Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Facebook

Featured Replies

Здравейте незнам дали темата е за тук ако не е се извинявам!Имам следния проблем със Фейса- днес до обяд в работата си влизах във Фейсбук чрез телефона ( wiFi) и след това към 3 наобяд пак но уви, не мога да си влезна в профила въвеждам парола и не се логвам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif .Прибирам се вкъщи и пробвам чрез компа пак същата работа!Пробвам да си сменя паролата и ми праща имейл на пощата, и каво да видя и там немога да влезна!!!Дали някой ми е хакнал Фейса или нз....

Ако може да дадете съвет ко да права или дали някой е имал такъв случай.

Здравейте незнам дали темата е за тук ако не е се извинявам!Имам следния проблем със Фейса- днес до обяд в работата си влизах във Фейсбук чрез телефона ( wiFi) и след това към 3 наобяд пак но уви, не мога да си влезна в профила въвеждам парола и не се логвам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif .Прибирам се вкъщи и пробвам чрез компа пак същата работа!Пробвам да си сменя паролата и ми праща имейл на пощата, и каво да видя и там немога да влезна!!!Дали някой ми е хакнал Фейса или нз....

Ако може да дадете съвет ко да права или дали някой е имал такъв случай.

И пощата ви е в АБВ? Ако да, забравете.....
  • Автор

Да в АБВ е, какво ще рече това паролата ми в абв-то е различна от ази на фейса?

Да в АБВ е, какво ще рече това паролата ми в абв-то е различна от ази на фейса?

че са ви презвели акаунта в АБВ и са ви сменили паролата във фейсбук
  • 3 седмици по-късно...

Здравейте!Аз имам също проблем.Надявам се някой да ми помогне!Моят проблем е,че не мога да си вляза в профила изписва ми 5 стъпки но не мога да стигна стигам до 1-вата и това е ..изписва ми съсхто roadblock как мога да си възстановя профила.Благодаря предварително!

Здравейте!Аз имам също проблем.Надявам се някой да ми помогне!Моят проблем е,че не мога да си вляза в профила изписва ми 5 стъпки но не мога да стигна стигам до 1-вата и това е ..изписва ми съсхто roadblock как мога да си възстановя профила.Благодаря предварително!

И пощата ви е в АБВ? Ако да, забравете.....

Не бях влизал от година във фейса,не че и преди много влизах :cool: ,но ако сте пристрастени много мога да си подаря моя профил :P и без това не ми е нужен.А днес с изумление видях,че имам около 300 покани за приятелче :) ,а по интересното е че познах само 3 човека :) Та мисълта ми е че дали с мене или с някой друг все ще им е тая :cool: важното е да има човек контакти :baby:

Какво е лошото на АБВ.БГ. ??? Плашите ме!

На мен не се е случило, но питам какво е лошото и какви мерки да взема за да се предпазя.Имам една поща в АБВ бг..някога пък се пробвах да хакна една на бивша приятелка и не успях да отговоря на тайният въпрос подобоващо - всяка възраст с номера и интересите си!

На мен не се е случило, но питам какво е лошото и какви мерки да взема за да се предпазя.Имам една поща в АБВ бг..някога пък се пробвах да хакна една на бивша приятелка и не успях да отговоря на тайният въпрос подобоващо - всяка възраст с номера и интересите си!

Преместете си пощата в гугъл или яху

Преместете си пощата в гугъл или яху

Направил съм го,просто ми стана интересно защо е толкова лошо да имаш там!

Защото лесно се пробива защитата

Ако можех щях да съм най - щастливият човек преди години... ;) .

Ако можех щях да съм най - щастливият човек преди години... ;) .

Човек не знае какво печели когато губи и какво губи, когато печели :blink:

Човек не знае какво печели когато губи и какво губи, когато печели ;)

Така е,но разбира истината - понякога тя е много по важна,вместо да си задава въпроси :blink:

a някой ще ми помогне ли на мен да си вузстановя профила?Просто не мога да мина 5-те стъпки..майла си влизам там само facebook - не става

a някой ще ми помогне ли на мен да си вузстановя профила?Просто не мога да мина 5-те стъпки..майла си влизам там само facebook - не става

пробвайте с друг броузер, въстановяване на парола ...

не става опитах с firefox , Opera i s Internet Explorer не става изписва ми In order to continue with the account recovery process, please contact our User Operations team. Compromised: Contact User Operations.Please upload a copy of your government-issued ID: Make sure that your full name, date of birth, and photo are clear. You should also black out any personal information that is not needed to verify your identity (e.g., social security number).Please note that we will not be able to assist you unless you provide a valid, government-issued photo ID. Also note that writing in and submitting your ID multiple times will not result in a faster response. Once you submit your initial request, it is placed in a queue and responded to accordingly. We appreciate your patience and apologize for any inconvenience this may cause.

не става опитах с firefox , Opera i s Internet Explorer не става изписва ми In order to continue with the account recovery process, please contact our User Operations team. Compromised: Contact User Operations.Please upload a copy of your government-issued ID:

Make sure that your full name, date of birth, and photo are clear. You should also black out any personal information that is not needed to verify your identity (e.g., social security number).Please note that we will not be able to assist you unless you provide a valid, government-issued photo ID.

Also note that writing in and submitting your ID multiple times will not result in a faster response. Once you submit your initial request, it is placed in a queue and responded to accordingly. We appreciate your patience and apologize for any inconvenience this may cause.

АМи направете го

А пощата gmail сигурна ли е :)

Абсолютна сигурност няма, но за гугъл се смята че имат една от най-сигурните и надеждни пощи

не става опитах с firefox , Opera i s Internet Explorer не става изписва ми In order to continue with the account recovery process, please contact our User Operations team. Compromised: Contact User Operations.Please upload a copy of your government-issued ID:

Make sure that your full name, date of birth, and photo are clear. You should also black out any personal information that is not needed to verify your identity (e.g., social security number).Please note that we will not be able to assist you unless you provide a valid, government-issued photo ID.

Also note that writing in and submitting your ID multiple times will not result in a faster response. Once you submit your initial request, it is placed in a queue and responded to accordingly. We appreciate your patience and apologize for any inconvenience this may cause.

Що ми се струва, че си баннат от фейса, а си баннат от фейса защото си копирал профил? защото си качвал нещо нецензурно? защото си направииил??? Някой те е докладвал, мисля че не казваш цялата истина и май ще си правиш нов профил.

Не не съм качил или копирал профил, ама 1-вия ден като не можах да си вляза в профила и една приятелка написа на стената ми докладвайте понеже някой му е сменил паролата понеже това си мислех, че е станало ама после ми каза, че го е била махнала ,но не зная колко са ме докладвали..дали това е оказало някакво влияние? и дали може да се оправи?

• 2 месеца по-късно...

Здравейте! От вчера имам проблем с facebook :whist: Снощи си влязох в профила без проблеми. Изпратиха ми клипче, което не можах да отворя защото ми искаше някакъв странен Flash Player. Опитах се да го инсталирам, но се оказа че е вирус. От снощи насам не мога да вляза във facebook :ph34r: Опитвах с всички видове браузъри които имам. Как може да се премахне проблема?

Редактирано от elena_np (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.