Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Стъклен дом"

Featured Replies

То голям успех е пожънал този сериал :) Няма Тв която да не е съжалила , че си е похарчила парите за него :)

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

То голям успех е пожънал този сериал :rolleyes: Няма Тв която да не е съжалила , че си е похарчила парите за него :D

Искам да бъда разбран правилно - нямам никакво намерение да агитирам в полза на сериала! Не мисля също така да коментирам плюсовете и минусите му. Който иска - да го гледа, който не ще - да сменя канала, рядко са под 100+.

Но за мен е разбираемо защо византийците не са проявили очаквания (от кого ли?) интерес към него - ние сме комшии, но нищо не ни свързва, освен обща граница. И след като културата ни (да, знам какво ще ми опонирате, та затова имам предвид съвременната), традициите ни, ако щете и битието ни е различно, какъв интерес би предизвикала нашенската история в една такава държава?

Стана дума и за Турция и за излъчването на сериала от 23 ч, та да попитам: колко от "сърцераздирателните" турски сериали с изсмукан от пръстите сюжет биха имали днешния си рейтинг, също твърде съмнителен, ако ги излъчваха в 23 ч и тук? А в 3:30 ч сутринта? Да идем и по-далеч - колко хора гледат "Дързост и красота" днес? Да, филмът продължава да се излъчва по БНТ1 в ранните сутрешни часове и наближава 3000-тата си серия - това всеки съмняващ се може да провери в седмичната програма.

Сега тук няма как да не задам и друг един въпрос, макар и да не очаквам отговор по простата причина, че няма кой да ми го даде - чел съм тук-там как практически се осъществява търговията с филми и имам известна представа по темата, та защо изброените телевизии все пак са закупили "Стъклен дом"? Слаб маркетинг? Едва ли. Зрителски интерес по комшийски? Глупости...

Илиев, цитатът не означава, че коментарът ми е адресиран към теб, само го използвах за основа на отговора си.

И да беше :shy11: Имам си мнение по така наречени нови БГ сериали :) Без да си кривя душата съм гледал от всеки от тях не повече от 10 мин - повече не мога да издържа и единственото положително което виждам в тях е че са български ! И по съгласен да се дават БГ бози вместо турски или гръцки бози ! Защо да пълним джобвете на чужди Тв и чужди създатели на сериали ! По -добре тези пари да се дават за БГ сериали и в един момент тези БГ сериали ще станат за гледане :beer:

• 3 седмици по-късно...

Искам да бъда разбран правилно - нямам никакво намерение да агитирам в полза на сериала! Не мисля също така да коментирам плюсовете и минусите му. Който иска - да го гледа, който не ще - да сменя канала, рядко са под 100+.

Но за мен е разбираемо защо византийците не са проявили очаквания (от кого ли?) интерес към него - ние сме комшии, но нищо не ни свързва, освен обща граница. И след като културата ни (да, знам какво ще ми опонирате, та затова имам предвид съвременната), традициите ни, ако щете и битието ни е различно, какъв интерес би предизвикала нашенската история в една такава държава?

Стана дума и за Турция и за излъчването на сериала от 23 ч, та да попитам: колко от "сърцераздирателните" турски сериали с изсмукан от пръстите сюжет биха имали днешния си рейтинг, също твърде съмнителен, ако ги излъчваха в 23 ч и тук? А в 3:30 ч сутринта? Да идем и по-далеч - колко хора гледат "Дързост и красота" днес? Да, филмът продължава да се излъчва по БНТ1 в ранните сутрешни часове и наближава 3000-тата си серия - това всеки съмняващ се може да провери в седмичната програма.

Сега тук няма как да не задам и друг един въпрос, макар и да не очаквам отговор по простата причина, че няма кой да ми го даде - чел съм тук-там как практически се осъществява търговията с филми и имам известна представа по темата, та защо изброените телевизии все пак са закупили "Стъклен дом"? Слаб маркетинг? Едва ли. Зрителски интерес по комшийски? Глупости...

Илиев, цитатът не означава, че коментарът ми е адресиран към теб, само го използвах за основа на отговора си.

То по тази логика на никого освен на нас няма да му хареса сериала..но все пак съм много горда да прочета че български сериал (макар и да минава за сапунка - според много хора ) е "изнесен" навън..Като знаем какво е положението с тази индустрия у нас..как няма да се зарадваш :)

То по тази логика на никого освен на нас няма да му хареса сериала...

Това си е твоя логика, не моя. Има и други страни, освен тия, с които имаме общи граници или пък се намират наоколо. Не разстоянията са важни, а битието. Филмът не е комедия, в която всички се замерят с торти (това последното е много важно, ако се отнася до нации без особено чувство за хумор), та по тази причина би следвало да се очаква евентуален интерес от страни със сходни на нашите проблеми и разбирания; да го предлагаме в Япония или Уганда, да речем, няма особен смисъл.

Това си е твоя логика, не моя. Има и други страни, освен тия, с които имаме общи граници или пък се намират наоколо. Не разстоянията са важни, а битието. Филмът не е комедия, в която всички се замерят с торти (това последното е много важно, ако се отнася до нации без особено чувство за хумор), та по тази причина би следвало да се очаква евентуален интерес от страни със сходни на нашите проблеми и разбирания; да го предлагаме в Япония или Уганда, да речем, няма особен смисъл.

Моя грешка,извинявам се,не съм прочела правилно предния ти пост! Съгласна за това,че е редно да ги 'пласираме' в страни,където на хората има логика да им е интересно.А за това как са подходили в Турция - ние техните сериали ги излъчваме всяка вечер почти от 20ч.,( или нещо подобно-не ги следя),а те са го пуснали в неделя от 23ч. ..има ли място за сравнение?

Снощи аз се смях със сълзи, когато в болничната стая Елена чете "Винету" :D На момента се сетих за коя книга е била любимата на Б.Б, и защото този епизод е включен в сценария :wink12:

Дано на Чарли не му скимне да се самоубие :ohmy:

И аз си помислих същото, но какъвто е неудачник, и с това няма да се справи. А и не ми се вярва той да е героят, който ще "излезе" от сериала - Чарли не е чак толкова значим, че да повлияе радикално на развитието. Да, определено би липсвал, но по моему друг/а ще е жертвата.
  • 5 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Актьорът Красимир Ранков, който играе ролята на Антон Ставрев в тв сериала "Стъклен дом", е бил агент на Шесто управление на ДС. Работил е за тайните служби, предимно когато е бил директор на театъра в Добрич.

trud.bg , 24 часа

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.