Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

избор на DELL N5010

Featured Replies

Здравейте, Трябва ми лаптоп за работа в офис.Не ползвам тежки програми.Трябва ми стабилен и надежден лаптоп.Избрах следните два и се нуждая от вашите мнения за тях. http://ardes.bg/laptop/laptop/Dell+Inspiron+N5010-34245 http://ardes.bg/laptop/laptop/Dell+Inspiron+N5010-35051 http://ardes.bg/laptop/laptop/Dell+Inspiron+N5010-34226 Win-a ми върши работа. 3 са

Аз избрах тоя модел за игри.. все пак си е мощна машинка. Горещо препоръчвам ти я. Няма да чуваш как работи щом ще я вземаш за офис :speak:

Здравейте,

Трябва ми лаптоп за работа в офис.Не ползвам тежки програми.Трябва ми стабилен и надежден лаптоп.Избрах следните два и се нуждая от вашите мнения за тях.

http://ardes.bg/laptop/laptop/Dell+Inspiron+N5010-34245

http://ardes.bg/laptop/laptop/Dell+Inspiron+N5010-35051

http://ardes.bg/laptop/laptop/Dell+Inspiron+N5010-34226

Win-a ми върши работа.

3 са

Според мен този е най-доброто предложение от трите, заради по-големия и по-бърз харддиск. По-скъпият вариант е с по-добър процесор, но предимствата на Core i5-480M пред Core i3-380M са минимални и не си струва 40те лева в повече плюс жертви откъм харддиск.

Резолюцията на монитора може да дойде малко неудобна за офис работа, но не мисля че е голям проблем...

• Автор

А други недостатъци и проблеми,които да очаквам?Какво е неудобството при дисплея,те са най-масовите в момента на пазара.

Според това дали ще го "закотвиш" на бюрото или ще се носи всеки ден:

Dell Latitude E5400

DELL Vostro 3700

Така наречените масови са за домашна употреба и застъпват много широк кръг дейности, но си имат недостатъци и те са здравина, екран, охлаждане, свързване, мобилност.

Ако не си виждал наживо какво ти "предлагат" за офис пакетите по-добре виж за да не се ядосваш после :) Може пък да решиш или си решил да го ползваш с външен монитор -

там вече е друга бира :whist:

Успех !

• Автор

Да разбирам ли че посоката ми е грешна и тази серия не става за 8 часова работа в офис без климатик,нито за често пренасяне?Проблемът с топлината как се решава? С по-слаба видеокарта?Дайте предложения моля.

Редактирано от abar30 (преглед на промените)

Да разбирам,че посоката ми е грешна и тази серия не става за 8 часова работа в офис без климатик,нито за често пренасяне?

Зависи какво разбираш под офис работа. Имал съм радостта да се занимавам с офис дейност при резолюция 1280х1024. Екрана ми беше малък. Особено като отворех ексела и почвах да си мечтая за от fullhd нагоре. При такъв лаптоп оптимално ми се струва купуването на един 22-23 инчов fullhd или с по-голяма резолюция монитор, който да се използва като втори. Преди имаше едни филипси 22 или 23 инча с резолюция от типа на 25** на 15**, не помня точните цифри.
  • Автор

Според това дали ще го "закотвиш" на бюрото или ще се носи всеки ден:

Dell Latitude E5400

DELL Vostro 3700

Така наречените масови са за домашна употреба и застъпват много широк кръг дейности, но си имат недостатъци и те са здравина, екран, охлаждане, свързване, мобилност.

Ако не си виждал наживо какво ти "предлагат" за офис пакетите по-добре виж за да не се ядосваш после :biggrin: Може пък да решиш или си решил да го ползваш с външен монитор -

там вече е друга бира :biggrin:

Успех !

Благодаря,но предпочитам 15,6'.Имат цифрова клавиатура и не тежат като 17".Аз все пак ще го нося от време на време,а нямам кола.

Зависи какво разбираш под офис работа. Имал съм радостта да се занимавам с офис дейност при резолюция 1280х1024. Екрана ми беше малък. Особено като отворех ексела и почвах да си мечтая за от fullhd нагоре. При такъв лаптоп оптимално ми се струва купуването на един 22-23 инчов fullhd или с по-голяма резолюция монитор, който да се използва като втори. Преди имаше едни филипси 22 или 23 инча с резолюция от типа на 25** на 15**, не помня точните цифри.

Редактирано от karla16 (преглед на промените)

В такъв случай заставам зад предложението на баншито. Малко уточнение, убеден съм че включеният в сметките уин 7 хомо премиум е 32 битов. Естествено, чувствай се задължен да притесниш Ардес с въпроса 32 или 64 битов е. Друго, какво да ти кажа, не виждам смисъл от такава видеокарта за офис машина, но при положение че така и не се разбра с какви програми ще се работи няма какво да го коментираме. Ако пък те кефи избора на цветове и това което се показва като цъкнеш копченцето "още" при характеристиките на процесора, грабвай най-скъпия. Да живее маркетинговата стратегия :wors: Една приятелка преди няколко месеца си взема едноядрен женски розов дел вместо грозния двуядрен леново за същите пари....

• Автор

Видеокартата е мощна за моята работа,обаче ATI 5650 е във всеки втори лаптоп DELL.Този има и гаранция 3 г.Цената на 32 и 64 битовите е една и съща,но ще проверя за всеки случай.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.