Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля ви кажете кой таблет да си взема.

Featured Replies

Значи искам да си купя таблет, но не мога да реша кой?Избирам между този http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/527618/P11010103~2/%D0%A2%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82-ARCHOS-%D0%A2%D0%90%D0%91%D0%9B%D0%95%D0%A2-ARCHOS-A101IT и този http://www.technopolis.bg/b2c/details/bulgarian/527616/P11010103~2/%D0%A2%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82-PRESTIGIO-PMP7100C Бихте ли ми казали кой е по-добър на ARCHOS или този на PRESTIGIO.Благодаря предварително.

post-298775-0-80448400-1302937097_thumb.

post-298775-0-14726300-1302937106_thumb.

Скоро имах възможност да човъркам известно време един Samsung Galaxy Tab 16GB и съм със страхотни впечатления от него. Говоря за P1000 - той е малко по-скъп (към 800 лева), в сравнение с друг модел - P1010 - има вграден GSM/3G модул и е с малко по-бърз графичен процесор, но пък P1010 се намира за малко над 600 лева и според мен си струва.

Изчакайте ИПАД 2, няма по - добър...

Изчакайте ИПАД 2, няма по - добър...

На Apple скъпите боклуци ли?... И защо да няма по-добър, на база фенщина ли пишеш глупости или ползваш и си сменил различни модели различни от епъл?
  • Автор

Аз търся нещо с голям екран някъде към 10 инча но и таблета да си го бива независимо от цената :)

Аз търся нещо с голям екран някъде към 10 инча но и таблета да си го бива независимо от цената :yanim:

Значи точно iPad 2 ще ти върши работа. 10 инчов е , имаш достатъчно памет , камера , всичко нужно :cool: .

Нямам информация кога (мисля, че този месец) излиза Acer Iconia A500, което пак е 10" и е с Tegra платформа. Цената в йбей е малко над 400Е, което отива пак един "клас" нагоре в цените.

На Apple скъпите боклуци ли?... И защо да няма по-добър, на база фенщина ли пишеш глупости или ползваш и си сменил различни модели различни от епъл?

Веднага отговарям, търся такава джаджа от година (от както излязоха). Първоначално мислех точно като Вас, защо да давам една торба с пари за да си купя такова 'чудо' след като мога да си взема Андроид (тогава само Китайчета) и да си се радвам на нея като плащам 2 или 3 пъти по - малко. Следях пазара и новините около таблетите и стигнах до решението да изчакам малко и да си взема нещо нормално (Китайчетата не са перфектни,пипал съм повече от колкото можете да си представите...имам и солидни връзки с Китайски дистрибутори,като съм им помагал за България и Европа).По това време нямаше Ипад 2, само Галакси (нормална марка), Аркос (този,който сте харесали...Аркос по принцип пройзвеждат мултимедииини машинки), Еипъл и един куп Китайчета.Имам и СЕ Х10 телефон,който също е на Андроид - първоначално 1,6 (беше зле),но след това 2.1 - супер.Имах и 1ва, 2ра и 3та версия на Iphone (събираше очите на хората покрай мен,но не ми допадаше...този телефон няма нищо друго освен браузър,екран и безжичен интернет.) Та всичко това споделям,за да разберете защо предпочитам Еипъл Ипад 2. Сравнявайки това което съм видял, пробвал версия 3,0 и имащ голяма база за сравнение аз бих избрал Ипад 2.

Причините са следните:

1) 10" екран - това е въпрос на личен избор естествено, но си имам телефон на Андроид и предпочитам нещо по голямо от 7" или 5" за таблет.

2) Скъпа, но по добра система - Андроид още се развива.

3) Невероятен дизайн - най - тънкият на пазара, отличен външен вид

4) Хардуер,който в момента не може да се сравнява с нищо друго на пазара - камери, процесор,бързина, работна памет и екран

5) По - голяма приложимост в сравнение с останалите таблетите (особено с аксесоарите).

За да не обиждате и да пишете,че съм рекламно лице (завършвам маркетинг), ще изброя и недостатъците (според мен):

1) Висока цена

2) Скъпи приложения от магазина (в Андоид купувате или взимате безплатно с реклами)

3) Висок риск от кражба (като знам,как ме оглеждаха с Iphone, не искам да си мисля,как ще ме оглеждат с ИПАД 2)

Изборът си е Ваш,но мисля,че това отговаря на въпроса...ако има още неща, ще отговоря с удоволствие!

Добър отговор, въпреки че не съм съгласен с част от аргументите, но ми е трудно в момента да пиша и да предложа нещо и аз, тъй като го правя от мобилен телефон и съм на почивка в момента :-) +1 Ако първото Ви предложение в темата бе така аргументирано, изобщо нямаше да отговарям.

• Автор

А може ли да ми кажете дали има хубав таблет за 600 лв,като на archos 101 таблета или друг :)

А може ли да ми кажете дали има хубав таблет за 600 лв,като на archos 101 таблета или друг :yanim:

Kaкво разбирате под хубав ??? Външен вид, работна памет, нормална, камера.процесор, батерия или ...???
  • Автор

Kaкво разбирате под хубав ??? Външен вид, работна памет, нормална, камера.процесор, батерия или ...???

Външния вид не е важен, а процесора, рама,батерия.От вътре да е хубав, а не от вън. :biggrin:
  • 4 седмици по-късно...

Външния вид не е важен, а процесора, рама,батерия.От вътре да е хубав, а не от вън. :)

Моля за извинение ако някому прозвучи като реклама.Тук http://ardes.bg/laptop/tablet-pc може да се видят доста таблети на добри цени.От личен опит смея да твърдя че Аркос са доста добри машинки,особено по-новите с Андриод 2.1 и 2.2.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.