Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възтановяване на хронология [SKYPE]

Featured Replies

Абе какво четене на чужди хронологи си въобразявате това че не знаете как или не ви се занимава е отделен въпрос. И как да ви обясня че не зная на кого е писано от моя скаип точно за това искам да проверя ако знаех на кои хора е писано щях направо да си ги питам. Аман от .....

И как смятате да докажете че става въпрос именно за вашата хронология?
  • Автор

Виж ако искате ми вярвайте но щом съм толкова заинтересован значи става въпрос за нещо лично и мое , няма да пускам теми и да търся начини за да чета на други акаунти хронологийте.

Виж ако искате ми вярвайте но щом съм толкова заинтересован значи става въпрос за нещо лично и мое , няма да пускам теми и да търся начини за да чета на други акаунти хронологийте.

Има немалко примери във форума за именно такива действия (опити за четене на чужда хронология). И както ви казах не виждам начин да докажете че имате предвид вашата.
  • Автор

capnemo това че си станал на криво и света ти е крив не значи че другите са ти виновни , не се опитвам да чета на никой хронологията но в български форум просто е смешно да искам помощ от някои , аз бях до тук приятен ден. Ще попитам в някои друг форум, но не български, няма смисъл ... после ни е била виновна държавата, но не е така просто обществото ни е шибано !.

Редактирано от albertog (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

искам да питам премахнато съобщение в скупе може ли даса възтанови и да си види какво пише?

искам да питам премахнато съобщение в скупе може ли даса възтанови и да си види какво пише?

може да се разбере 

и как става номера ?

Като питаш този дето го е писал какво е написал

и аз това го знам по някав друг начин имах в предвид с програма нещо а-у

За гледането на изтрити съобщения, да може. Отиваш в C:Users<profilename>AppDataRoamingSkype<skypename>chatsync 

там имаш .db файлове сортирани по папки, отварят се с Notepad++ или Notepad 2 и търсиш по дата съобщенията. 

За проблема с изтритата хронология пуснете един System Restore от по-задна дата преди да се махне скайп и всичко ще се върне по старому.  :D 

Редактирано от 127.0.0.1 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте. Аз имам друг проблем с история в скайп. Когато си пусна скайпа на друг компютър имам я историята,но само това което съм писала аз към даден абонат,а не и това което ми е отговорил той. Това ми се случва само при някои абонати и не знам защо става така. Може ли някой да ми каже как бих могла да имам пълната си история  когато ползвам скайп на друг компютър.

Има един инструмент който ползвам често, клиентите ми го изискват, казва се Skype Forensic. Прави много чудеса. За да тръгне трябва да имате инсталирана Java. Ето Ви линка и го ползвайте разумно

Или ползвайте онлайн от тук https://www.recovermessages.com/Home/Index?idioma=en

Редактирано от capnemo
само сайтове на производителя (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Има един инструмент който ползвам често, клиентите ми го изискват, казва се Skype Forensic. Прави много чудеса. За да тръгне трябва да имате инсталирана Java. Ето Ви линка и го ползвайте разумно

Или ползвайте онлайн от тук https://www.recovermessages.com/Home/Index?idioma=en

здр как се работи с тази прогма Skype Forensic

здр как се работи с тази прогма Skype Forensic

Много лесно, въвеждаш името на потребителя и даваш анализ. Бях сложил и външен линк за свалянето му, но модератор по неизвестни за мене причини го е изтрил. Май ще напусна за винаги този форум. Много инфантилност, чак съжалявам че се регнах.

Много лесно, въвеждаш името на потребителя и даваш анализ. Бях сложил и външен линк за свалянето му, но модератор по неизвестни за мене причини го е изтрил. Май ще напусна за винаги този форум. Много инфантилност, чак съжалявам че се регнах.

Като начало прочетете отново точка 2.19 от правилата

След това прочетете точка 2.10

Като начало прочетете отново точка 2.19 от правилата

След това прочетете точка 2.10

А, да, браво, цял месец ми стои поста без да се пипа и точно днес системния го е засякъл. Иначе нищо лично, нали?

А, да, браво, цял месец ми стои поста без да се пипа и точно днес системния го е засякъл. Иначе нищо лично, нали?

Не, нищо лично. Сега съм го видял

А, да, браво, цял месец ми стои поста без да се пипа и точно днес системния го е засякъл. Иначе нищо лично, нале

ето ми имела [email protected] та ми прати линка и описанието ка се равоти съ програмта

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.