Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

програма за сменяне на фаил от .ехе кьм .dmg

Featured Replies

някой да знае програма с която да мога да конвертирам .ехе фаил кам дмг фаил трябва ми защото много програми не могат да се инсталират на МАК ОС някои ако може да помгне!!! Благодаря предварително.

някой да знае програма с която да мога да конвертирам .ехе фаил кам дмг фаил трябва ми защото много програми не могат да се инсталират на МАК ОС

някои ако може да помгне!!!

Благодаря предварително.

краткия отговор е - НЕ, дългия изисква да прочетеш няколко хиляди страници

Първо, много програми имат отделна версия за Мак ОС, виж дали твоята има. Второ, ако все пак няма, потърси неин аналог за Мак. В много случаи аналозите са дори по-добри. И накрая (не ти го препоръчвам, имайки предвид какви въпроси задаваш) използвай виртуална среда - VMware Fusion или Parallels Desktop...

• Автор

Първо, много програми имат отделна версия за Мак ОС, виж дали твоята има. Второ, ако все пак няма, потърси неин аналог за Мак. В много случаи аналозите са дори по-добри. И накрая (не ти го препоръчвам, имайки предвид какви въпроси задаваш) използвай виртуална среда - VMware Fusion или Parallels Desktop...

много сам ти благодарен за помоща, но сжалих тая програма и компа почна да звучи кат хиликоптер но и така не ми помогна :с все пак сам ти много благодарен :)

сашто така исках да те попитам дали знаеш как мога да си пусна 2 скайпа на МАК ОС реално погледнато за това исках такава програма защото на сякаде скайплаунчера е .ехе и няма как да е го исползвам, ако знаеш някакакв вариянт помогни

Благодаря предварително !!!

добре де, по-лесно беше да напишеш заглавие "Как да пусна 2 скайпа на един Мак ?" вместо глупости. И веднага щеше да ти бъде отговорено: 1. Пускаш Terminal 2. Пишеш sudo -s 3. Пишеш паролата 4. Пишеш /Applications/Skype.app/Contents/MacOS/Skype 5. Честито ! Не забравяй, че Мак ОС е по-интелигентна от майкрософтските тъпотии...

Един въпрос горе-долу в рамките на темата: До колко в такива случаи може да се разчита на WINE под MacOS? Не съм си правил хакинтош от известно време, а 1.0.х версиите определено работеха доста по-зле отколкото под Линукс (все пак тогава още работиха по портването).

Редактирано от asa (преглед на промените)

• Автор

добре де, по-лесно беше да напишеш заглавие "Как да пусна 2 скайпа на един Мак ?" вместо глупости. И веднага щеше да ти бъде отговорено:

1. Пускаш Terminal

2. Пишеш sudo -s

3. Пишеш паролата

4. Пишеш /Applications/Skype.app/Contents/MacOS/Skype

5. Честито !

Не забравяй, че Мак ОС е по-интелигентна от майкрософтските тъпотии...

имаш право, но от една седмица сам с Мак и не мога вобще да го схавана как се работи с него пак и много сигорно като мен новобранци ми казаха че няма как да стане и затова попитах за такава програма парво

да споделя за скайплаунчера но така или иначе незнам даже как да направя това :

1. Пускаш Terminal

2. Пишеш sudo -s

3. Пишеш паролата

4. Пишеш /Applications/Skype.app/Contents/MacOS/Skype

5. Честито !

много само зле :Х ако има някав вариянт малко по подробно да се обесни това ще сам ти най благодария човек на тоя свят :P

Благодаря предварително !!!

А под неинтелигентните майкрософтски тъпотии правиш един шорткът стартиращ :

"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary

Благодаря. Ще го имам предвид, ако някога в живота ми се наложи да ползвам виндовс. Нещо, я което силно се съмнявам, но все пак...

• Автор

значи това го направих стапка по стапка но не се получава защо? и аз незнам виж какво ми излиза !!! speedport_w_723v_typ_a:~ golfo$ /Applications/Skype.app/Contents/MacOS/Skype Main starting with pid 13157 parent pid 13154 2011-04-29 23:21:44.383 Skype[13157:903] SkypeApplication::init called 2011-04-29 23:21:44.460 Skype[13157:903] Failed to set up DO connection in API controller незнам защо не се получава 10х : )

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.