Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с зареждането на Уиндоус

Featured Replies

Здравейте на всички!На брат ми компютъра нещо му стана - не може да зареди УиндоусаХР.Всъщност тръгва да зарежда, после започва да брои от 30 надолу, изписва RAM и нещо друго но за секунди и не може да се види какво точно, рестартира се и пак започва да зарежда, после пак така започва да брои и...до никъде :whist: Някой има ли идея от какво може да се е получило?Рам паметта ли трябва да се смени?Явно утре трябва да го носи на ремонт.

Ако можеш да опишеш малко по-добре нещата .. Това за дето го изписва за РАМ паметта на син фон ли е ?

• Автор

Ако можеш да опишеш малко по-добре нещата .. Това за дето го изписва за РАМ паметта на син фон ли е ?

Това дето изписва Рам, не е на син фон.Изписва Рам, после това изчезва, после почва да брои от 30 надолу, и като свърши да брои не се стартира Уиндоус а дава и син екран, но само за секунда и веднага изчезва и неможе да се види какво има на тоя син екран, какви са грешките.Не може да се влезе и в Safe Mode.

Всякаква информация в повече ще е полезна! Например плочките на РАМ-та 2 ли са или не? Колко демек? Този надпис за РАМ-та на син фон ли е? Или черен? Можеш ли да снимаш със фотоапарат?

Ще трябва да махнеш автоматични рестарт на системата при грешка , да запишеш номера на грешката 0x..... и да я наипишеш в следващия си коментар

• Автор

Ще трябва да махнеш автоматични рестарт на системата при грешка , да запишеш номера на грешката 0x..... и да я наипишеш в следващия си коментар

Рамта е една плочка 512 мегабайта, но не мога да изключа автоматичния рестарт понеже въобще не залежда Уиндоус, а и съм начинаещ и незнам това дали и как става в настройките на BIOS.Благодаря и на двама ви за съветите, но най добре ще е да го занеса на майстор. :rolleyes:

Виж там където ти отброява 30 секунди какви опций имаше . Така рестартираш компютъра и помпаш F8 , и ще трябва да ти се покажат на екрана сейф модовете и надоло още неща . Намираш Disabel automatic restart и даваш ентър

Редактирано от Sniper Control (преглед на промените)

Това,което казваш за рамта,когато ти го изписва като натиснеш pause break бутона можеш ли да го спреш?Аз мисля,че това е скриина,където се казва какъв е процесора,как върви рам паметта(single channel,dual),където детектва ide у-вата и т.н.т.?Кое започва да брой от 30 надолу? Като се опиташ да стигнеш до safe mode(F8) стигаш ли до менюто какъв safe mode да пуснеш(with network,without network,etc.) А когато зарежда сеив мод(ако въобще зарежда) на екрана появява ли ти се списък със драйверите който се зареждат за сеив мод? Случайно преди да се рестартира да забелязваш някъде да пише Sptd.sys ?

• Автор

Това,което казваш за рамта,когато ти го изписва като натиснеш pause break бутона можеш ли да го спреш?Аз мисля,че това е скриина,където се казва какъв е процесора,как върви рам паметта(single channel,dual),където детектва ide у-вата и т.н.т.?Кое започва да брой от 30 надолу?

Като се опиташ да стигнеш до safe mode(F8) стигаш ли до менюто какъв safe mode да пуснеш(with network,without network,etc.)

А когато зарежда сеив мод(ако въобще зарежда) на екрана появява ли ти се списък със драйверите който се зареждат за сеив мод?

Случайно преди да се рестартира да забелязваш някъде да пише Sptd.sys ?

Да, като зарежда сейв мод, започва един списък с драйвери, но не стига до сейв мод.Благодаря на всички ви, но смятаме да не се правим на майстори с брат ми.Не е като да смениш щепсел или водомер.Ще го занесем на човек специалист.Благодаря ви :rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.