Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Белия iPhone в България?

Featured Replies

От утре белия iPhone ще бъде по магазините на М-Тел. Който иска дааа действа! :mad:

Редактирано от sonrisa (преглед на промените)

Браво ! Голяма новина ама на мен черния ми харесва повече.

• Автор

аз пък забелязах, че особоно жените, предпочитат белия вариант, който досега го нямаше тук....

аз пък забелязах, че особоно жените, предпочитат белия вариант, който досега го нямаше тук....

kaк можеш да имаш наблюдение какво предпочитат жените след като до сега не го е имало на пазара?

kaк можеш да имаш наблюдение какво предпочитат жените след като до сега не го е имало на пазара?

Трудно за обяснение xD

Редактирано от GetFun (преглед на промените)

Темата звучи, като "Уважаеми клиенти, от утре 12-ти май, четвъртък, в търговската мрежа на М-тел ще бъде наличен Iphone 4 с бял цвят" и продължението, което никой не пише "бъдете така добри да подпишете обвързващ договор с нас и да го купите с ОГРОМНА надценка". Въобще няма да коментирам, че Айфон не е най-добрият телефон в ценовият си клас.

Въобще няма да коментирам, че Айфон не е най-добрият телефон в ценовият си клас.

Може много да спорим ама статистиката с най продавания тел говори най добре .

Да ясно те хората не разбират и го купуват ...

Ех туй грозде ве ...

Е, гъзария :huh:

Може да е имал в предвид 'бялата ябълка' наречена IPHONE 3 (с някаква абревиатюра отзад,вече не помня коя беше)!

Ех туй грозде ве ...

Ами всичко е според зависи.Ако приемем,че хората са главно овци и купуват това,което и останалите харесват ==> ябълката е добър телефон. Разбира се обаче,за да се стигне до това мнение и то да е вярно,трябва да се погледнат много други фактори като останалтие конкуренти на Айфон, колко модела работят на конкурентните опеационни системи като (Android,Symbian,Windows Mobile and Blackberry OS) + oт колко време на пазара са...Симбиян е една от най - старите заедно с Windows mobile,докато Андроид е най - млада и отскоро на пазаара :);)

От утре белия iPhone ще бъде по магазините на М-Тел. Който иска дааа действа! :help:

Благодаря за информацията, но мисля да изчакам докато излезе в зелено и тогава да си купя "Ай Сиктир" :)

Ех туй грозде ве ...

LG Optimus 2X P990

Samsung I9000 Galaxy S

Samsung I8700 Omnia 7

Motorola ATRIX

HTC 7 Pro

Не твърдя, че "АйФон" е лош телефон, но има такива, които ще ти вършат същата и даже по-добра работа за по-малко или същите пари.

LG Optimus 2X P990

Samsung I9000 Galaxy S

Samsung I8700 Omnia 7

Motorola ATRIX

HTC 7 Pro

Не твърдя, че "АйФон" е лош телефон, но има такива, които ще ти вършат същата и даже по-добра работа за по-малко или същите пари.

Офтопик:Абсолютно правилно мнение.Никой не казва ,че Айфон-а е лош телефон, дори напротив.Просто можеш да получиш повече за парите си.

LG Optimus 2X P990

Samsung I9000 Galaxy S

Samsung I8700 Omnia 7

Motorola ATRIX

HTC 7 Pro

Тоест изхождаме от позицията по мощен хардуер за по малко пари. Също както и при компютрите на Apple.

Добре си се постарал !!! По мощен хардуер не винаги е равно на бързодействие и застраховка от бъгове и крашове е за това бие останалите по продажби .

Ами само остана да сложиш и срещу всеки и колко приложения има за него и да ги събереш отново на всички заедно и AppStore да ги тръшне в земята.

Не ме размивай !

Тоест изхождаме от позицията по мощен хардуер за по малко пари. Също както и при компютрите на Apple.

Добре си се постарал !!! По мощен хардуер не винаги е равно на бързодействие и застраховка от бъгове и крашове е за това бие останалите по продажби .

Ами само остана да сложиш и срещу всеки и колко приложения има за него и да ги събереш отново на всички заедно и AppStore да ги тръшне в земята.

Не ме размивай !

Това за AppStore все още важи но не за дълго Линк .Другата част няма да я коментирам да не се превърне темата във фенска битка "Айфон срещу останалите":)

Редактирано от Архангел (преглед на промените)

• Автор

нямаше го на бг пазара до сега, но все пак хората си купуват и от чужбина...интернет, това-онова, сещате се.... Добре изглежда :ph34r:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.