Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ontrack Easy Recovery Professional 7.4.262 oт сайта-как да я сваля на диск D ?

Featured Replies

Добър ден уважаеми потребители искам да си възстановя изтрита информация от ДИСК C: ,В сайта на калдата има такава програма,но искам да я сваля не на C,KAKTO се налага от сайта,а на диск D. предварително благодаря на всички

Кажи си браузъра. Сигурно настройките за сваляне са "без да пита", трябва да се променят на "да пита всеки път" и ще можеш да си избираш къде да се сваля. Поне аз така ти разбирам проблема. Тази програма, която си избрал, е платена, което ще рече, че ще я ползваш нелегално. А и Калдата не предлага пачове, кракове и сериини номера, защото е незаконно. Предлагам ти безплатен еквивалент- Recuva, но все пак няма да е зле и да споделиш какво и как си го изтрил и кога и да те предупредя, че няма големи надежди за 100% въстановяване на файловете!

• Автор

точно от калдата си свалих други две програми за file and data recovery,но за тази не ме пита къде да я сваля,ами направо я хвърля в диск ц,браузъра ми е интернет експлорър,а да възстановя диск ц,искам,защото не е сигурно,но му сложих нов windows,и може да е форматиран.Ако опитам с една програма и после с друга от тези за file and data recovery,четох че няма да е добре,защото още първата щяла да ми загуби или заличи нужните ми файлове,и можело само с една да се сканира и да се пробва да се намери,това което го е имало преди,и така вярно ли е или не-кажете и за други програми за file and data recover,като име и версия.

Тази програма, която си избрал, е платена, което ще рече, че ще я ползваш нелегално. А и Калдата не предлага пачове, кракове и сериини номера, защото е незаконно.

Много платени програми предлагат пробен период в който са достъпни всичките и функции и в този смисъл има достатъчно програми...

Recuva e хубава програма, но ако не стане с нея, може да пробва с някое платено приложение като Zero Assumption Recovery (ZAR) или друга.

За Рекува един съвет: изчакайте да свърши сканирането. След това излизат резултатите.

И Да, някои от програмите за възстановяване съветват да се инсталират на различен от дяла в който ще се възстановява инфото.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Няма да стане това, което искате. То от 5 картинки могат 2-3 да се върнат, вие искате хиляди файлове на форматиран дял и записани отгоре други... Ще трябва да ви разочаровам, но начинанието ви е обречено на провал... След като сте преинсталирали за какво ви е да връщате старият Windows или по-точно- защо въобще сте преинсталирали? Edit: @metodidamianov: Не съм имал вземане-даване с програмата, която иска той, просто предположих. Но той иска целият Windows да върне, след като е бил преинсталиран? Не мисля, че има програма, която да му помогне!

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

Ето още една много известна програма. GetDataBack http://www.runtime.org/

Не съм имал вземане-даване с програмата, която иска той, просто предположих. Но той иска целият Windows да върне, след като е бил преинсталиран? Не мисля, че има програма, която да му помогне!

И аз не се сещам за такава...

Моля за мнението ви за Recover My Files Professional.

За нея не знам, но опитай с тази, която препоръчва quickJO. Безплатна и лесна за употреба. Лично аз съм виждал как възстановява изтрити отдавна документи...но Уиндоуса не бе преинсталиран...а тези, които споменах са по-сложни за употреба и платени. Не знам до каква степен са им отключени функциите в пробните версии. ZAR e много мощна професионална програма. Но е добре да почетеш как да я използваш защото може да си окипазиш нещо без да искаш и плюс това гълта ресурси, доста.

Твърдят, че възстановяват :

formatted drives, both external and internal

http://www.z-a-recovery.com/download.htm

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.