Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колеги мнение за самсунг 2,5 инча 5400 RPM

Featured Replies

Колеги,прецака ми се лаптопа и ми трябва хард (така де,използвам случая да го ъпгреидвам).та дайте мнение за самсунг 2,5 инча, 5400 RPM..Колко е добър,колко ток ще харчи и прочие..ще взимам 500гб

...

Нали си наясно, че моделите на тая марка са повече от 1?

Лично моите предпочитания клонят към друга марка...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Моите също!
  • Автор

Моите също!

Ето това добро ли е? Мнение? (на мен ми допада цената и възможността да сложа старият за външен).интересува ме как се представя самсунг също така? Ще издържи ли 4 години? http://cgi.ebay.co.uk/NEW-500GB-2-5-SATA-Hard-Drive-USB-External-HDD-Caddy-/270714170075?pt=UK_Computing_HardDrives_RL&hash=item3f07d26adb

Ето това добро ли е? Мнение? (на мен ми допада цената и възможността да сложа старият за външен).интересува ме как се представя самсунг също така? Ще издържи ли 4 години? http://cgi.ebay.co.uk/NEW-500GB-2-5-SATA-Hard-Drive-USB-External-HDD-Caddy-/270714170075?pt=UK_Computing_HardDrives_RL&hash=item3f07d26adb

Защо не погледнеш този ?

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

• Автор

Защо не погледнеш този ?

разликата е в? Мен на самсунга ме кефи това,че за същите пари получаваш и кутия,което означава че и старият диск ще работи (който е хитачи)

....

Samsung e хубава марка...за много неща, но не и за твърди дискове.

Лично аз, мое лично мнение бих казал WD. Не съм голям фен на Seagate. Беше ми донесен лаптоп за поправка именно с дефектирал Seagate Momentus.

Tи не гледай бонуси и подаръци, обикновено боклучавите неща вървят с повече бонуси/подаръци, да те подлъжат да ги вземеш.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Samsung e хубава марка...за много неща, но не и за твърди дискове.

Лично аз, мое лично мнение бих казал WD. Не съм голям фен на Seagate. Беше ми донесен лаптоп за поправка именно с дефектирал Seagate Momentus.

Tи не гледай бонуси и подаръци, обикновено боклучавите неща вървят с повече бонуси/подаръци, да те подлъжат да ги вземеш.

Съгласен съм,но съм чувал всичко за всички.Исках конкретни мнения като това - защото самсунг не ги знам като дискове,а за лаптопи отзивите са 50на 50%

Аз лично съм имал Макстор - умря...защо ли?!?! :rolleyes: на първият си декстоп. След това сложих Seagate и не се оплаквах.

Като външни имам WD 2тб и засега съм доволен... имам и външен seagate 500gb купен преди 3,5 години - отново работи...

На лаптопа оригиналният е Хитачи - за 4 години (непрестанна работа на лаптопа и носене навсякъде - понеже е 12") още работи (160Гб)...Та в срввнение с тези не виждам Самсунг колко лош може да е...Значи ще проверявам цените на 2,5 WD

Редактирано от maver (преглед на промените)

Съгласен съм,но съм чувал всичко за всички.Исках конкретни мнения като това - защото самсунг не ги знам като дискове,а за лаптопи отзивите са 50на 50%

Аз лично съм имал Макстор - умря...защо ли?!?! :) на първият си декстоп. След това сложих Seagate и не се оплаквах.

Като външни имам WD 2тб и засега съм доволен... имам и външен seagate 500gb купен преди 3,5 години - отново работи...

На лаптопа оригиналният е Хитачи - за 4 години (непрестанна работа на лаптопа и носене навсякъде - понеже е 12") още работи (160Гб)...Та в срввнение с тези не виждам Самсунг колко лош може да е...Значи ще проверявам цените на 2,5 WD

И аз бих те посъветвал да огледаш WD, но да знаеш че са по-скъпи. Аз лично в Amazon откривам серията WD Scorpio. Друг вариянт е да огледаш някое Hitachi. Самсунг като цяло за десктоп вкараха ако не се лъжа първи, висока плътност на запис, където 1TB се състои само от две плочи, а вече Seagate са минали границата и са направили цяла плоча от 1TB... Но това при десктоп решенията.

Samsung са хубави дискове, просто не са много познати в българия. А и минаха под шапката на Seagate вече. Както и Хитачи са част от WD. Най добрия съвет поне според мене е д аси купиш нещо от България и с по-голяма гаранция. Това кое колко е изкарало и ще изкара е повече въпрос на късмет!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.