Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проверка на дъно

Featured Replies

Здравейте!Един приятел ми даде едно дъно(на снимката по долу),понеже го "посъветвали" в един сервиз,че това е изгоряло,и съответно той си купи от същите тези ново дъно,а те му върнали "изгорялото" след време...без процесор.Има ли начин или детайли по дъното,по които най-просто и лесно да се разбере дали е здраво или не(освен логичния начин да го включва в захранване),защото на мен ми се вижда доста читаво "на пръв поглед".Леко ме съмнява,дали не е бил чак такъв проблема,но да са го "изоблили" да си купи ново дъно,а да са се мъчили да продадат каквото могат от това.

post-160073-0-89205500-1305912838_thumb.

Редактирано от m160k (преглед на промените)

А да има някакви уточнения защо е изгоряло, защото признаците може да са доста. И също е доста вероятно това да е търговска измама. И отгоре на това му го върнали и без процесора лакомиите... тц тц

В интерес на истината, като тегля чертата, на повечето изгорели дъна които съм виждал не им личи. Съответно от сметката изключвам непалещи поради издути/изтекли кондензатори и транзистори които се виждат и от самолет. Така че "не се вижда да му има нещо" е всичко друго, но не и критерии за изправност или не. Тъп въпрос: Според теб какво може да се продаде от едно дъно?

Намираш му процесор sA(462), охлаждане , памет и agp видео , включваш работещо захранване и тестваш . Ккто е написал по-горе go6o_kara , как изглежда , няма нищо общо с това дали работи. Компютри с такива дъна се продаваха 2003-2004г , на по 5-6г масово си спират , ако имаш време , средства и нерви си тествай на воля , няма друг начин . И една кола с блокирал двигател външно изглежда , като такава с нормален . Успех :cool:

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

• Автор

Благодаря за отзивчивостта!Ясно-значи трябва да го "окомплектовам" и да го включа за да разбера дали работи.А по отношение на "тъпия въпрос"(който не знам с каква цел беше зададен) относно това,какво може да се продаде от едно дъно,ще отговоря още по-тъпо и ограничено,че явно и един процесор стига да се "отмъкне" и продаде,така че впоследствие заради него да не може да се използва дъното,което видиш ли може и пък да работи.А знаейки,моя човек както не разбира много много,тези "специалисти" да не са му го върнали и без РАМ,че и без видео карта,които да са им влезли в джобовете под формата на "финикийски" знаци. :hush:

Редактирано от m160k (преглед на промените)

Той си е купил ново дъно ,това не означава че трябва да е с процесор , на никой не му трябва тоя боклук че да го вземе - просто са го сложили стария процесор на другото дъно :huh:

• Автор

Той си е купил ново дъно ,това не означава че трябва да е с процесор , на никой не му трябва тоя боклук че да го вземе - просто са го сложили стария процесор на другото дъно :lol6:

Да-ама не! Той си купи ново дъно(NF6G-VSTA,сокет АМ2) и нов процесор със него.Така че без свободни съчинения и интерпретации,ако може!

Е , така съм съгласен , мисля че е взел дъно със същия сокет :lol6: ПП. Да ходи и да си го иска , процесор,охлаждане и рам предполагам , освен ако не са му отбили от цената .

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.