Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със Sony Ericsson k800i

Featured Replies

Здравейте ,моля за малко помощ значи имам един сони ериксон к800 който използвах ,но имаше много често проблеми със софтуера през месец го носех на сервиз проблема беше следния:при падане на батерията напълно при опит за включване зацепваше с един бял екран и просто примигваше-това се случваше също така и при работа с телефона от време на време просто се появи белия екран и дотук.След време обаче в сервиза ми казаха че батерията е издъхнала при което купих чисто нова сложих я в телефона напълно заредена ,но той не се включи въобще,сложих зарядното никаква реакция.Няма следи от нещо изгоряло по конекторите.Ако някои може да ми даде съвет какво да направя за да го стартирам и кой елемент може да е изгорял ще съм му благодарен.Мнения от типа носи си го на сервиз не са нужни.

Купих същия телефон на сина ми на старо преди година. Прави същия проблем. На двете ми деца преди 3 години съм купил и по един W610i. Единия купих нов от Глобул и не ми прави такъв проблем, другия купих втора ръка и прави същия проблем. Според мен е някакъв софтуерен проблем и е възможно да е свързан с това от кой оператор /или вносител/ са купувани телефоните. При мен и за двата телефона, макар и различни модели не мога да кажа, защото съм ги купувал на старо. Обикновено се получава като се смени СИМ-картата. Аз съм решил въпроса така: 1. Включвам го - телефона почва за мига с бял екран. 2. Изчаквам 4-5 секунди да светне клавиатурата. 3. Натискам и задържам бутона за изключване на апарата /чува се тих звук/. 4. Натискам джойстика - телефона се изключва. Това го правя вечер - на сутринта го включвам и всичко е наред. Мисля, че ако картата не се сменя не би следвало да има проблем. По сервизи отбягвам да ходя. К800 сина ми миналото лято го беше намокрил в басейна и постоянно се включваше горния десен функционален бутон на клавиатурата, което правеше невъзможно използването му. Преди седмица пак го пробвах - работи си перфектно. Всичко е до късмет. Ако намериш добър техник, в който да си сигурен, че си разбира от работата - носи го. Такива обаче според мен са малко. УСПЕХ !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.