Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обява с лентички за теелфонни номера

Featured Replies

С каква програма да направя листовки с обява и най-долу да има ленти с телефонни номера, които се късат? После да мога да ги разпечатам

Редактирано от capnemo
заглавието (преглед на промените)

С каква програма да направя листовки с обява и най-долу да има ленти с телефонни номера, които се късат? После да мога да ги разпечатам

Аз мога да го направя на Word, таблици и малко игра с посоката на текста
  • Автор

Аз мога да го направя на Word, таблици и малко игра с посоката на текста

а можеш ли да ми пратиш по какъв начин мога да се опитам аз да си го направя,т.е.да ми направиш нещо примерно,ако не е прекалено нхално

а можеш ли да ми пратиш по какъв начин мога да се опитам аз да си го направя,т.е.да ми направиш нещо примерно,ако не е прекалено нхално

Ето:

Заповядай примерни файлове:

ЗА WORD

ЗА EXCEL

Редактирано от sheky (преглед на промените)

• Автор

много ви благодаря на всички а как да си завъртя текста с телефона(извинете за тъпия въпрос но съм начинаеща),а и може ли да си кача снимка от тел.на обяжата и как става.БЛАГОДАРЯ предварително

По примера на Капитана - маркираш текста и от менюто Format - text direction - така най лесно ще обърнеш посоката на текста. В ексел - щракаш на клетката с текста - пак меню format - format cells - избираш таба alignment и вдясно имаш плъзгач, с който въртиш посоката на текста. Снимката я качваш от телефона на компютъра, после и в word и в excel имаш опция inset - picture - from file.

• Автор

много ти благодаря Има ли значение ,колко голямо трябва да го направя ,защото аз искам като се принтира на един лист да са две обяви.

много ти благодаря

Има ли значение ,колко голямо трябва да го направя ,защото аз искам като се принтира на един лист да са две обяви.

Можете да отпечатате в две колони и във всяка да сложите таблицата (на Word)
  • Автор

Можете да отпечатате в две колони и във всяка да сложите таблицата (на Word)

аз започнах да го правя на ексел,и се чудя колко голями колони трябва

Или за по-лесно, правим таблица 2 реда първия ред без колони втория ред с толкова колони, колкото лентички искаме скриваме очертанията на таблицата, освен местата където трябва да се изреже и воала, за по-удобно се ползва landscape ориентация на Word....

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

аз започнах да го правя на ексел,и се чудя колко голями колони трябва

В момента в който тръгнете да печатате програмата ще огради с пунктирна линия клетките, които ще се отпечатат на една страница. Или можете да го видите с Print Preview

• Автор

В момента в който тръгнете да печатате програмата ще огради с пунктирна линия клетките, които ще се отпечатат на една страница. Или можете да го видите с Print Preview

ок ще видя

ок ще видя

нещо се затруднявам с очертаването на колоните
  • Автор

Пробвайте с preview

[/quot

ок.мерси

ами текста от самата обява как да си го разполагам както искам

в зависимост от формата на обявата и ориентацията на хартията

ами аз мисля две обяви на един лист

направете го, обясних ви как да процедирате за да видите какво ще излезе на печат, сега си поиграйте малко с широчините на колоните
  • Автор

ок.благодаря ти за търпението текста на обявата ми е в долният ъгъл и въобще не се чете

ок.благодаря ти за търпението

текста на обявата ми е в долният ъгъл и въобще не се чете

ох, увеличете шрифта, центрирайте текста
  • Автор

маркирате текста Ctrl+SHift+P и избирате по-голям номер

capnemo извинявай но текста ми стана точно над колоните с тел,но иначе увеличих шрифта

capnemo извинявай но текста ми стана точно над колоните с тел,но иначе увеличих шрифта

Така нещо няма да се разберем. Ако искате ми го пратете по пощата (от профила ми) и ще се опитам да ви помогна
  • Автор

Така нещо няма да се разберем. Ако искате ми го пратете по пощата (от профила ми) и ще се опитам да ви помогна

а фейсбук имате ли

ето това ми се получава

значи аз пиша текста и той ми се получава най отдолу в графата за текст

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.