Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

acer монитор

Featured Replies

както виждате имам зелена линиа на екрана от какво може да е това

post-291193-0-24067100-1306167907_thumb.

Може матрицата на дисплея да е дефектна, може и някъде да прави лош контакт, а може да е и от прегряване. Дано лаптопът е гаранционен, защото първото е най-вероятно според мен.

• Автор

ми лаптопа е на 3 години дали да го водя на ремонт

Здравейте, Компютърът ми е настолен,3-4 месечен,дисплеят ми е стар на около 5-6год.,acer.Много добри цветове все още,но от няколко седмици излезе проблем:безцветни диагонални вълни минават през екрана,трептене,което дразни очите.Интересното е,че когато се гледа филм,този проблем го няма,но при работа в мрежата или писане на документ се явява доста често.Понякога е едва забележимо,друг път ме заболяват очите.2 пъти екранът е ставал на-как да го обясня-като размазани цветове някакви такива...но след рестарт всичко се възстановява. Занесох го на специалист,той каза,че за всеки случай е запоил нещо си,което се разпоявало и според него проблем няма,но нищо не се промени. Друга идея беше да не би кабелите са се разхлабили,ами уж не,проверявам ги редовно,доколкото умея. Моля за съвет.

Здравейте,

Компютърът ми е настолен,3-4 месечен,дисплеят ми е стар на около 5-6год.,acer.Много добри цветове все още,но от няколко седмици излезе проблем:безцветни диагонални вълни минават през екрана,трептене,което дразни очите.Интересното е,че когато се гледа филм,този проблем го няма,но при работа в мрежата или писане на документ се явява доста често.Понякога е едва забележимо,друг път ме заболяват очите.2 пъти екранът е ставал на-как да го обясня-като размазани цветове някакви такива...но след рестарт всичко се възстановява.

Занесох го на специалист,той каза,че за всеки случай е запоил нещо си,което се разпоявало и според него проблем няма,но нищо не се промени.

Друга идея беше да не би кабелите са се разхлабили,ами уж не,проверявам ги редовно,доколкото умея.

Моля за съвет.

Опита ли да го размагнетизираш, ако е CRT, при тях се налага това упражнение от време на време ? И как така "безцветни" линии ? Една снимка може ли да качиш ?

Опита ли да го размагнетизираш, ако е CRT, при тях се налага това упражнение от време на време ? И как така "безцветни" линии ? Една снимка може ли да качиш ?

Не,не точно линии,като едно трептене по диагонала на дисплея се получава,понякога по-леко,понякога по-силно.То на снимка едва ли ще излезе.

А как се размагнетизира?

Не,не точно линии,като едно трептене по диагонала на дисплея се получава,понякога по-леко,понякога по-силно.То на снимка едва ли ще излезе.

А как се размагнетизира?

В настройките на монитора, където се регулира цвят, контраст и т.н. (от копчетата, които са разположени върху самия монитор), трябва някъде да има икона (представлява зачертано магнитче). Като се избере, монитора ще се размагнетизира.

В настройките на монитора, където се регулира цвят, контраст и т.н. (от копчетата, които са разположени върху самия монитор), трябва някъде да има икона (представлява зачертано магнитче). Като се избере, монитора ще се размагнетизира.

Менюто на монитора има 10 опции:1.Контраст+Яркост2.Фокус-часовник 3.H и V Position 4.warm,cool,user 5.Език:англ.,испански и т.н. 6)OSD-H i V position,Time out,7.Auto 8.1280x1024 Hz 9.Reset 10.Exit

Кое би могло да е магнитчето?

Това, което има картинка с магнитче на него.. Не виждам монитора, затова няма как да кажа къде точно се намира, на различните монитори се намира на различно място.

Изглежда като това магнитче отляво или нещо подобно:

Публикувано изображение

За съжаление изобщо нямам такова нещо.Проверих всичко.Дисплеят ми е AL1715.

За съжаление изобщо нямам такова нещо.Проверих всичко.Дисплеят ми е AL1715.

Няма, защото монитора не е CRT. Можехме да си спестим малко време и усилия, ако бяхте споменали какъв е мониторът още в началото.

Монитора има ли драйвери ? Опитахте ли да преинсталирате драйверите за видео картата ? Може и да е от кабела, опитайте с друг кабел.

Няма, защото монитора не е CRT. Можехме да си спестим малко време и усилия, ако бяхте споменали какъв е мониторът още в началото.

Монитора има ли драйвери ? Опитахте ли да преинсталирате драйверите за видео картата ? Може и да е от кабела, опитайте с друг кабел.

Извинявам се,аз наистина не разбирам много...

Мога да опитам с друг кабел,ще намеря,но да преинсталирам драйвъри няма да се справя.А дали има драйвъри мониторът нямам представа.Като го купихме,го включих и веднага си тръгна...нищо не съм инсталирала.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.