Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при инсталацията на Windows7

Featured Replies

Здравейте до сега никога не съм имал такъв проблем с инсталация на win 7 било на лаптоп или настолен, в случая става въпрос за настолен. КОнфигурацията е малко старичка но така или иначе се позлва само за браузване и реших да му сложа 7-ца но ударих на камък. Дъното е asus a8ne-fm nforce 4 чиспет, CPU-то е athlon 3000+ 64 bit на 939 сокет. 2 гб. рам. Пробвах с няколко различни диска и грешката е еднаква винаги. Пробвах със x64 и с x68 но е все тая. На PC-to има 2 хард диска 1-sata и 1-ata. Първо пробвах на satata, нестана. Изключих го него и реших да пробвам само на стария диск същаща работа. С XP няма проблем само пустата 7-ца неиска. Слагах драйвери за sata диска но не ги иска тях ако може да ме насочите каде е проблема.

post-8041-0-40228400-1306323494_thumb.jp

• Автор

Пробвал съм го преди да се опитам да го кача, единствения проблем който намери е че ми беше малко C-то, но след това съм форматирал и съм направил дяла по голям. И двата диска в момента са празни без никаква информация на тях.

На снимката пише, че няма драйвери за това CD/DVD устройство. Намери си външно DVD на USB порт и инсталирай през него. Патих подобно с един 2008 server.

На снимката пише, че няма драйвери за това CD/DVD устройство. Намери си външно DVD на USB порт и инсталирай през него. Патих подобно с един 2008 server.

Глупости!Не гледай какво пише,а се замисли,как аджеба е стигнал до това меню,ако не се разпознава оптичното устройство...

Според мен,трябва да изтриеш дяла на който ще инсталираш и да го създадеш и форматираш,като заделиш поне 15 GB за системен дял.

• Автор

Проблема е решен :computer8: Смених кабела на оптичното устройство само за проба и зе че стана :gamer2:

На мен ми се появява същия екран и ако помогнете ще съм много благодарен! Бях инсталирал на чисто ново ПС Windows 7 Home Basic без никакви проблеми, но след като се запознах по-детайлно с нещата реших да сложа Premium или Professional и да си разделя харда на три части, а не на две както беше първия път. Започнах инсталацията, като разделих харда както исках и го форматирах, защото все още нямах нищо важно. После на Expanding Windows files вървеше много бавно, но все пак стигна 99% където заседна и след два-три часа ми се появи съобщение, че липсват файлове и инсталацията не може да се осъществи. Днес реших да пробвам отново с Home Basic, но се появява горе-посочения прозорец и иска драйвер за CD/DVD. Тъй като с новия компютър има и диск с драйвери, го сложих и се опитах да инсталирам нужния. Показва ми, или че не са съвместими с хардуера, или че ги няма на диска! Не мога да бърникам в кутията, защото е с лепенка за гаранция, така че моля предложете нещо друго. Не мога да разбера, след като при първата инсталация нямаше никакви проблеми сега защо ми ги иска тез драйвери? Ето малко информация за ПС-то: Nec DVD-RW AD-7240S SATA BLACK WD 500 GB 7200 SATA3 BLACK Помогнете!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.