Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новия проц грее доста бързо, идеи?Спешно.....

Featured Replies

Данеби да си клоквал семпрона, защото когато прекаля с клокването и компа не е стабилен преди да се рестартира ми показва този син екран. А по въпроса за температурата аз съв с овърклокнат АМД Атлон 6000+ х2 и ми държи 69градуса натоварен

Проблема е във файла nvata.sys.Това е драйвър за чипсет на nvidia.

И какво сега?Трябва да качвам наново драйвърите на видеото?ООООООО неееееееее.

Онзи ден го направих и се наложи да преинсталирам компа наново,при положение,че бях тъкмо готов след преинстал.

Не става ли начина свалям и го слягам този .sys файл там където трябва?А няма ли да стане ако ъпдейтна драйвърите?

Не ми се трият драйвъри на видеото защото знам какво ще стане.Няма да иска компа да се стартира без тях,така се получи и онзи ден когато реших да махна ъпдейта им и да си върна старите от диска. :)

П.П. А ако сложа диска с драйвърите и ги кача на ново без да махам старите няма ли да стане?

И едно странично въпросче.Би ли ми казала(по ника съдя,че си момиче,ако греша ИЗВИНЯВАЙ!)с коя програма отваряш minidump файловете? :)

Благодаря

Редактирано от MASTER OF DARKNESS (преглед на промените)

Проблема е във файла nvata.sys.Това е драйвър за чипсет на nvidia.

И какво сега?Трябва да качвам наново драйвърите на видеото?ООООООО неееееееее.

Онзи ден го направих и се наложи да преинсталирам компа наново,при положение,че бях тъкмо готов след преинстал.

Не става ли начина свалям и го слягам този .sys файл там където трябва?А няма ли да стане ако ъпдейтна драйвърите?

Не ми се трият драйвъри на видеото защото знам какво ще стане.Няма да иска компа да се стартира без тях,така се получи и онзи ден когато реших да махна ъпдейта им и да си върна старите от диска. :)

П.П. А ако сложа диска с драйвърите и ги кача на ново без да махам старите няма ли да стане?

И едно странично въпросче.Би ли ми казала(по ника съдя,че си момиче,ако греша ИЗВИНЯВАЙ!)с коя програма отваряш minidump файловете? :)

Благодаря

Нещо не си прочел какво съм ти написал,не грябва да сменяш драйвърите на видеото а на NVIDIA nForce4 Chipset .Първо сваляш Driver Sweeper след това деинсталираш "NVIDIA nForce4 Chipset " от контрол панел,почистваш с "Driver Sweeper " и след това инсталираш драйвърите за чипсета.Не слагай тези от диска на дъното защото са много стари,а сложи тези от сайта на "Nvidia".Не съм момиче а дърт пръч на 46 години,а програмата за дебъгване се казва Debugging Tools for Windows .Пожелавам ти успех с дебъгването на грешки и дано да си решиш проблема със сините екрани.:P

Нещо не си прочел какво съм ти написал,не грябва да сменяш драйвърите на видеото а на NVIDIA nForce4 Chipset .Първо сваляш Driver Sweeper след това деинсталираш "NVIDIA nForce4 Chipset " от контрол панел,почистваш с "Driver Sweeper " и след това инсталираш драйвърите за чипсета.Не слагай тези от диска на дъното защото са много стари,а сложи тези от сайта на "Nvidia".Не съм момиче а дърт пръч на 46 години,а програмата за дебъгване се казва Debugging Tools for Windows .Пожелавам ти успех с дебъгването на грешки и дано да си решиш проблема със сините екрани.:P

Благодаря за програмката(Debugging Tools for Windows),но мисля че няма да стане на моя комп защото съм с Windows XP,а точно тази същата програма имам спомен,че се опитвах да я инсталирам и ми даде грешка,че не е съвместима със моята OS,но не пречи пак да пробвам :)

Относно Chipset-а.За момента ще изчакам малко защото след като качих новите драйвъри на видео картата проблема го няма. :P

Благодаря за помощта :)

Здравейте отново! :go ahead:

Реших да ви пиша относно проблема по-горе който имах.Пиша имах защото от два дни не ми прави тези проблеми ;)

Благодаря много за съветите!

И като за последно(надявам се :) )да задам още един въпрос.

Възможно ли е появата на син екран с грешките споменати по-горе да се получи и от лоши сектори на някой от дяловете?

Обяснявам защо питам.

Проблема ми се оправи чак след като реших да преинсталирам(не знам дали така е точното наименование) и дял D:\ понеже когато направих всичко казано тук,ми се появи и друга грешка със син екран която гласеше,че аудиото ми е повредено,след поредната преинсталация слагане на нови драйвъри за аудио и т.н.,качване на игри(игрите ги качвам в D:\)ми излизаше съобщение от типа балони в таск бара с жълт триъгълник за внимание,че част от информацията на играта не може да бъде качена и да съм я качил на друго място и инсталацията замръзваше.След като вече бях решил твърдо да преинсталирам и D:\ (защото това съобщение ми звучеше като лоши сектори на дяла)до момента проблеми не съм имал.

Е,възможно ли е или не?Питам за да знам.:)

Редактирано от MASTER OF DARKNESS (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.