Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Inno3d GT 240 1GB SDDR3 128bit

Featured Replies

Здравейте, притежавам тази карта, СДДР3 вариянта. Понеже не разбирам много искам да питам, при съчетание с по-добър процесор (понеже сега съм с едноядрен и игрите ми вървят много лошо) и рам , ще мога ли да играя новите игри на приличен ФПС. Също искам да ми предложите дъно, рам и процесор за да заменя старите. Да неса повече от 450лв. Ще ми измислите ли нещо :Д

ASROCK H61M/U3S3, H61, DDR III 1333/1066, VGA, DVI. HDMI, SATA III, USB 3.0, GLAN, LGA1155 INTEL CORE i3-2100, 3.10GHz, 3M, BOX, LGA1155 ADATA 4GB DDR III 1333 1брой+още един някой ден. Дъното има само 2 слота за РАМ Излиза почти 400 лева от Скай... Така вече видеокартата ще ограничава игрите :headphones: Каква е сегашната машина, не може ли там нещо да се бутне? /едит/ И да попитам все пак, захранващият блок какъв е? Да не стане някой фал...

Редактирано от banshee79 (преглед на промените)

• Автор

ASROCK H61M/U3S3, H61, DDR III 1333/1066, VGA, DVI. HDMI, SATA III, USB 3.0, GLAN, LGA1155

INTEL CORE i3-2100, 3.10GHz, 3M, BOX, LGA1155

ADATA 4GB DDR III 1333 1брой+още един някой ден. Дъното има само 2 слота за РАМ

Излиза почти 400 лева от Скай...

Така вече видеокартата ще ограничава игрите :headphones:

Каква е сегашната машина, не може ли там нещо да се бутне?

Сегашната е пентюум 4 и 2гб ддр2 400мхз рам. Известно ми е за дъното, че нищо по ново неможе да се сложи, само това.. :Д.

А за видео картата много не разбрах, какво точно трябва да означава "ще ограничава"?

Сегашната е пентюум 4 и 2гб ддр2 400мхз рам. Известно ми е за дъното, че нищо по ново неможе да се сложи, само това.. :Д.

А за видео картата много не разбрах, какво точно трябва да означава "ще ограничава"?

Със сегашната ти система имаш относително бърза видеокарта, която изчаква процесора и като ефект има забавяния/насичания при игрите. С Core i3 се получава обратния ефект: много по-бърз процесор, но видеокартата по принцип не е много производителна. Игрите ще вървят по-добре, но пак нямаме балансирана система. По принцип CoreI3 се комбинира с доста по-мощни графични карти за да се получи добра конфигурация за игри.

Видеокартата е прилична, аз съм с подобна и с добър процесор и рам ще ти вървят нещата ПРИЛИЧНО. За по-добър ефект по-нататък, когато вече си взел новите части може да помислиш и за нова видеокарта, за да ти вървят игрите ОТЛИЧНО :biggrin:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.