Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia 6230 - 6230i - проблеми, линкове, дискусия

Featured Replies

Пробвай с последната версия на PC Suite. - виж първият ми пост.

абе видех го свалих си pc suite инсталнах го и като дам да ми тарси телефона казва че няма вразка а сам вклучил Usb cabel.Moля малко помощ омразна ми да давам пари за игри от интернет :)

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 418
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Здравейте.

След няколкочасово ровичкане в нета стигам до извода, че подобна джава програмка няма... Или поне не работеща.

Вие имате ли някаква идея? Jar файл, рез който да мога да отварям pdf документи на телефона си? Телефонът е 6230i. Намерих една- MobilePDF, но след като я стартирам на самото лого пише, че е е кракната и че trial-ът й е 10 години... Влизам в браузъра и след това - грешка в приложението. Много жалко.

Надявам се да можете да ми помогнете.

Редактирано от Smytt (преглед на промените)

Доста време съм загубил в търсене на такова jar приложение, но с неуспех... Едва ли ще намериш.

А някаква опция за инсталиране на програмка, която да позволява зуумване на картинка до повече от 2 пъти? Сега като искам да прегледам някоя картинка ми позволява да дам "мащабиране" само 2 пъти, което е ужасно глупаво...

• 1 месец по-късно...

Здравейте,

Искам да ви попитам как мога да си сложа тема на телефона (Nokia6230i)?

Намерил съм няколко много хубави теми в формат .nth но когато ги кача от PC на Телефона ми изписва, че формата не се поддържа от телефона. Какво не правя както трябва, моля да ми обясните :rolleyes:

Дай по-подробно обяснение какво точно правиш.

Свалям си от този сайт тема за нокията, а после я качвам от pc-то на телефона с bluetooth. После я запаметявам в папка Graphics (там смятам, че трябва да бъде), но веднага след това ми излиза това съобщение, че файла не се поддържа (иконката на файла става въпросителна).

Редактирано от atrillion (преглед на промените)

А нямаш ли папка Themes? Поне при мойта нокиа ги слагам там. Друго да те питам ти конкретно за твоя модел ли сваляш теми(имам предвид 208х208пиксела)? Виж също файла да не е copyrighted или read-only (като е свален на компютъра де).

Ако нещо пробвай теми от друг сайт - пр. www.zedge.net регистрацията е безплатна.

Успех!

Редактирано от kucipo (преглед на промените)

А нямаш ли папка Themes? Поне при мойта нокиа ги слагам там. Друго да те питам ти конкретно за твоя модел ли сваляш теми(имам предвид 208х208пиксела)? Виж също файла да не е copyrighted или read-only (като е свален на компютъра де).

Ако нещо пробвай теми от друг сайт - пр. www.zedge.net регистрацията е безплатна.

Успех!

Дали имам, не нямам такава папка. Темите, които свалих са за този модел телефон (208x208px) и файловете нямат поставена отметка read-only. Не вярвам да имат copyright, защото са с лиценз freeware. Днес от разговора ми с един от съфорумниците стигнахме до извода, че или има повреда с software на телефона или проблема е в формата на файла.

Пробвахме също така с оригиналните теми, проблема беше същия..

Сега ще опитам и от сайта, който ми препоръча - Дано да стане :magnifier:

• 8 месеца по-късно...

Здравейте!Моят проблем е ,че когато ми пратят игра винаги ми излиза като неразпознаваем файл а е инстал.Игрите са за точно за моя телефон ,но не тръгват.Ако някой може да ми каже защо е така да драсне 1-2 реда и да обясни какво трябва да направя за да си сложа игри.

• 3 месеца по-късно...

преди година някаде лятото влязох с телефона във водата и от тогава не работи преди няколко месеца обаче ми стана интересно и сложих батерия от друга нокиа и най-неучаквано телефона запали обаче не светеше дисплея (всичко се виждаше но просто не светеше) даже успях да говоря по него.Имаше и още едно сериозно поражение по телефона освен дисплея някои копчета от клавиатурата не работеха.Занесох го на сервиз и човека ми каза че може да се поправи но не си струвало защото можело секи момент да се разбие пак :) според вас струва ли си да се прави ;)

Зависи за каква цена говорим . Ако ще ти го възстанови за около 10 лв мисля ,че си е далавера (ако се нуждаеш от този телефон разбира се)

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

според мен не си струва, ако ти искат 10-20 лева самият телефон се продава между 40-130 лева според mobile bulgaria, но ти си решаваш какво да правиш ;)

Редактирано от GetFun (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте.

Имам нокиа 6230i и когато е пускам след пин кода ми иска код за защита.

Не иска код на първата сим карта която не използвам а на новата изка.

Пробвах различни кодове който препрочетох но не стават (1234,12345,123456,00000000,0000)

НЕ става.

НАдявам се да ми препоръчате какво да правя , разбрах че има някаква програма с която мога да го сменя този код, но трябва да имам usb кабел , а аз ползвам bluetooth .

Благодаря за помоща предварително :)

Здравейте.

Имам нокиа 6230i и когато е пускам след пин кода ми иска код за защита.

Не иска код на първата сим карта която не използвам а на новата изка.

Пробвах различни кодове който препрочетох но не стават (1234,12345,123456,00000000,0000)

НЕ става.

НАдявам се да ми препоръчате какво да правя , разбрах че има някаква програма с която мога да го сменя този код, но трябва да имам usb кабел , а аз ползвам bluetooth .

Благодаря за помоща предварително :)

Здравей, да не би случайно, телефона да е закупен от Мтел, а ти да искаш да работи със карта на Глобул, примерно?

Редактирано от handcream (преглед на промените)

Здравей, да не би случайно, телефона да е закупен от Мтел, а ти да искаш да работи със карта на Глобул, примерно?

Да точно такъв е случая.

Но преди малко пробвах с карта на loop и пак изкаше код.

Ако кажете някваи м-телски кодове ще съм ви благодарен .

Приятелю, Мтел си кодирват телефоните така че, да не работят със карти от други оператори, като пробваш със разни кодове има опасност да си блокираш телефона.

Занеси го във някой сервиз да ти го разкодират. :eek:

Не е нужно вече го оправих и много се кефя .

Тук си въведох серийния номер който го разбрах като написах *#06#

без сим карта.

След въвеждането ми изкара мастар код и го въведох и готово това беше всичко .

Мерси все пак .

http://www.unlockme.co.uk/master.php?

Редактирано от krisi001 (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Пичове случайно да знаете от каде да си намеря теми за нокия 6230, всички теми из нета за 6230и.Мерси предварително

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.