Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за избор на лаптоп ? (HP или DELL)?

Featured Replies

Моля за съвет при избора и покупката на Laptop!При първоначални проучвания съм се спрял на следните марки и модели! http://laptop.bg/laptops/compare?ids%5B%5D=810&ids%5B%5D=929&ids%5B%5D=1083 Компютърът ще се използва за всичко, включително и графични програми ! Освен това че ще изразите мнението си за производителите към които съм се насочил ,ще съм благодарен да предложите и споделете виждането си за други производители и конфигурации. Особено ценно е мнението на хора които практически са се убедили в предимствата на един вид марка е модел пред друг !

Редактирано от agj (преглед на промените)

Поредната глупост. Какви графични програми на 17' монитор с lcd подсветка?! Painter става. Тризмерно пространство ще има ли? Библиотеки нещо, профи карта и лаптоп аз лично не съм чул, не че и видял някой да се мазохира с такава машина.

HP не са много добри. И защо да не става на 17" екран графична обработка? Какво като е LCD? Аз и на 15.6" си работя и ми е добре.Не знам къде ви е проблема на вас. Вие какво искате? Писна ми от максималисти искащи едва ли не компютър за милиони. На 15"6 видео и фото-обработка си действат идеално. Както качествен звук може да има и от слушалки за 12 лв.

HP ProBook 4530s виж и този много по-евтин е и не се отличава от разглежданите 3 от теб. Ако ще ползваш външен монитор става, но на тази резолюция - графични програми само любителски, то Офис пакета не става пък другото :hush: Вграденото видео е що годе добро, батерията ще държи, матовия екран няма да лъщи, добър корпус, usb 3.0 - ми за тези пари е много добра оферта ми се струва! Успех!

п.п.

Марки много, но модели още повече, така че не слушай кой коя марка плюе, а кой какъв модел харесва. Ясно е, че някой са добри попадения, други не чак толкова. Фенщината е лоша страна. HP ги смятат за много зле - верно имат лоши модели, но като споменеш Elitebook и вече сменяш тона :baby: Асус също, ДЕЛЛ и те, Ейсър са ясни евтино и най-новите компоненти - качество що годе (за тези пари какво искаш) :offtopic_s:

Редактирано от ma4opic4o (преглед на промените)

HP не са много добри.

И защо да не става на 17" екран графична обработка?

Какво като е LCD?

Аз и на 15.6" си работя и ми е добре.Не знам къде ви е проблема на вас.

Вие какво искате?

Писна ми от максималисти искащи едва ли не компютър за милиони.

На 15"6 видео и фото-обработка си действат идеално.

Както качествен звук може да има и от слушалки за 12 лв.

Като не знаеш защо се обаждаш?

"графична обработка" е профански израз. Тя бива растерна или векторна. После на лаптоп с разрешение на екрана 1366 х 768 pxl едва ли може да се обработва комфортно RAW снимка от 20МВ и нагоре. LCD е евтин екран, който ще минава под маркетингово мото за светодиодна подсветка. Посредствен екран с някакъв алгоритъм за производство на десени. Не виждам как ще го калибрирате. Друг е въпроса за скопени опции за регулиране на яркост и на контраст.

Питах и отговор не получих, но има CAD програми, изискващи професилнална видеокарта.

Качествените слушалки от 12лв подарете на баба си. А що се касае 15"6 ви работа се учудвам, че не сте минали на 320 x 240. В всеки един от телефоните си имам разни изгъзици за "графична обработка".

И конкретно на въпроса. Dell, защото е сертифициран от някои линукс дистирбуции, а там също има стойностни програми за видео обработка.

Вземи си HP-то,защото другите са с видео Intel,а от видео Intel по-зле няма...

• Автор

Тозине е лош за цената си, имам го от 4 месеца и съм доволна.

Точно такъв купих.

Благодаря на всички за мненията!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.