Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преходник usb to micro usb

Featured Replies

Привет! Интересува ме дали има такъв преходник и в България вече: usb to micro usb! С други думи ми трябва женски ЮСБ край към мъжки micro usb! Или пък ако го няма, има ли комбиниран такъв кабел, т.е. от единия край мъжки юсб за РС-то, а от другия да се разклонява стандартен мъжки за периферията и micro usb мъжки за нокиата? Ако може линк или адрес на магазина за евентуална покупка, ще ви бъда много благодарен!

Тъй както го обясняваш, този кабел го продават във всеки магазин за чаркалъци, само че този с разклонението май го няма.

Редактирано от eleena1999 (преглед на промените)

аз лично от варна съм взимал от Юмена компютърс фирмен магазин надявам се да говориш наистина за micro и да не го бъркаш с мини http://en.wikipedia.org/wiki/File:Types-usb_new.svg - щом казваш нокиа, предполагам micro_B (или в краен случай mini_B)

• Автор

аз лично от варна съм взимал от Юмена компютърс фирмен магазин

надявам се да говориш наистина за micro и да не го бъркаш с мини

http://en.wikipedia....pes-usb_new.svg - щом казваш нокиа, предполагам micro_B (или в краен случай mini_B)

Ами така е, за Нокиата ми (Х3-02) става въпрос. Заинтересувах се, защото подразбрах, че тези оригиналните микро ЮСБ дата кабели на нокиа, много бързо сдавали багажа и затова искам да се застраховам.

А на каква цена върви този преходник? Или пък някое линкче, ако може?

Благодаря!

10-15 лв. максимум, ако обиколиш магазините и поразпиташ а hama-та са скъпи: http://www.multirama.bg/product/6122/kabel-hama-78476-micro-usb.html повечето магазини за електроника би трябвало да имат

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.