Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Настройки на k-Lite Codec Pack 7.1.0

Featured Replies

Наскоро смених кодеците си с k-Lite Codec Pack 7.1.0.Предишната версия беше 3....(не помня точно но беше стара).Често ми се налага да преглеждам някои филми и клипове на точно определено място например 32-та минута от някакъв филм има смешна случка и често си я пускам.Не съм вещ в компресията на филми XviD, но забелязах че откакто смених кодеците при някои филми когато ги превъртам до определено място колоните изпращяват жестоко за части от секундата (първия път като се случи бях увеличил звука и изобщо не очаквах - шума направо ми се заби в мозъка).Разбирам че тези филми имат лоша компресия на звука и за това се получава така.При старата версия на кодеците това го нямаше,сигурен съм. Въпросът ми е как да настроя кодеците по някакъв начин - да изключа декодерите за звук или нещо от сорта...или някакво друго решение?

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

k-Lite Codec Pack (по-старите версии, предполагам и новата) имат опция за поправяне на развалени кодеци и др. "Codec Tweak Tool."

Опитайте този инструмент дали ще помогне.

• Автор

Да точно за това питам дали някой знае кой точно филтър отговаря за случая...В codec tweak tool ако тръгна сам най-малкото което ще направя е да си разваля някоя конфигурация и после да преинсталирам.Все пак ще пробвам да включвам и изключвам различни аудио филтри, но ако някой знае точното решение ще е супер.

Само сложете отметки на: Fixes Genarate text files containing. Няма какво да развалите, в случая, ако сложите отметки на тези.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

• Автор

На Fixes вече има отметки на Detect and remove broken VFW/ACM codecs и на broken DirectShow filters.Има една отметка Fix broken sound (Midi,WaveOut), но нея не мога да избера защото не е засечен проблем със звука (тя е сива).Смених source filter на .avi файловете от Microsoft (recommended) на Haali.Превъртях 1-2 филма не чух пукове въпреки че шума от компресираното аудио още си е там, но не в него беше проблема.Проблема е в страшните пукове.Надявам се да се е оправил, въпреки това ще продължа да търся как точно се махат тези пукове : )

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.