Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам да напиша книга

Featured Replies

Здравейте! Аз съм на 12 и искам да напиша книга, но не мога да реалиирам идеите си, т.е. започвам една книга и после ми хрумва нова идея, която води до правенето на 100% по-различна книга. Мислех, че след първата ми книга (4 клас трябваше да напишем книга, която е дълга 50листа) ще ми бъде по-лесно да пиша. Но въпросът ми е: Как да се съсредоточа върху писането на книгата?

Редактирано от Tzvetka-Koketka (преглед на промените)

Още си малка!На скоро четох темата на момиче горе долу на твоята възраст, която искаше да напише книга.Добре но за да я пуснете в продажба ще трябва да платиш най-вероятно на издателя защото на дали ще се съгласят да вземат книга на момиче на твоята възраст!Не искам да ти убивам ентусиазма, но изчакай докато станеш по голяма. Какви са ти идеите за книга?

Редактирано от hiptohop (преглед на промените)

• Автор

1. Pataran правописа не ми е проблем 2. Имам около 5 ЗАПОЧНАТИ книги и всички са различни: магия, бит, свръхестествени създания,явления и митология. Hiptohop не ми се чака, защото не знам дали ще имам идеи като порасна. 3. Hiptohop аз лично не искам толкова да се продава, колкото да впечатля нашите

2. Имам около 5 ЗАПОЧНАТИ книги и всички са различни: магия, бит, свръхестествени създания,явления и митология. Hiptohop не ми се чака, защото не знам дали ще имам идеи като порасна.

3. Hiptohop аз лично не искам толкова да се продава, колкото да впечатля нашите

Ами ти си пиши-какъв е проблема,може и да излязат на бял свят всичките ти творби.

Но защо целта ти е да впечатлиш вашите?

Защо?

Трябва да им се доказваш ли

:)

Здравейте! Аз съм на 12 и искам да напиша книга, но не мога да реалиирам идеите си, т.е. започвам една книга и после ми хрумва нова идея, която води до правенето на 100% по-различна книга. Мислех, че след първата ми книга (4 клас трябваше да напишем книга, която е дълга 50листа) ще ми бъде по-лесно да пиша. Но въпросът ми е: Как да се съсредоточа върху писането на книгата?

М-да-а... книга, "дълга 50 листа"! При формат А5 това са 10 метра и петдесет сантиметра без кориците. Няма да е голямо ходене, докато я прочете човек. Става! :)

Засили се и напред с главата! :)

Успех!

Много добре го каза haidukpikaso!

+1

А относно идеите ти по-добре бит го остави за най-най-най-най-накрая.

И да ти кажа млада писателке, записвай си ги някъде :) ! А пък аз лично като вече съм по голям, ми идват доста по-добри идеи за моята област [дизайн на кутии за компютри(ХОБИ)] таа записвай си ги :)

И също така писането ти.Изчакай поне 10 клас, защото имаш още доста да учиш.Ако почна да ти обяснявам, ще гледаш с опулени очи.

Редактирано от hiptohop (преглед на промените)

• Автор

Hiptohop аз не че трябва да се доказвам! Просто аз винаги съм на второ място. Затова искам поне веднъж мама и татко да кажат че съм по-добра в нещо от по-големия ми брат. И Hiptohop много ти благодаря за съветите. :)

Hiptohop аз не че трябва да се доказвам! Просто аз винаги съм на второ място. Затова искам поне веднъж мама и татко да кажат че съм по-добра в нещо от по-големия ми брат. И Hiptohop много ти благодаря за съветите. :)

Е това вече е за раздел Психология или Тийн,душичко

Може и в Изповеди да пишеш -

Как да стана по-добра от брат си и да не съм черната овца?

примерна тема

Ти не си на второ място,ти си уникална сама по себе си,отстоявай се-

защото

Има незаменими хора-всеки човек

В.И.Ленин

:)

Просто аз винаги съм на второ място

Отстоявай си мястото!Всеки е уникален както каза haidukpikaso

3. Hiptohop аз лично не искам толкова да се продава, колкото да впечатля нашите

Няма да обръщам внимание на правописа.

Аз се развивам и уча ,за мой собствен кеф , да. Не за да впечатля някои хора.Кефа ми идва от това че, искам да изразя идеите си.На лист хартия, написани , или нарисувани .В уеб документ, правейки това , което за мен е перфектното ,в програма за 3D моделиране където създавам случки и сценарии по мои си вкус или излизайки на вън търсейки перфектния момент за да натисна бутона на фотоапаратът, който преди това съм настроил, за хващане на точно този уникален момент.

Изкуството не е за да впечатлиш някои. То е за да можеш да се изразиш по свои начин и идея.Защото изкуството е точно това. Да намериш своя начин на изразяване :

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Изкуство има на всякъде. Не го разбираме ,но е факт. Има изкуство за направата на бюрото на което стоиш,в направата на къщата в която живееш,в направата на нови рецепти, в направата на 12V мотор ,в направата на шкаф , във направата на прозорец , в направата на писалката с която пишеш.

Зад всяко едно нещо има човек, които има идея , и я е изобразил по свой начин. Замисляла ли си се за ... батериите , да , перфектен пример :) ! Кръгли , високи около 4/5 см (АА тип) , с една издатина там където е плюса.

Преди много години , когато човека които е направил техния дизайн е имал идея , която сега имаме за нищо , но е толкова популярна и всекидневна.

Или пък човека които е търсил перфектното, добавяйки по малко всеки ден до смъртта си :

Публикувано изображение

Проблема ти е , че не си разбрала какво е изкуството. Един ден , надявам се ще разбереш :) !

Уистън Хю Одън :

"Every human being is interested in two kinds of worlds: the Primary, everyday world which he knows through his senses, and a Secondary world or worlds which he not only can create in his imagination, but which he cannot stop himself creating."

Преведено :

"Всяко човешко същество се интересува от два типа светове : Първичният , всекидневният свят за които усеща със сетивата си , и Вторичен свят или светове , които той не само може да направи във своето съзнание ,но не може да се спре да ги прави."

Две големи мотиваторчета :

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=4qwA5fUh3hA&feature=player_embedded

и

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=MnSIp76CvUI&feature=player_embedded

Дано разбереш какво е изкуството.

И чети повече книги :) !

Редактирано от Фодор (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.