Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем със sonny ericsson F305

Featured Replies

От няколко дни телефона ми се "държи" странно. Опитва да се заключи след това минава в състояние отключено и пак опитва да се заключи и така докато ми падне батерията . Някакви идей какво става ???

От няколко дни телефона ми се "държи" странно.

Опитва да се заключи след това минава в състояние отключено и пак опитва да се заключи и така докато ми падне батерията .

Някакви идей какво става ???

-бъгнал ти се е софтуера-често срещан симптом при тази марка-решението известно... :ph34r:
  • Автор

но нали до скоро нямаше софтуер за този модел излезе ли вече някакъв и как да го "преинсталирам"

но нали до скоро нямаше софтуер за този модел

излезе ли вече някакъв и как да го "преинсталирам"

- :angel19: няма такъв проблем-стига да потърсиш където и както трябва-ще намериш каквото ти трябва,колкото до самата преинсталация ти е нужен кабел и като за начало можеш да опиташ да го ъпдейтнеш през PC Suite : http://www.giveawayoftheday.com/sony+ericsson+f305+pc+suite+download/ ,а за по-нататък ще му мислим...
  • Автор

Вчера късно вечерта му дадох да нулира всичко (да се върне в началното си състояние когато е купен) и изненадващо проблема изчезна , ама пък си изгубих всички наомера. А да те попитам защо вече като го отваря/затварям не се отключва/заключва нещо от лентовия кабел ли е ? P.S. не се оправил просто го прави по рядко и не бях забелязал

Редактирано от veselin_89 (преглед на промените)

Sony Ericsson Update Service ще ти свърши работа и ще преинсталира софтуера ти с 1 клик. Ако не стане носи го на ремонт

• Автор

A какво правя в случайте когато глупавите програми не ми отчитат телефона както се получи ?????? И между другото пише че този модел не поддържа update service

Редактирано от veselin_89 (преглед на промените)

То само така си пише.Къде го пише?В програмата ли? Ако е в сайта да не ти пука-избери друг модел(какъвто искаш,несмартфон) и тегли софтуера.Няма никакво значение кой модел в сайта избираш. Важното е в самата програма да го има F305-в SEUS съм го виждал

• Автор

а защо програмата не ми намира телефона USB-то си го отчита и мога да си го отворя но програмата не го намира

• Автор

линковете към фраиварите на посочения сайт не работят , все пак ще опитам с другите портове дано да се полу4и

• Автор

Пич в който и порт да го включа все не ми го отчита телефона кажи какво да правя

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.