Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смяна на мак адрес

Featured Replies

Здравейте! Имам нужда от помощ. Търся програма за смяна на мак адреса на TP-LINK TL-WN7200ND, опитах през стандартните настройки(използвам Windows 7, но там няма такава опция). Благодаря ви за отделеното време.

А още една тема да пуснеш, преди да си прочетеш ръководството ?

А още една тема да пуснеш, преди да си прочетеш ръководството ?

Ми те хакерите не четат ръководства и не ползват гугъл :)

Сигурно си пият бирата с Кевин Митник и повтарят до откат "Ти мен уважаваш ли ме"

Здравейте! Имам нужда от помощ. Търся програма за смяна на мак адреса на TP-LINK TL-WN7200ND, опитах през стандартните настройки(използвам Windows 7, но там няма такава опция). Благодаря ви за отделеното време.

Ето ти ръководство за адаптера в случай, че нямаш такова: http://www.tp-link.com/resources/soft/20105282170112.pdf

Можеш да го смениш от диспичера на устройствата или от мрежови връзки, избираш настройки на адаптера Network Adress, и от там.

Но може би ще трябва да промениш и MAC на лан картата ако са еднакви за да няма конфликти.

В общи линии, освен Лазар, останалите си говорите по навик - дори не прочетохте какъв е въпроса. Бройка в коментарите ли трупате, по-добре не коментирайте, като не можете да четете.

Както вече казах, съветите са глупави - не става дума за смяна на МАС-а на самият комп, а на WAN страната на рутъра (поне се надявам че това иска, защото на LAN е повече от глупаво) Виж ми второто мнение и запомни приятелю, че се чете ръководството, писна ми да ти го натяквам. Като не искаш, чети поне менютата на рутъра или някой да дойде да ти ги прочете вместо теб ?

Форума не е място за начално ограмотяване. За това си има учебници. Когато се задава въпрос във форум, трябва да сте сигурен, че имате поне минимума знания да разберете отговорите, които ще получите и че имате желанието да се възползвате от дадените съвети. Иначе е безсмислено да питате, защото отговора на всеки въпрос ще поражда нови десет въпроса.

Запомнете го това!

• Автор

Както вече казах, съветите са глупави - не става дума за смяна на МАС-а на самият комп, а на WAN страната на рутъра (поне се надявам че това иска, защото на LAN е повече от глупаво)

Виж ми второто мнение и запомни приятелю, че се чете ръководството, писна ми да ти го натяквам. Като не искаш, чети поне менютата на рутъра или някой да дойде да ти ги прочете вместо теб ?

Става дума за смяна на мак адреса на usb адаптер под Windows 7 ( през настройките на W7 не става. Под Windows XP става с Mac addesss changer

Става дума за смяна на мак адреса на usb адаптер под Windows 7 ( през настройките на W7 не става. Под Windows XP става с Mac addesss changer

Последно, знаеш ли какво искаш да направиш?

Сега пък трябва да те питаме - какъв ти е адаптера и с какви драйвери е !!! Ако ти го позволява драйвъра, то:

Control Panel->Device Manager->Network Adapter->Adv.->Network Address
  • Автор

Последно, знаеш ли какво искаш да направиш?

Сега пък трябва да те питаме - какъв ти е адаптера и с какви драйвери е !!! Ако ти го позволява драйвъра, то:

Control Panel->Device Manager->Network Adapter->Adv.->Network Address

Там е работата, че драйверът не ми позволява да го сменя. Пробвах с други програми, но без успех

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.