Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за soundmax

Featured Replies

Здравейте,миналата седмица си инсталирах WIN 7 и имах проблем със звукът,но след инсталиране на драивер се оправи донякъде,сега звук има но незнам защо когато говоря или слушам музика и реша да усиля започват дасе смищават тонколоните и се получава микрофония.на Хр-то имах една програма за звука-soundmax,и с нея никога несъм имал такъв проблем,но намирам само драивери такива.Някой ако може да помогне ще съм много благодарен.благодаря предварително Компа ми е Pentium D 945 3,4Ghz ,2G Ram ,ASUS P5PL2 ,GeForce 210 EVGA

Здравейте,миналата седмица си инсталирах WIN 7 и имах проблем със звукът,но след инсталиране на драивер се оправи донякъде,сега звук има но незнам защо когато говоря или слушам музика и реша да усиля започват дасе смищават тонколоните и се получава микрофония.на Хр-то имах една програма за звука-soundmax,и с нея никога несъм имал такъв проблем,но намирам само драивери такива.Някой ако може да помогне ще съм много благодарен.благодаря предварително

Компа ми е Pentium D 945 3,4Ghz ,2G Ram ,ASUS P5PL2 ,GeForce 210 EVGA

Пробвай да намалиш microphone boost.

• Автор

Здравейте,пробвах да го намаля,но нищо нестава.Микрофона явно стои постоянно включен и хваща всички звуци.Някои ако знае откъде да я смъкна тая програма ще е най-добре маи.

Здравейте,пробвах да го намаля,но нищо нестава.Микрофона явно стои постоянно включен и хваща всички звуци.Някои ако знае откъде да я смъкна тая програма ще е най-добре маи.

Според мен проблема ти е в драйвъра,може би не е точният.

В случая наблюдаваме проблем, който се дължи на факта, че микрофона работи и в режим възпроизвеждане. Проблема е че не знам на седмицата как да се настрои да работи САМО при запис (когато се разговаря). Не че не знам, но не мога да го обясня нагледно :ph34r:

Ето от тук си свали драйвъри за P5PL2.

• Автор

Ето от тук си свали драйвъри за P5PL2.

изтеглих го и след като го разархивирах кое тоюно трябва да инасталирам.влязох в drivers-audio-realtek-driver и му дадох да инсталира кадето пише setup но нищо несе промени.ако съм объркал някъде,кажете кое точно да инсталрам,че несъм много наясно.мерси
  • Автор

пробвах да инсталирам от папката кадето пише Виста и мисля,че се оправи,несе смущава и микрофона не стои включен постоянно.благодаря за помоща :speak::P

пробвах да инсталирам от папката кадето пише Виста и мисля,че се оправи,несе смущава и микрофона не стои включен постоянно.благодаря за помоща :hush::wors:

И да черпиш една :)

• Автор

И да черпиш една :beer:

здравейте пак,вчера си мислех,че се оправи но сега се оказа,че въобще нямам микрофон и немога да го включа от никъде.Пробвах да инсталирам някои друг драивер от другите папки но няма ефект,незнам кво става вече.

здравейте пак,вчера си мислех,че се оправи но сега се оказа,че въобще нямам микрофон и немога да го включа от никъде.Пробвах да инсталирам някои друг драивер от другите папки но няма ефект,незнам кво става вече.

Пробвай този драйвър ftp://ftp.asus.com.tw/pub/asus/misc/audio/AD200B_6570_Win7.zip

• Автор
мисля,че с този стана,има звук и микрофон но незнам защо сега от тонколоните се 4ува някакво радио,незнам как го хванах.всичко ми е спряно но се чува от колоните радио.става все по-интересно...
  • Автор

Днес звънах на един приятел по скайп да пробвам дали работи микрофона и се оказа,че все още неработи и най-странното е ,че и тои чуваше някво радио както и аз.Като отворя програмата която последно инсталирах и спра микрофона изчезва това смущаване и това радио което се чува.Незнам вече какво да пробвам.

Днес звънах на един приятел по скайп да пробвам дали работи микрофона и се оказа,че все още неработи и най-странното е ,че и тои чуваше някво радио както и аз.Като отворя програмата която последно инсталирах и спра микрофона изчезва това смущаване и това радио което се чува.Незнам вече какво да пробвам.

Спрете микрофона по описания от вас начин. Разгледайте следната тема, която за съжаление е на английски. Ако имате въпроси - питайте. Успех.

ЕДИТ: Съшо така можете да разгледате следния

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

• Автор

Спрете микрофона по описания от вас начин. Разгледайте следната тема, която за съжаление е на английски. Ако имате въпроси - питайте. Успех.

ЕДИТ: Съшо така можете да разгледате следния

Спрях микрофона от програмата и сега несе чува нищо,разгледах и клипа и страницата и го направих точно както там но все още нямам микрофон.Когато пробвам да запиша както е в темата наий-странното е,че гласа ми го няма но ако духна в микрофона се чува,незнам какво друго да пробвам вече,акоимате идеи с радост ще пробвам.

Никои ли неможе да помогне с тия драйвери.

На сайта на асус няма точни драйвъри за твойта дънна платка.Ако искаш кажи хардуерният номер на устройството от дивайс мениджъра и да търсиме по него.

• Автор

На сайта на асус няма точни драйвъри за твойта дънна платка.Ако искаш кажи хардуерният номер на устройството от дивайс мениджъра и да търсиме по него.

Кажи само къде да го видя този номер.

Спрях микрофона от програмата и сега несе чува нищо,разгледах и клипа и страницата и го направих точно както там но все още нямам микрофон.Когато пробвам да запиша както е в темата наий-странното е,че гласа ми го няма но ако духна в микрофона се чува,незнам какво друго да пробвам вече,акоимате идеи с радост ще пробвам.

може би защото пропуснахме това:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=dsL_xYyNGIQ

тук също има интересно инфо:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=pK7XtXISqCQ

Кажи само къде да го видя този номер.

Eто тук е описано всичко много подробно,ако не ти е ясно питай.

• Автор

пробвах както е показано на клипчетата и единственото което стана е,че започна пак дасе смущава микрофона,След това влязох в мениджара за да видя ИД на звука но там ми изписва само нули и няколко "f"накрая.там видях,че може дасе обнови драивера и му дадох даго обнови,рстартирах и пробвах да се запиша както малко по-нагоре в темата е показано и този пат стана.ще званна на някои приятел да пробвам по-късно и дано да се е оправило вече.

• Автор

Eто тук е описано всичко много подробно,ако не ти е ясно питай.

Най-после всичко си е както трябва.Благодря отново за помоща. :wors:
  • 1 година по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.