Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 Wi-Fi проблем

Featured Replies

Добър ден на всички! Нуждая се от помощ, съвет или програма, с което да дезактевирам мениджера на безжични мрежи в Windows 7. За връзка използвам Alfa Network AWUS036H.Софтуера с който идва устройството влиза в конфликт с мениджера на Windows 7.Софтуера на устройството се връзва към рутера, но на Windows 7 мениджера отказва, при това положение нямам връзка с интернет.Като дезактивирам софтуера на Alfa-та Windows 7 мениджера се връзва и всичко е ОК. Искам да ползвам софтуера на Alfa-та защото има настройка за мощност, която не е активна щом софтуера не е активен. Благодаря предварително на отзовалите се.

post-147770-0-44754900-1307692803_thumb.

Подобен проблем съществува и резонно е да ползваш това, което ти предлага Windows-а. "Усилването" едва ли е чак толкова съществено...

• Автор

Подобен проблем съществува и резонно е да ползваш това, което ти предлага Windows-а. "Усилването" едва ли е чак толкова съществено...

Благодаря ви за отговора, но не ме задоволява дървения уиндойс :rolleyes:

Благодаря ви за отговора, но не ме задоволява дървения уиндойс :rolleyes:

Тогава си оправете настройките на къстом мениджъра, явно нещо не правите като хората щом нямате достъп до интернет

В ХР този сървиз на Уиндоус е "Wireless Zero Configuration" и се спира от "services.msc". За 7-цата обаче явно е с друго име. Виж какво пише и ако искаш го пробвай:

1. Click Windows Key or Start Logo

2. type services.msc and hit enter

3. Locate and stop (then disable) WLAN Auto Config service

Имам 7-ца, но у нас и сега не мога да видя дали е точно така.

За връзка използвам Alfa Network AWUS036H.Софтуера с който идва устройството

влиза в конфликт с мениджера на Windows 7.

Здравей,

1. Теглят се евентуално правилните фрайвери и се инсталират,, старите естествено първо се махат - цък

2. Следват се инструкциите от филмчето, според мен не е сложно - цък

Успех

• Автор

В ХР този сървиз на Уиндоус е "Wireless Zero Configuration" и се спира от "services.msc". За 7-цата обаче явно е с друго име. Виж какво пише и ако искаш го пробвай:

Имам 7-ца, но у нас и сега не мога да видя дали е точно така.

Добър ден и благодаря за отговора, но резултата е отрицателен.При спиране на WwanSvc, спира да работи и софтуера на Алфа.Аз съм "тъп и упорит" :cool: и ще продължа да търся някакво решение.

Здравей,

1. Теглят се евентуално правилните фрайвери и се инсталират,, старите естествено първо се махат - цък

2. Следват се инструкциите от филмчето, според мен не е сложно - цък

Успех

Добър ден и благодаря за отговора, но този съвет беше безполезен.След последователно извършване на горепосочените действия не постигнах нищо. :eek:

Тогава си оправете настройките на къстом мениджъра, явно нещо не правите като хората щом нямате достъп до интернет

Добър ден и благодаря за отговора, но не разбрах за какви настройки точно ми говорите.!?

Добър ден и благодаря за отговора, но резултата е отрицателен.При спиране на WwanSvc, спира да работи и софтуера на Алфа.Аз съм "тъп и упорит" :) и ще продължа да търся някакво решение.

Добър ден и благодаря за отговора, но този съвет беше безполезен.След последователно извършване на горепосочените действия не постигнах нищо. :ph34r:

Добър ден и благодаря за отговора, но не разбрах за какви настройки точно ми говорите.!?

казахте че като пуснете софтуера се свързвате, но нямате интернет. Така ли е?

П.П. И между другото заради личното ви здраве е по-добре да не прекалявате с усилването на мощността на излъчване

• Автор

казахте че като пуснете софтуера се свързвате, но нямате интернет. Така ли е?

П.П. И между другото заради личното ви здраве е по-добре да не прекалявате с усилването на мощността на излъчване

Да, показва ми ограничен достъп или търси.Вижте приложеното по-горе изображение.

Алфа - вързан перфектно, уиндоус - не и естествено браузъра не може да открие интернет.

Редактирано от ronsim (преглед на промените)

Да, показва ми ограничен достъп.Вижте приложеното по-горе изображение.

проверете какъв е ИП адреса при свързване с този мениджър, проверете дали паролата ви за безжичната мрежа е въведена правилно
  • Автор

проверете какъв е ИП адреса при свързване с този мениджър, проверете дали паролата ви за безжичната мрежа е въведена правилно

Всичко според мен е въведено правилно.Имат същото ИР, но както казах по-горе при включена Алфа уиндойския не работи

post-147770-0-55900000-1307776891_thumb.

Редактирано от ronsim (преглед на промените)

• Автор

Мисля че открих причината. След включване на софта на Алфа, уиндоуския губи WEP паролата. След повторно въвеждане на паролата в уиндоуския мениджер, сработват двата мениджера без проблем. След изключване и повторно включване на алфа софта се повтарят нещата. Много интересна ситуация за която нямам обяснения. Благодаря на отзовалите се. Ако някой даде разумно обяснение на ситуацията ще се радвам.

Мисля че открих причината.

След включване на софта на Алфа, уиндоуския губи WEP паролата.

След повторно въвеждане на паролата в уиндоуския мениджер, сработват двата мениджера без проблем.

След изключване и повторно включване на алфа софта се повтарят нещата.

Много интересна ситуация за която нямам обяснения.

Благодаря на отзовалите се.

Ако някой даде разумно обяснение на ситуацията ще се радвам.

другия софтуер явно ползва своя система за съхранение на паролите

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.