Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със стартирането на приложения - 0xc0000022

Featured Replies

Здравейте!

Имам следния проблем - след като си инсталирам дадена игра и ми изписва - Тhe application was unable to start correctly 0xc0000022. Търсих из гугъл много, но никаква точна информация не намерих за решаването на проблема. На операционна система - Windows 7 съм. Ще се радвам, ако ми помогнете !

Здравейте!

Имам следния проблем - след като си инсталирам дадена игра и ми изписва - Тhe application was unable to start correctly 0xc0000022. Търсих из гугъл много, но никаква точна информация не намерих за решаването на проблема. На операционна система - Windows 7 съм. Ще се радвам, ако ми помогнете !

1. ДОбре де, за 50 поста не се ли научихте че трябва да пускате темите в съответния раздел

2. имате ли антивирусна

3. какво скоро сте инсталирали

Случайно да позлвате CA AntiVirus? Ако е да деинсталирайте я под сейф мод.

Здравейте!

Вероятно това е грешка, предизвикана от изключително бъгава програма, която не може да бъде идентифицирана, съгласно постния ви коментар. Може би имате инсталирано недоразумението, наречено Chrome (боклук от google). Защо не опитате да махнете Chrome и да я инсталирате наново?
  • Автор

Нямам CA Antivirus. Моята антивирусна програма е Avast. Пробвах както казахте за Google Chrome да го изтрия и наново да го инсталирам, но резултат няма.

Ако желаете, изпълнете тази инструкция:

• Изтеглете DDS: от BleepingComputer.
  • След изтегляне на файла го запишете (бутон Save => Save as) DDS на вашия десктоп, снимка:

Публикувано изображение

• След като изтеглите DDS на десктопа, иконката на програмата би трябвало да изглежда така: Публикувано изображение
  • Прекратете временно работата на всички скрипт блокиращи приложения, ако има такива или разрешете изпълнението на dds.scr. След това стартирайте DDS с двоен клик на иконката, като потвърдите с Run.
  • След приключване на работата на DDS копирайте с Copy текста от двата файлови лога, които ще се появят в Notepad: DDS.txt и Attach.txt и ги запазете (бутон Save => Save as) на десктопа.

Има доста грешки при инсталирането на драйвери за вашият Windows 7 Ultimate. Май става дума за някаква окастрена тракер версия. Вероятно вие знаете най-добре какво сте направили. Ще ви предоставя лог за грешките за драйверите, които са бъгави. Става дума за вашата система:

Class GUID:

Description:

Device ID: ACPI\TOS1901\2&DABA3FF&1

Manufacturer:

Name:

PNP Device ID: ACPI\TOS1901\2&DABA3FF&1

Service:

.

Class GUID:

Description:

Device ID: ACPI\TOS6205\4&4A257CF&0

Manufacturer:

Name:

PNP Device ID: ACPI\TOS6205\4&4A257CF&0

Service:

.

Class GUID:

Description: PCI Simple Communications Controller

Device ID: PCI\VEN_8086&DEV_3B64&SUBSYS_FF1E1179&REV_06\3&11583659&0&B0

Manufacturer:

Name: PCI Simple Communications Controller

PNP Device ID: PCI\VEN_8086&DEV_3B64&SUBSYS_FF1E1179&REV_06\3&11583659&0&B0

Service:

.

Class GUID:

Description: Network Controller

Device ID: PCI\VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_7175144F&REV_01\4&125DFD22&0&00E1

Manufacturer:

Name: Network Controller

PNP Device ID: PCI\VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_7175144F&REV_01\4&125DFD22&0&00E1

Вероятно това е грешка, предизвикана от изключително бъгава програма, която не може да бъде идентифицирана, съгласно постния ви коментар. Може би имате инсталирано недоразумението, наречено Chrome (боклук от google). Защо не опитате да махнете Chrome и да я инсталирате наново?

Реши, че Chrome e боклук, защото?
  • Автор

Май единствения вариант е да си преинсталирам ОС.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.