Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 проблем

Featured Replies

Имам следния проблем при инсталирането на този линдолс , когато поставя диска и рестартирам компютъра седи само на : "Boot CD" и след няколко секунди тръгва пак линдолс ХП . На други компютри този диск върви без проблем.

Имам следния проблем при инсталирането на този линдолс , когато поставя диска и рестартирам компютъра седи само на : "Boot CD" и след няколко секунди тръгва пак линдолс ХП . На други компютри този диск върви без проблем.

Ако имаш флашка бутни от нея, може да има проблем с CD/DVD устройството(пробва ли под Windows дали се чете диска?).

Вероятен проблем със CD/DVD. Опитва да прочете диска.. и като не успява се прехвърля на буутване от HDD. Може да се нуждае от почистване на лазера.

Редактирано от Shchekn (преглед на промените)

Клавиатурата през USB ли е? А дали разрешена в BIOS?

Клавиатурата през USB ли е? А дали разрешена в BIOS?

Кога последно вижда клавиатура, която не работи в BIOS ?

На съвременните компютри изобщо няма PS2 входове.

Тази опция в BIOS е при използване на Windows 95/98.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Да ти кажа и аз имах същият проблем. С флашката си реших проблема. Ако ти трябва програма с която да направиш флашката да се BOOT драсни 1 лс :biggrin:

• Автор

Вероятен проблем със CD/DVD.

Опитва да прочете диска.. и като не успява се прехвърля на буутване от HDD.

Може да се нуждае от почистване на лазера.

Да и според мен е от СД/ДВД-то и за това не го чете и прехвърля към HDD

Да и според мен е от СД/ДВД-то и за това не го чете и прехвърля към HDD

Ако е стара щайга и се чувстваш сигурен да го отвориш... може да почистиш лазера ръчно със спирт.

Друг начин е с почистваш диск. Най-често това помага в такива случаи.

Трети вариант е да запишеш на ниска скорост нов диск с win, на някой от по качествените подложки. /В смисъл да не е Принко или нонейм/

• Автор

Ем диска е принко ама до сега на колко компютри съм пре-инсталирал и никакъв проблем :S.

Ем диска е принко ама до сега на колко компютри съм пре-инсталирал и никакъв проблем :S.

По слабите, или остарели или зацапали се CD/DVD устройства имат проблем с четенето на ... така да се изразя "ефтините подложки"

Предполагам под „линдолс“ имаш предвид Уйндолс!

Имам следния проблем при инсталирането на този линдолс , когато поставя диска и рестартирам компютъра седи само на : "Boot CD"...

Ей тука трябва да натиснеш някой клавиш от клавиатурата. Ако не го направиш или клавиатурата нещо не е наред, следва...

... и след няколко секунди тръгва пак линдолс ХП . На други компютри този диск върви без проблем.

Ти правиш ли го това?

Кога последно вижда клавиатура, която не работи в BIOS ?

На съвременните компютри изобщо няма PS2 входове.

Тази опция в BIOS е при използване на Windows 95/98.

Не знам ти за какво ми говориш, но аз имах предвид това.

Не знам ти за какво ми говориш, но аз имах предвид това.

Според теб, как ще влезеш в BIOS ако клавиатурата не работи ?

Натискането на Del и навигацията в менютата на BIOS, по какъв начин ще стане ?

Според теб, как ще влезеш в BIOS ако клавиатурата не работи ?

Натискането на Del и навигацията в менютата на BIOS, по какъв начин ще стане ?

Според мен ще стане с клавиатура която не е през USB за да се разреши USB порта. След това, според мен, ще може да ползва и USB клавиатурата без проблем.
  • 10 месеца по-късно...

Имам голям проблем записах си 7-ца на диск и исках да си преинсталирам уиндоуса.Настройвам биоса да буутне диска,ресва се компа обаче нищо не става зарежда ми стария уиндоус и пробвах да го инсталирам от диска докато е зареден другия.Е стана нали и направих всичко което трябва и проблема е че стигам до дяловете и ми пише да си избера в кой дял да го инстална нали избирам чисто а не да го надстроя избирам C обаче не ми дава да го форматирам и го инсталирах без форматиране и ми създаде нова папка windows.old и там ми е стария а аз искам да го махна и всичко да работи на чисто.Кажете къде бъркам?Благодаря предварително

За да е на чисто трябва да го стартираш инсталатора направо от диска, а не през ОС. Съвсем нормално е да не ти позволи да форматираш дяла на който е в момента работещата ОС. Запиши си наново диска на по-ниска скорост и да е от качествените дискове. Може и самото оптично устройство (ОУ) да ти прави проблем. За всеки случай да напомня, че още в началото ако диска се разпознае от ОУ инсталатора иска да натиснеш който и да е клавиш от клавиатурата. Този процес е около 1 секунда, ако не го направиш продължава да за зарежда ОС от твърдия диск.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.