Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Диск за почистване на CD и DVD устройство

Featured Replies

Предложете ми дискове/марка,ако има някакво значение това/ за почистване на CD устройство за многократно почистване на оптическата леща

благодаря Ви предварително

Значение има.Внимавай да не купиш " дърво ".Абразивният ефект при някои модели е силно изразен и тогава към почистената оптика получаваш и разорана нива.

хахахаха ......... :drink ........................... аз имам кви ли не гелове, дискове и секви "дърва" за почистване на оптиката. абе, като си я почиста ръчно некси става по- чиста отколкото химикалите, химикалките, моливите, маркерите.... и дискове с четки които използвах преди.

Съгласен съм с другите, че дисковете не са най-доброто решение. Досега не съм чувал за достатъчно ефективни дискове и повечето хора предпочитат да почистват ръчно, макар че е опасно така. Ако все пак държиш мога да поразпитам какви дискове използват колегите.

Въпросните дискове в повечето случаи не са механически пригодени за компютърни устройства, а само за битови.

Направени са за доста по - малко прашна среда от тази в България. Като натрупа нашенски прахоляк, просто всичко се доомазва. Така че само РЪЧНО чистене с разглобяване на устройството.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

• Автор

поразрових се по нета и го намерих да го предлагат на цена без ДДС: 15,90 лв

http://prestige-bg.com/default.asp?URL=%2F...67%26RSPage%3D5

от всичките пет магазина които обиколих го имаше само в един и то на цена 39.00 лева /закръглям цената/ , ами то май е по добре да си дам TEAC CD-RW /което е около 30-35 $/ и с доплащане да си взема НОВО-по тънко ще излезе

боже в каква държава живеем

всеки гледа да те е...не щом може............ :eek

от всичките пет магазина които обиколих го имаше само в един и то на цена 39.00 лева /закръглям цената/ , ами то май е по добре да си дам TEAC CD-RW  /което е около 30-35 $/ и с доплащане да си взема НОВО-по тънко ще излезе

<{POST_SNAPBACK}>

Ами ще се сетиш :) По-добре го дай на някой приятел, който разбира от това и да ти го почисти ръчно.

Не зная в кои магазини си обикалял, но в тези за резервни части има няколко вида и на доста по - ниски цени. Виж в Eshop.bg

Много внимавайте с тези дискове...в офиса, след едно такова почистване си имам вече един CD-Rom в шкафа...не става за нищо!!! Според мен най-добре е ръчно да се почисти, ако има възможност естествено. ;)

И сегашното ми устройство се нуждае от почистване, но ме мързи да го отворя, а онзи диск няма да го пусна отново в никакъв случай.

Редактирано от Diezel (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.