Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Драйвери за Dell Inspiron N5010- WinXP

Featured Replies

Търся драйвери за WLAN на Dell Inspiron N5010 с Windows XP.Цял ден търсих и нито един не стана :nono:

Пробвай тези дано да станат.На сайта на дел има само за 64 битова седмица и виста,така че Успех.

• Автор

А вашата коя от четирите е?

Смисъл?

Пробвай тези дано да станат.На сайта на дел има само за 64 битова седмица и виста,така че Успех.

Не става

Смисъл?

Смисъл та смисъл, ако си бяхте направили труда, щяхте да знаете:

1. делл предоставя драйвери само за 7-а

2. точно този модел се произвежда с една от 4 различни бежични карти

и след като търсите драйвери според мен е нормално да конкретизирате коя от четирите е вашата.

• Автор

и след като търсите драйвери според мен е нормално да конкретизирате коя от четирите е вашата.

От къде да видя коя е моята безжична карта?

От къде да видя коя е моята безжична карта?

Ако беше прочел правилата на раздела нямаше де ги има тези въпроси.

• Автор

Dell Inspiron N5010; 15.6” High Definition (1366x768) WLED; Intel i3-380M (2.53GHz) Mobile CPU; Integrated 1.3 Mega Pixel Camera; LCD Back Cover : colour choice; 4GB DDR3 Dual Channel memory; 640GB Serial ATA (5400RPM) HDD; 8X DVD+/-RW Drive; Primary 6-cell 48W/HR LI-ION; 1GB ATI Mobility Radeon HD 5650 Graphics; Dell Bluetooth 365 Card; Dell Wireless 1501 (802.11g/n) Mini Card; Bulgarian Qwerty Keyboard with 10-key Numeric Keypad; HDMI;

Dell Inspiron N5010; 15.6" High Definition (1366x768) WLED; Intel i3-380M (2.53GHz) Mobile CPU; Integrated 1.3 Mega Pixel Camera; LCD Back Cover : colour choice; 4GB DDR3 Dual Channel memory; 640GB Serial ATA (5400RPM) HDD; 8X DVD+/-RW Drive; Primary 6-cell 48W/HR LI-ION; 1GB ATI Mobility Radeon HD 5650 Graphics; Dell Bluetooth 365 Card; Dell Wireless 1501 (802.11g/n) Mini Card; Bulgarian Qwerty Keyboard with 10-key Numeric Keypad; HDMI;

Това може би е драйвър на Broadcom.За да намериме драйвър трябва да кажеш хардуерниат номер на устройството.Тук е обяснено как става.

Търся драйвери за WLAN на Dell Inspiron N5010 с Windows XP.Цял ден търсих и нито един не стана :blink:

Вчера и онзи ден един търсил, търсил и накрая се оказа, че не си и включил WiFi картата...
  • Автор

Вчера и онзи ден един търсил, търсил и накрая се оказа, че не си и включил WiFi картата...

Мен това какво ме интерсува? Аз си инсталирах Уиндолс и си търся драйвери...

Аз повече няма да търся драйвъра на хора които не знаят с какъв хардуер разполагат.

Мен това какво ме интерсува? Аз си инсталирах Уиндолс и си търся драйвери...

Щом Вас не Ви интересува, нас ВЪОБЩЕ не ни се търсят драйвери.Четете и между редовете мненията на колегите, защото "pataran" пак ще бъде прав.
  • Автор

Щом Вас не Ви интересува, нас ВЪОБЩЕ не ни се търсят драйвери.Четете и между редовете мненията на колегите, защото "pataran" пак ще бъде прав.

А ти чети какво пиша аз! Казах, че не ме интерсува кой какво търсил и дали си е включил WiFi-то...Нямам нито един драйвер инсталиран така че незнам какво общо има засега WiFi картата?А ти lz4jw никой не те кара насила да търсиш драйвери...Който иска да помага! :yanim:

А вашата коя от четирите е?

А какво има ?

А в тази тема проверихте ли?

Не виждам отговор на моите въпроси! Следващия ми въпрос ще е по-елементарен: Вие знаете ли въобще какво търсите? Ако не знаете какво/къде да търсите защо не се вслушвате в нашите съвети?

Не осъзнавате ли че докато не разберете какво търсите няма как да го намерите или някой да го намери вместо вас?

Аз съм мудал линк как да си намери драйвър,обаче него го мързи да го отвори и чака на готово някой да му го намери.Щом не искаш сам да си помогнеш аз няма как да те накарам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.