Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Добър ден, бих искал някой да ми препоръча, Процесор,Видео Карта,Рам. http://www.jmt.bg/процесори-cID=632/amd-phenom-ii-x2-560,-3.3ghz,-7mb,-80w,-am3,-box,-black-edition-pID=10551/ http://www.jmt.bg/ram-памети-cID=634/ddr3-kit-2x2gb-1600mhz-cl7-hyper-x-limited-edition,-kingston-pID=14225/ http://www.jmt.bg/видео-карти-cID=657/nvidia-palit-gt430,-2gb-sddr3,-128-bit,-pci-e-2.0,-vga,-dual-link-dvi,-hdmi-1.4a,-blu-ray-3d-support-pID=13979/ Това са тези които харесах. Та, трябват ми общо за около 400-450 лева Процесор над 3 GHz, видео около 2 gb и рам над 2 GB. Дъното ми е Gigabyte G31M-ES2L. В момента съм с 1 GB ram DDR2 333.4 MHz 2x512 kingston, процесора ми е 1.8 GHz -.- и видео карта 384 на Intel. Мерси предварително :)

Редактирано от infuse (преглед на промените)

Първо си оправи заглавието. След това - избрал си AMD процесор за AM3 сокет, а в същото време дъното ти поддържа сокет 775 на Intel. Така че са несъвместими. 775 е много стар сокет, който няма смисъл да ъпгрейдваш. Разкарай дъното, процесора и оперативната памет и прибави сумата към тази, която си събрал досега и направо минавай на нова платформа - за предпочитане 1155 на Intel. То тя е и общо взето най-разумния избор към момента.

Редактирано от The_Reaver (преглед на промените)

• Автор

Значи, искаш да кажеш да взема ново дъно и отделно рам,процесор,видео карта? П.С. Тази видео карта/рам добри ли са? Или да търся други.. А би ли могъл да ми дадеш линк към дънната платка която ми предложи? Ако не те мързи ^^ http://www.jmt.bg/дънни-платки-cID=631/intel-db65al,-bulk,-s.1155,-intel-b65,-ddr3,-igma-hd,-pci-e,-sata3,-glan,-8ch.,-1x-ps-2,-d-sub,-dvi-d-pID=12677/ Тази как ти се струва?

Искам да кажа да си продадеш дъното, процесора и RAM-a и да прибавиш парите към тези, които си събрал. Така ще имаш прилична сума за една нова система, базирана на новата платформа на Intel 1155 (това не е дъно). Видео картата, дали е подходяща за теб или не, зависи от това за какво ще използваш компютъра. Ако е за игри, не я брой.

Едно примерно дъно 1155: ASROCK H61M-GE, H61, за което ти трябва подобен процесор: INTEL CORE i3-2100, 3.10GHz

Редактирано от The_Reaver (преглед на промените)

• Автор

Мисля, че горе-долу разбрах.Продавам дъното,процесора и рам-а и със събраните пари да си взема ново дъно процесор и рам? Или направо нов компютър :< А видео картата ще е за игри.

• Автор

Всъшност, ще е за по-слаби игри. Смисъл, не за тия новите, а например Cabal Online/Counter Strike такива, ама сигурно ще е нов компютър.

То CS може и с вградено видео да се играе. най-добре продай всичко и пускаш нова тема имам толко и толко пари, направете ми нов компютър, защото това което си избрал или е несъвместимо или неподходящо. Особено 2GB на видеото... За съжаление размера на паметта на видеото е 4-тото нещо което се гледа. По-важни са шина, бързодействие, тип на паметта... Картата която си посочил е с DDR3 памет и 128 MB шина и трудно може да се нарече геймърска...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.