Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Страх от обвързване

Featured Replies

Здравейте всички!!! Не знам къде би трябвало да постна мнението си, така че създадох нова тема и не бих се разсърдил ако модератор я премести на правилното място... И така ето какво ме мъчи: Има едно момиче, което много харесвам и и бях казал за чувствата си, тя ме разбра, но ме харесваше само като приятел :rolleyes: Но след няколко дена като ми поотмина тя каза че много ме харесва вече и така решихме да станем гаджета. Но имаше няколко проблема - баща и ТВЪРДО не дава тя да си има гадже, а и най - добрата и приятелка искаше да прекарва много време с нея, както и обратното... Ние тъкмо тръгнахме и - майка и се разболя сериозно и е на легло и моето момиче постоянно трябва да се грижи за нея и така скъсахме за добрата кауза :whist: въпреки, че и на двамата много ни харесваше да бъдем заедно... Сега - след около две седмици(може да си помислите, че нещата се развиват твърде бързо, но не е така) се виждаме, но не сами, а цялата бандичка(около 6-7 човека) и тя само с мен се закача, лигави се и тн. Мисля, че още имам чувства към нея, а и това, че тя постоянно се закача с мен и ме гледа постоянно ме кара да мисля отчасти, че и тя ме харесва още... А ние не бяхме стигнали до първата целувка, защото я беше страх, а преди 2 дена ей така вмъкна в един разговор, че иска да целуне едно момче(нарече го по Име) , че не я е страх и че е готова(после по скайпа установих, че такова момче не съществува, както и да е...) Сякаш ми праща знаци... Та, това за което става дума е, че ме е страх да я попитам дали иска да се съберем(а тя определено иска да я питам пред най - добрата и приятелка, която познавам също). Просто ме е страх :( да не би да каже не... Моля споделете мнението си и благодаря предварително...

Иска да целуне друго момче ли,а ако не е измислено?

Че що тебе не целуне?

И тая нейната приятелка за чий е а,кума ли ша ви става,що ли

:yanim:

Не е за теб,сори че съм пряма,но това е моето мнение.

Или ако ви се играе-играйте си.

Успех!

:)

рискувай тва е моя съвет,ако не рискуваш няма как да разбереш :)

Мдам,ако не се опариш-няма да разбереш че боли

:yanim:

Jack The Ripper, преди да ти отговоря, бих искала да знам на колко години сте - ти и момичето, за което пишеш?

Не си споделил на колко години е девойката, но предполагам, че става въпрос за тинейджърска история, където момичето под "харесвам те като приятел" обикновено разбира "не мога да правя секс с теб". Като добавим и че родителското тяло е намесено в историята, би било добре да си намериш нова възлюбена. Съветът ми е най-добронамемрен. :ph34r:

Ако питаш мене тя си е хлътнала по тебе! Това всичко с целувките с друго момче го прави за да те накара да ревнуваш ( ако тя изобщо осъзнава защо го прави ). Хвани я някъде насаме и й покажи за какво става въпрос - без да те е страх, че ще се дръпне или нещо подобно. Твоя е! :yanim:

Хвани я някъде насаме и й покажи за какво става въпрос - без да те е страх, че ще се дръпне или нещо подобно. Твоя е! :baby:

Ами той що не го прави а

:cool:

Стои по форумите акъл да ни иска-вместо да действа мдам

Може и да го е направил. Виж как се е укрил - може да са се заклещили :)

Може и да го е направил. Виж как се е укрил - може да са се заклещили ;)

:) Дано си прав ;)

А за автора на темата,ако не си се заклещил вече :) ще ти дам един съвет :angry: По-добре ужасен край,отколкото ужас без край..Затова я награбвай бърже и квото стане ;)

Свиквай, жените цял живот са така, сърби ме, ама не искам ти да ме почешаш, ама всъщност точно ти си, абе не съм убедена, ама аре да си останем приятели, ама преди това дай да походим и така и така. Тежко ни е, но търпим някак!

Тя тая готова ве, какво губиш време по форумите. Викай я да ти обяснява някое домашно и си ти.

Може и да го е направил. Виж как се е укрил - може да са се заклещили :P

:) Може да става нещо хубаво ... а, може, и нищо да не става, и на човека да му е неудобно да споделя с форума неуспеха си. В този случай обаче отрябва да знае, че момичетата не са напривършване. :)
  • Автор

Здравейте отново! Не бях на компютъра и не видях мненията Ви. Много Ви благодаря. А за сега не съм действал, защото един приятел, който има доста опит с връзките ми каза да дам малко игнор и после ще видим :speak:

Следвай сърцето си, молейки се на Бог за момичето - ако си заслужава. Аз съм Мисюлманин (Суннит) и искам да ти кажа 1 поговорка, който и както иска да го разбира - Аз не налагам религията, а само нейните ценности. Казва се: Ако Бог е със теб, то кой ще е против теб и как ще ти навреди ? И ако всички са с теб, но Бог е против теб, то кой ще ти помогне ? Към тази мъдрост искам да добавя и следното нещо. Мюсюлманите често правим дауи (призовавания на Бог) чрез който се обръщаме към Бог и искаме нещо. Но нали знаеш внимавай какво си пожелаваш, обърни се към твоят Бог с искане за най-доброто за теб. Тоест ако момичето ще е хубаво за теб и ще си впаснете то нека Бог ти я даде, а ако не - просто да не ти я дава. Много хора са изгорели с такива дауи (призовавания). Например имало е случаи, в които мисюлмани призовават за нещо и казват, че ако Бог не им го даде ще скъсат с религията и ще станат християни примерно и виждаш, че Бог им дава, това което искат. Но после виждат... че са сгрешили и примерно този човек не е за тях. За това слушай сърцето си, моли се на Бог - за най-доброто и всичко ще се оправи. Лично аз бях в подобна ситуация преди време и също бях писал тук. С помоща на Бог аз вече съм щастлив :) Дано съм помогнал и да не забравя - защо не поговориш с нея по темата и да видиш тя как ще ти отвърне. Целта не е да се движите в 2 платна със насрещно движение а в едно със еднопосочно движение. Стискам ти палци :speak:

За това слушай сърцето си, моли се на Бог - за най-доброто и всичко ще се оправи. Лично аз бях в подобна ситуация преди време и също бях писал тук. С помоща на Бог аз вече съм щастлив ;)

Дано съм помогнал и да не забравя - защо не поговориш с нея по темата и да видиш тя как ще ти отвърне. Целта не е да се движите в 2 платна със насрещно движение а в едно със еднопосочно движение. Стискам ти палци :)

Мисля, че тези съвети не са много адекватни.

Като вижда, че работата не върви, да пробва с друго момиче - насила хубост не става, а и да става, не й отива. ;)

Защо мъжът се страхува от сериозна връзка

Много изследвания сочат, че мъжете все по-късно сключват брак... ако изобщо сключат. Начинът им на живот се променя и те са все по-малко готови да правят компромиси. Кои са най-честите причини, поради които мъжът избягва сериозна връзка?

Загуба на свободата

Мъжете сме по природа подчертано независими (освен когато трябва да ни се изпере, изглади, сготви...). Тази независимост се проявява най-вече на емоционална основа. Обичаме сами да управляваме времето си, сами да взимаме решения и околните да се съобразяват с нас. Когато имаме връзка, едностранните стъпки рядко имат добър резултат. Изведнъж организацията на времето и на това, което ще се прави, стават обект на компромис. Свободното време се превръща в общо и вече нямаме толкова време за себе си, колкото преди. Един от най-честите страхове според престижния портал askmen.com е именно страхът от загуба на свободата.

Натиск

Сключваме брак с „В добро и зло ... докато смъртта ни раздели“. Освен че звучи като присъда, на самия старт това създава определен натиск. Да се закълнеш в доживотна любов, когато не знаеш какво ще се случи утре, няма особено голям смисъл. Потвърждение за това са и все повечето разтрогнати бракове. Започваме връзката с най-добри намерения и се оставяме на времето. Предварително написани сценарии има само във филмите. Какъвто и да е натиск много често има обратен ефект.

Липса на доверие

Част от мъжете, поучили се от досегашния си опит, трудно се отварят емоционално във връзката, мислейки си, че тя предварително е осъдена на провал. Ако не успеят да се освободят от комплексите си за малоценност, всяка връзка ще завърши с фиаско. Разклатената самоувереност, склонността към депресивно поведение и летаргията спират мнозина мъже изобщо да започнат връзка.

Незрялост

Не всички мъже са дорасли за задължения и преданост. Физическото израстване невинаги е съпроводено от емоционално. Трябва да се признае, че нерядко в семейството мъжът влиза в ролята на още едно дете.

Собствен избор

За някои мъже семейството просто не е приоритет. Животът, който водят, и времето, което посвещават на себе си, просто не включват сериозна връзка и брак. Днешното време предлага много други възможности, в които мнозина намират себе си.

Днес.бг

Полезна информация! :)

Аз търся сериозна връзка!... Особено след като изгубих една, която мислех, че е сериозна. Още се съвземам, събирам си парченцата от разбитото сърце... :) Не взимам антидепресанти, лекувам се с алкохол и весели компании. :ph34r:

Свиквай, жените цял живот са така, сърби ме, ама не искам ти да ме почешаш, ама всъщност точно ти си, абе не съм убедена, ама аре да си останем приятели, ама преди това дай да походим и така и така. Тежко ни е, но търпим някак!

Колко мъдрост и колко мъка е събрана тук.
  • 1 месец по-късно...

Не трябва да те е страх момичетата искат да се чувстват сигурни с едно момче и искат да знаят че това момче ги обича ! ... не трябва да те е страх да го кажеш пред другите ако я харесваш наистина няма да ти пука кво ще ти кажат другите ... ако ти каже не ..ами кофти но всичко продължава но след лошото идва добро има много други момичета които ще те оценят .. аа и с тези нейни намеци определено ти показва че има нещо и се кефи като е с теб ....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.