Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за конфигурация.

Featured Replies

Здравейте, набелязах си модули, и мисля да си сглобя ново ПЦ. Уж разгледах, според мен ще си паснат частите, но все пак да ви попитам дали ще се погаждат преди да ги купя, че да не си давам парите напразно. Ето какво си набелязах: RAM KINGSTON 2GB DDR III 1333 - 2х23.30 - 46.60$ Видео карти SAPPHIRE 1024M HD6670 DDR 5 HDMI PCI-E /BULK/ - 97.20$ Дънни платка ASROCK N68-S3 UCC /BULK/, nForce 630a, DDR III 1600(O.C)/1333/1066, VGA, SATA II, GLAN, AM3 - 40.00$ Процесор Athlon II X2 Dual Core 260, 3.20GHz, 2M, BOX, AM3 - 66.90$ Твърди диск SEAGATE 1000GB 7200 32MB SATA II - 60.20$ Обща цена: 514.85лв.

Здравейте, набелязах си модули, и мисля да си сглобя ново ПЦ. Уж разгледах, според мен ще си паснат частите, но все пак да ви попитам дали ще се погаждат преди да ги купя, че да не си давам парите напразно.

Ето какво си набелязах:

RAM KINGSTON 2GB DDR III 1333 - 2х23.30 - 46.60$

Видео карти SAPPHIRE 1024M HD6670 DDR 5 HDMI PCI-E /BULK/ - 97.20$

Дънни платка ASROCK N68-S3 UCC /BULK/, nForce 630a, DDR III 1600(O.C)/1333/1066, VGA, SATA II, GLAN, AM3 - 40.00$

Процесор Athlon II X2 Dual Core 260, 3.20GHz, 2M, BOX, AM3 - 66.90$

Твърди диск SEAGATE 1000GB 7200 32MB SATA II - 60.20$

Обща цена: 514.85лв.

Максималната сума , която можеш да отделиш и за какво ще се ползва ще ни бъде полезна информация?частите ти пасват.
  • Автор

Максималната сума , която можеш да отделиш и за какво ще се ползва ще ни бъде полезна информация?частите ти пасват.

Нали знаеш за оная криза, дето се говори, хе хе. Максималната сума е колкото се може по-малко. Целта е да ми тръгват новите игри на максс поне 28 фпс. Ако можеш да ми предложиш нещо по-евтино, което да ми върши тая работа е още по-добре. :)

Нали знаеш за оная криза, дето се говори, хе хе. Максималната сума е колкото се може по-малко. Целта е да ми тръгват новите игри на максс поне 28 фпс. Ако можеш да ми предложиш нещо по-евтино, което да ми върши тая работа е още по-добре. :)

Почти невъзможен критерии за около 500лв конфигурация , която да подкарва нови игри на близо 30 кадъра.Или сега конфигурация с дъно с вградена видеокарта или така с по-слаба външна:

ASROCK M3A770DE 104лв

AMD Athlon II X2 Dual Core 250, 3.00GHz, 2M 101лв

ADATA 2GB DDR III 1333 35лв

PALIT 512M GTS450 DDR 5 160лв

WD 500GB 7200 16MB SATA III Blue 70лв

COOLER MASTER ELITE 430 BLACK with 400W PSU 112лв

Това е около 580лв и може би ще покрия в някаква степен изискванията ти!Ако ти се струва скъпичко вземи 6670 и така :)

• Автор

Почти невъзможен критерии за около 500лв конфигурация , която да подкарва нови игри на близо 30 кадъра.Или сега конфигурация с дъно с вградена видеокарта или така с по-слаба външна:

ASROCK M3A770DE 104лв

AMD Athlon II X2 Dual Core 250, 3.00GHz, 2M 101лв

ADATA 2GB DDR III 1333 35лв

PALIT 512M GTS450 DDR 5 160лв

WD 500GB 7200 16MB SATA III Blue 70лв

COOLER MASTER ELITE 430 BLACK with 400W PSU 112лв

Това е около 580лв и може би ще покрия в някаква степен изискванията ти!Ако ти се струва скъпичко вземи 6670 и така :)

Цените са от? Рамта х 2 - по принцип. Видео картата 6670 не е ли пак на такава цена дори 161лв? И няма ли да мога да мина малко по-тънко, като избера друго захранване,че... :Д.

Предполагам е имал предвид 512 МБ. вариант на видеото което си избрал. А цените вероятно са от http://www.sky.bg/ Захранването което ти е препоръчал си е евтин боклук общо взето за разлика от кутията. Просто е изгодно като ги купиш заедно. http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=17549 и http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=17947 Сам виждаш че по отделно излизат 138 лв. Иначе хубаво 400W захранване е 100 лв. + кутията още 80 лв...

Редактирано от naruto (преглед на промените)

И все пак е по-добре от някой Делукс или Кодеген. А в комплект с кутията си е много изгодно. Лично аз ползвам 500 Ватовият вариант и нямам проблеми, но и да отбележа, че компютъра не се натоварва много много!

Можеш да направиш като мен и да си отнесеш кутията ти че тез мойте като ми казаха 50лв за обикновена кутия и бях припаднал :) ако имаш 500в кеш и това е начина по който ще купуваш мога те посъветвам да си вземеш компа втора ръка, аз за 200 лв си взех от заложна къща двуядрен с 512мб видео 2гб Рам и 250хард и игрите повечето му вървяха прилично а за 500лв втора ръка има по сайтовете и 4-ядрени с добри параметри,а ако си на разсрочено плащане демек лизинг мой съвет е да се ухарчиш още малко и да се знае че ще използваш машината по-дълго :angry:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.