Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българските отбори в УЕФА

Featured Replies

Литекс - Страсбург 0:2

Артмедия - Левски 0:1 :)

За мен и двата резултата са изненади,особено първия.Още от сега мисля е ясно,че само Левски ще продължи по-нататък.Литекс май излъгаха всички и най-вече себе си с тези резултати в контролите. :bye:

Голям късмет че ни се падна Артмедия. biggrin.gif Много ми е чудно как са били Селтик и са играли в Шампионска лига.Терена беше ужасен.И мача не беше нещо особенно,но е важно че бихме.Левски направиха някои непростими пропуски можеха да си помогнат за реванша.

Голям късмет че ни се падна Артмедия. biggrin.gif Много ми е чудно как са били Селтик и  са играли в Шампионска лига.Терена беше ужасен.И мача не беше нещо особенно,но е важно че бихме.Левски направиха някои непростими пропуски можеха да си помогнат за реванша.

<{POST_SNAPBACK}>

Хаха - та това терен ли беше или блато!!! То зелено не се виждаше!! а с бутонките им беше трудно да спират!!! Но много добре се справиха даже можеше накрая с повече да бият!!! а тия от Петержалка бяха толкова жалки!!!

браво,голям успех за любимия ми бг отбор

Айде пак да ги бием на реванша:wors::hush:

Браво !! :wors::hush: Левски се представиха отлично!Чакаме реванша.

късмет и на 2-та Отбора

НА Левски ще има е по-лесно на реванша

но Литекс не мисля ,че се изложат

късмет ....

Победата срещу Артмедия в Словакия,беше задължителна !

Все пак,българският отбор нямаше,дори равен мач,като гост до този момент,въпреки,че достигна до този етап на турнира .

Литекс - Страсбург 0:2

Артмедия - Левски  0:1  :)

За мен и двата резултата са изненади,особено първия.Още от сега мисля е ясно,че само Левски ще продължи по-нататък.Литекс май излъгаха всички и най-вече себе си с тези резултати в контролите.  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Определено победата на Левски не е изненада ! Това не е състава на Артмедия от мача им срещу Порто !

Определено победата на Левски не е изненада ! Това не е състава на Артмедия от мача им срещу Порто !

А какъв им е бил състава!!! ohmy.gif Доколкото знам Артмедия не са продавали футболисти!!!

Левски ШАМПИОН оле оле :clap::clap::clap:

А какъв им е бил състава!!! ohmy.gif Доколкото знам Артмедия не са продавали футболисти!!!

Левски ШАМПИОН оле оле :);):clap:

<{POST_SNAPBACK}>

Напротив!След успехите на Артмедия те продадоха най-добрите си играчи.

<{POST_SNAPBACK}>

Чак пък да не е изненада.Артмедия идва от шампионската лига.Пбедиха Селтик с 5-1 мисля че беше(не помня точния резултат но ги биха много).Аз очаквах да паднем.Всичките ми колеги изгубиха от Еврофутбол защото заложиха срещу Левски.Артмедия продадоха четирима футболисти,изглежда заместниците им не са толкова добри.

Напротив!След успехите на Артмедия те продадоха най-добрите си играчи.

<{POST_SNAPBACK}>

Оки моя грешка ! :conver:

Аз адски се надявам и Левски , и Литекс да продължат , само че малко ме съмнява за Литекс след загубата им с 0:2 у дома.... Мисля , че само Левски ще продължи , но нищо не се знае още :)

На литекс ще им почти невъзможно, защото французите влизат във форма и вече има 3 поредни победи за първенството, а за Уефа имат май само ч загуба в групите! Левски почти сигурно продължават!!! :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

5 парчета продадоха ... от които 2-ма на Кайзерслаутерн !

А иначе на реванша съм на стадиона :)

5 парчета продадоха ... от които 2-ма на Кайзерслаутерн !

А иначе на реванша съм на стадиона :)

<{POST_SNAPBACK}>

ОК. Аз и на doggy dog казах, явно ми е неверна информацията , щото я разбрах от приятели :) И на мен ми се искаше да съм на стадиона на реванша , но късно свършвам училище а и от Благоевград до София си е бая разтояние :)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Удинезе - Левски 0-0 :headphones::wors::)

Честно казано очаквах минимална победа за Удинезе,но явно те са се средоточили в/у оставането си в Серия А

Удинезе - Левски 0-0  :wors:  :)  :clap:

Честно казано очаквах минимална победа за Удинезе,но явно те са се средоточили в/у оставането си в Серия А

<{POST_SNAPBACK}>

Така се говореше ,обаче Левски направиха страхотен мач и съм далеч от мисълта,че Удинезе не са се раздали поне 80-90% :)

Браво Левски имат големи шансове за четвъртфиналите и все пак досега не са добускали гол като домакин cool.gifcool.gifcool.gif

Айде Успех :wors::wors::headphones:

<{POST_SNAPBACK}>

Палермо 2 : 0 Удинезе

май и там не са много съсредоточени ... явно са в лоша форма в отсъствието на Якинта .... но не се знае дали няма да се хвърлят на реванша в което съм почти на 100 % убеден

Само Левски !!

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Левски - Шалке 04 1-3 :speak:

За съжаление това сигурно ще ми бъде предпоследния пост в тази тема.Разбира се всички ще се питаме какво щеше да стане,ако не беше изгонен Бардон - все пак поздрави за Левски за всичко тази година в купата на УЕФА :)

Много, много ми е жал! sad.gifsad.gifsad.gif

Страхотно играха за кой пореден път. Раздаваха се докрай и в никакъв случай не бяха по-слабият отбор. Резултатът не съответства на силите. Не е честно!!! sad.gif

Каквото и да си говорим, червеният картон повлия фатално. Още на почивката си давах сметка, че просто няма да издържат. Много жалко...

Но каквото и да става:

САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!

ОЛЕ, ОЛЕ, ОЛЕ!!! ;):)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.