Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Калкулатора изчезна на GSM-а

Featured Replies

Имам телефон Нокиа 6600 фолд. Ползвам го от доста време и съм много доволен. Настроил съм като избера "надясно" на джойстика да ми стартира елката - ползвам я почти всеки ден. Днес, при опит да я включа ми излезе надпис "приложението не може да бъде открито". Пробвах рестартиране, възстановяване на заводските настройки - нищо. Влизам и в менюто на телефона и проверявам в подменю "органайзер" - приложението е изчезнало и от там, като се има предвид, че тези приложения и да искам не мога да ги изтрия. Ако някой има логично обяснение или идея как да се реши проблема моля да сподели. Софтуера на телефона съм си ъпдейтнал преди 5-6 месеца и всичко си работеше нормално, не съм изпускал телефона, не съм давал на друг да го ползва, не съм сменял сим.картата, не съм вадил картата с памет.

Ако има нова версия на софтуера пробвай да го ъпдейтнеш. При мен така се оправи на една Nokia 6303.

Редактирано от sks1897 (преглед на промените)

• Автор

Скоро проверявах за нова версия, но ми даде, че съм с последната. Лошото е, че като съм пробвал с програмата за ъпдейт на Нокия да ми зареди по-стара версия или да ми преинсталира същата /най-новата/ - не се получава. И все пак интересно е каква е причината внезапно да изчезне точно това фабрично приложение - калкулатор.

• Автор

Изтеглих си приложението "вграден калкулатор", записах го в "Галерия". Сега за десен бърз клавиш зададох да ми отваря Галерия и от там стартирам калкулатора. Въпрос: Има ли възможност да преместя приложението от папка "Галерия" в папка "Органайзер" ?

Не мисля че можеш да го преместиш в органайзер,но можеш да зададеш приложението да се отваря когато натиснеш десния бутон (поне при мен на 6303 е така). :wors:

• Автор

Не може да се настрои на десния клавиш - пробвах. При теб става, защото калкулатора ти е вградения и той се намира в меню "органайзер".

Не може да се настрои на десния клавиш - пробвах.

При теб става, защото калкулатора ти е вградения и той се намира в меню "органайзер".

Исках да кажа че аз съм си направил левия бутон да ми отваря друго приложение (Opera Mini).

При мен става от Меню -> Настройки ->Мой бърз достъп -> Ляв/Десен клавиш -> Списък прилож. и си избираш от там калкулатора който си изтеглил.

• Автор

Съгласен съм, въпроса е, че тези приложения се намират точно в тази папка /която е фабрична/ от която ми изчезна вградения калкулатор. Трябва да има някаква програма, с която да могат да се вграждат приложения, но досега не съм открил решение на проблема.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.