Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

кой лаптоп да си зема

Featured Replies

искам да си взема лаптоп да цакам игри и за студентски неща а за игрите няма да играя нови а само cabal и да не надвишава 1200лв http://pcstore.bg/%D1%81%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8/778/2042/2085

Трябва да се напише с големи букви че "Лаптопите не са за игри! освен ,ако не отделиш 2 бона! мисля че този е по-подходящ..... http://pcstore.bg/laptopi/DELL-2/DELL-Inspiron-N7010-6GB-с-черен-и-син-капак-1684

Редактирано от ThunderGo7 (преглед на промените)

Според мен добре си се насочил. Но съм 100% сигурен, че ще ти се играе след време нещо с по сериозни изисквания. За мен ASUS е марката макар че DELL правят alienware. Добре, че гледаш характеристиките, но има ACER-и С къде къде по умопомрачителни цифри (и гаснат на 10 минути докато играя AION или underworld) Ако не си на квартира или общежитие и не ти се налага да мъкнеш всичко със теб, една добра десктоп машина ще те устиска доста време и няма да ти излезе много пари. Ако ли не обърни сериозно внимание на охлаждането на лаптопа. Не само че са орязани откъм производителност тези компоненти ами 80, 90, 100 градуса не са новост при новите лаптопи с наточени видеокарти. Виждал сам леново за 900 лв. на което играя crysis и лаптопа е студен, много добро охлаждане. Ако охлаждането не е добро нищо не-може да ти помогне най малко се лъжи по разни там подложки с вентилатори с цени от 10 до 100 лв. МАНИ МАНИ!!! За компонентите ATI, nVIDIA графика AMD, INTEL процесор всичко е добро като според мен интел не правят графични карти за игри :) Лаптопи за игри има джоба да ти е дълбок само.

HP ProBook 4530s LH306EA за мен е оптималният избор до 1200лв.

Ето този лаптоп дето ти го е избрал колегата е подходящ за игри ;д;д Подходящ е за интернет, офис приложения и различни програми, филми, игри и забавление! и така, като започнеш да играеш отпиши го след 3-4 месеца ! ;) сам си решаваш ... пак ,ако искаш да играеш игри си земи един настолен компютър ... там поне щи трагват сички игри ...

... и така, като започнеш да играеш отпиши го след 3-4 месеца !...

:) Защото?

:) Защото?

Защото? Ми съкращава му живота много бързо предимно лаптопите за игри са над 2 бона ! тея дето ги рекламират по телевизията на техномаркет,технополис и зора за 999 лева лаптоп за игри. Имат и нова реклама ! за 899 лв. лаптоп делл само за геймари... дрънци за геймарски да става ....

Глупости! Чел си някои неща, но явно нямаш никакъв практически опит, а си правиш неправилни заключения от писаното в разни сайтове или от казаното от "специалисти" в някой сервиз. Лаптоп на който може да се играе без проблем всичко както на десктоп машина наистина е много скъп, но това не значи, че се съкращава живота на даден компютър като се товарят компонентите. Това, че лаптоп за 1000лв. не ставал за игри е вярно дотолкова, че хардуера който е в лаптоп за 1000лв. е доста по-слаб от десктоп машина предназначена за игри. със същата цена. А ако лаптопа е некадърно проектиран и прегрява, то ще прегрява не само от игри, а и от работа. Или какво - процесора и видеокартата различават дали е пусната игра или дали се правят някакви сложни изчисления и автоматично деградират ако е пусната игра. :-D

HP имат много добри решения на пазара и за малко пари. Но според мен страшно много загряват (особено ако говорим за AMD, ATI точиларки от серията на ProBook) трябва да се чистят редовно а сервизната поддръжка е .... да речем, че пратиш ли го един път на сервиз ще му стане навик. Някак си новите модели на HP не са това което трябва. Плюса е, че лесно се разглобяват за профилактика, поне което аз съм забелязал.

Редактирано от Nedkych (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.