Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва да науча Английски език спешно!

Featured Replies

Здравейте, на всички! След някаде 3 седмици ще заминавам за САЩ на гости за 1 месец, но нз нищо по английски език и за това трябва да се науча на най-елементарните неща на английски моля, помогнете ми Опитах се да инсталирам програмата "Rosetta.Stone" но не ми се получава нещо.... инсталирах я но не мога да я пусна ... както, и да е та трябва да го науча този английски език, дай те ми някаква програма плс ;) Ще съм ви мн благодарен ,ако ми помогнете плс ! :(

Здравейте, на всички!

След някаде 3 седмици ще заминавам за САЩ на гости за 1 месец, но нз нищо по английски език и за това трябва да се науча на най-елементарните неща на английски моля, помогнете ми Опитах се да инсталирам програмата "Rosetta.Stone" но не ми се получава нещо.... инсталирах я но не мога да я пусна ... както, и да е та трябва да го науча този английски език, дай те ми някаква програма плс :wors: Ще съм ви мн благодарен ,ако ми помогнете плс ! :)

За програма не се сещам, но моят най-добър съвет е да си купиш някакъв разговорник. Аз имам един от 1999 г. на изд. "Грама", но е изключително полезен и научаваш бързо основите на езика. Знай, че не всичко се учи от компютър!!! Сега има много голям избор от книги на изд. PONS.
  • Автор

добре, няма ли добри програми ? аз намерих една мн добра програма ... но не мога нещо да я пусна! Мн ви моля помогнете ми ! :wors:

English Reward Interactive Course това е хубав курс за начинаещи и напреднали ти ще започнеш от 1-ви диск. Има я по тракерите.

• Автор

English Reward Interactive Course това е хубав курс за начинаещи и напреднали ти ще започнеш от 1-ви диск. Има я по тракерите.

Благодаря ти много, ще съм ти задължен :clap:

• Автор

А няма ли някоя програма на български и английски щото само на английски нищо не можах да разбера ? Моля ви помогнете ми

А няма ли някоя програма на български и английски щото само на английски нищо не можах да разбера ? Моля ви помогнете ми

Сам ще ти е трудно, запиши се на курс.
  • Автор

Сам ще ти е трудно, запиши се на курс.

Нямам време да се записвам на курс. Моля помогнете ми.!!!

Нямам време да се записвам на курс. Моля помогнете ми.!!!

Еми намери учител по английски и вземи някой урок.
  • Автор

Еми намери учител по английски и вземи някой урок.

С 1-2 урока нищо няма да разбера .... Ще ми помогнете ли или не ? Моля ви.

Ето тук има нещо като разговорник Разговорник, може да го погледнеш има някои основни неща. Само внимавай с многобройните банери да не пипнеш някой вирус. Поставяш отметка коя секция да се отвори и натискаш отдолу където пише "Predaite otgovorite"

Редактирано от spielberg (преглед на промените)

• Автор

Ето тук има нещо като разговорник Разговорник, може да го погледнеш има някои основни неща. Само внимавай с многобройните банери да не пипнеш някой вирус.

Пипнах вирус както и да е махнах го .... има ли някоя подобна програма като този резговориник да ми е изписан превода и как се чете плс ! Ще съм ви мн благодарен !

Пипнах вирус както и да е махнах го .... има ли някоя подобна програма като този резговориник да ми е изписан превода и как се чете плс ! Ще съм ви мн благодарен !

Повечето подобни програми не са български и за съжаление са само на английски.
  • Автор

Ето не разбирам нищо само на английски като е .... Оф дайте някакви идеи ! моля ви !

В такъв случай ще трябва да отидеш до някоя книжарница и да си купиш някой разговорник. Аз преди време използвах едни учебници "Английски за българи" и бях доволен, сега предполагам избора е много по-голям. Не са много скъпи.

• Автор

Не е за парите! просто ако има някъф хардуер с който мога също да се науча ще е по лесно ! (за мене). Така че ще съм ви безкрайно благодарен ,ако ми помогнете.!

Ето не разбирам нищо само на английски като е .... Оф дайте някакви идеи ! моля ви !

Ти няма ли да престанеш вече? Нима ще научиш английския език докато заминеш? Погледни колко поста си изписал. Този ти въпрос беше и преди 2-3 седмици и все още нищо не си научил.
  • Автор

Ти няма ли да престанеш вече? Нима ще научиш английския език докато заминеш? Погледни колко поста си изписал. Този ти въпрос беше и преди 2-3 седмици и все още нищо не си научил.

С какво да престана ? ще науча английски поне най-важните неща! колко поста съм изписал ? кой въпрос ми е бил преди 2-3 седмици ?

С какво да престана ? ще науча английски поне най-важните неща! колко поста съм изписал ? кой въпрос ми е бил преди 2-3 седмици ?

Вземай речника и сядай да учиш. Същият въпрос беше постнал преди 2 седмици. Как да научиш английски. А някой беше ти отговорил да научиш първо българският. Така, че не си губи времето а учи или говори на американците по български. Те го знаят.
  • Автор

Вземай речника и сядай да учиш. Същият въпрос беше постнал преди 2 седмици. Как да научиш английски. А някой беше ти отговорил да научиш първо българският. Така, че не си губи времето а учи или говори на американците по български. Те го знаят.

Не сички го знаят българския език.! никога не съм поствал този въпрос!!!

Не е за парите! просто ако има някъф хардуер с който мога също да се науча ще е по лесно ! (за мене). Така че ще съм ви безкрайно благодарен ,ако ми помогнете.!

Хардуерът го има! Дъглас Адамс го е измислил - "Вавилонска рибка" се нарича! Но ми се струва, че няма да можеш да си го позволиш!

Редактирано от ihm (преглед на промените)

• Автор

Ще ми помогнете ли да се науча да говоря на английски! или не ? ако е не просто кажете....!

Ще ми помогнете ли да се науча да говоря на английски! или не ? ако е не просто кажете....!

Момче!

Седни и учи английския, а не се разхождай по страниците на форума. Ти сам нямаш желание и не ми отговаряй, защото ще ти изтрия темата. Не чувстваш ли, че ставаш НАХАЛЕН!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.