Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помогнете с избора на телефон

Featured Replies

Здравейте ще си взимам нов телефон и се чудя между три модела вие кой бихте ми препоръчали ?

Първия: Sony Ericsson U5i Vivaz

Вторият: HTC Desire S

Третият: Sony Ericsson Xperia X8

Един приятел има HTC, и има някакво приложение към телефона, където си сваля програми и игри, в Sony Ericsson-a има ли такова приложение ?

ПС: Ако може да си искажете мненията и за трите модела.

ПСС: Мерси предварително.

Редактирано от dimbadboy (преглед на промените)

Бих ти препоръчал HTC - то , но ако имаш финанси взимай iPhone и забравяй за к'вито и да е проблеми.

Здравейте нов съм във форума! Аз, бих те посъветвал да си земеш Sony Ericsson Xperia X8 аз съм със него и съм мн доволен как работи сичко е ОК. Така че както казаха в предния коментар ако имаш повече пари си земи един iPhone. Чиста раота. Успех в покупката !

И аз ти препоръчвам да си вземеш HTC Desire S :) Имам приятели , който имат такъв и са много доволни . Аз лично съм с Nikoa C6 , която също е много добър вариант , но между тези трите модела избери HTC

Не си взимай Iphone ! Аз съм с SE X10i и си заслужава :) , но от изброените X8i е избора :cool:

Добре, нестава ли нокиа да си земеш ? аз имам 3 телефона ... nokia c7, Sony Ericsson Xperia X8, и motorola milestone xt720 но моторолата не съм я купувал, от българия а от чужбина ми я пратиха(подарък). И повече то използвам нокиа-та и сони-то. така че ако искаш да си земеш нокиа с7 е най-добрия вариант.

Абе изборат е Nokia , квото и да си говорим това са най-здравите и добри телефони , който са и с най-дълъг живот :)

Така си е. Абе, защо ще даваш толкоз пари земи си една Nokia C1-00 :D това е телефон!

• Автор

Хммм мерси,а можете ли да ми кажете дали "Sony Ericsson" има като на iPhone - iTunes ?

Здравейте! Аз имам Нокиа Ц6. Когато си търсех телефон бях предпочел Сони Ериксон Х8. Приложението за програми и игри на Сони Ериксон Х8, както и на другите телефони с операционна система Андроид се нарича Андроид Маркет. Не мога да предложа телефон понеже не знам колко пари може да отделиш за закупуването му. Иначе бих предложил SE Х8. Той е според мен най-подходящ за цената си! :questions:

Не вземай тая набутвация X8.Няма много вградена памет,а андроида е 2.1 и не поддържа местене към картата на прилпожения-т.е. само няколко ще може да си инсталираш.Хич не си помисляй за него.Що не избереш LG Optimus One-Andro 2.2 с ъпдейт до 2.3,WIFI,GPS,3"2 Multitouch(Vivaz е резиситвен,а X8 няма мултитъч),работи с карти до 32гб. Иначе под телефон с андроид 2.2 не вземай-не можеш да преместваш приложения,а паметта като е под 1гб ще имаш голям лимит на приложенията.

Абе изборът е Nokia , квото и да си говорим това са най-здравите и добри телефони , който са и с най-дълъг живот :blink:

Nokia напоследък не са сред лидерите при смартфоните с операционната им система Symbian. Здрав телефон с дълъг живот е Nokia 3210. Най-добрият избор, който в момента може да се направи е iPhone или някой смартфон на Samsung с операционна система Android.

LG Optimus Onе, на пръв поглед на характеристики, може наистина да е по-добър от Sony Ericsson X8... Не знам колко им е RAM-a и на двата... също така не съм наясно с какво Андроид е по-добра операционна от останалите. А пък за iPhone не говорим, цената му е висока, освен това намирам и известни дефекти из интернет... като проблеми с екрана, антената (е, по малко се намират подобни)... Публикувано изображение

Редактирано от Niken98 ANTIKOV (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.