Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Rolf Skype

Featured Replies

Здравейте на всички!

Тук ще пиша за търсената програма за скайп "Rolf Skype". Тя прави дума в формата на емотикони. Преди доста я търсех, и накрая я намерих затова ще ви я дам напълно безплатно! Без вируси, без регистрации и т.н.

Ifficial Page

Надявам се да ви хареса :)

Редактирано от the_ghost
само официални сайтове!!! (преглед на промените)

Здравейте на всички!

Тук ще пиша за търсената програма за скайп "Rolf Skype". Тя прави дума в формата на емотикони. Преди доста я търсех, и накрая я намерих затова ще ви я дам напълно безплатно! Без вируси, без регистрации и т.н.

Дръпнете си я оттук: СВАЛИ!

Надявам се да ви хареса :huh:

Първо на първо rolf skype не е нова програма. :angry:

Редактирано от capnemo
2.10 в цитирания пост (преглед на промените)

• Автор

Първо на първо rolf skype не е новапрограма. :angry:

Знам, но тук е мястото където се предлагат програми. Другата тема е ако търсиш някоя програма! И "новапрограма" се пише отделно!

• Автор

Ако не искате да си я свалите оттук си я свалете от датата! Вие пък намерете си свестни антивирусни! Аз имам AVG и няма вирус!!!

Редактирано от the_ghost (преглед на промените)

Ако не искате да си я свалите оттук си я свалете от датата! Вие пък намерете си свестни антивирусни! Аз имам AVG и няма вирус!!!

Щом казваш ама то има лаборатории за анализ и ще видим какво ще кажат те .

Дай видео как става номера на твоя компютър, че понеже съм малко старичък не ги разбирам тия неща със Скайп ...

Естествено файла е пратен за анализ на много места !

http://valkyrie.comodo.com/Result.aspx?sha1=893ACA8B0CC98BAB1FAE405AF09CBF37743B0C97&&query=0&&filename=Rolf%20Skype.exe

Вече резултата е по висок във VT http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7976974778eafb608e5dd2c3502d726d2e16adad5ed6dad30e9da93c71d22442-1310042735

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Дай видео как става номера на твоя компютър, че понеже съм малко старичък не ги разбирам тия неща със Скайп ...

Имам клип! Ето:

http-~~-//www.vbox7.com/play:3b9ae325

В датата файла "Rolf Skype.exe" е същия който другите казват че е вирус! Ама НЕ Е! 714 пъти е свалян от датата.

Редактирано от the_ghost (преглед на промените)

Имам клип! Ето:

В датата файла "Rolf Skype.exe" е същия който другите казват че е вирус! Ама НЕ Е! 714 пъти е свалян от датата.

1. как да имаме доверие на толкова неграмотен клип

2. Това че повече от 700 души не мислят трябва ли да ни накара и ние да не мислим?

2. Това че повече от 700 души не мислят трябва ли да ни накара и ние да не мислим?

Аз го изпратих на Авира и на Касперски да си кажат и те мнението :biggrin:

Комодо бързо го определиха като вреден ...

Та аз на тоя файл доверие му нямам и не препоръчвам да се използва !

В този сайт няма вирус: ето го Мерси че каза тази програма. :biggrin:

Редактирано от capnemo
само официални сайтове!!! (преглед на промените)

• Автор

Не е неграмотен просто компа ми е малко бавен и немам видеокарта!

Не е неграмотен просто компа ми е малко бавен и немам видеокарта!

Е, съдейки по правописа ти е нормално за теб да не е неграмотен

И този я тества като мен под Shadow Defender !

И въпросът е защо я тестват под виртуализация щом е безвредна ?

Линк към клипа няма да дам но и нещо не виждам и думата тук

Публикувано изображение

Съвсем не виждам вече !

• Автор

Ще дам един съвет на всички: Изтеглете си AVG и я пробвайте!Пък ако вземе да ви тръгне програмата значи проблема е в антивирусната ви! Вие не гледайте другите антивирусни, онлайн скенерите могат да лъжат!

Ще дам един съвет на всички: Изтеглете си AVG и я пробвайте!Пък ако вземе да ви тръгне програмата значи проблема е в антивирусната ви! Вие не гледайте другите антивирусни, онлайн скенерите могат да лъжат!

Ще дам един съвет на всички: не се подлъгвайте по чужди думи, имате глави на раменете си, използвайте ги

И защо ли толкова много различни антивирусни програми докладват проблем? http://www.virustota...2442-1310042735

И този я тества като мен под Shadow Defender !

И въпросът е защо я тестват под виртуализация щом е безвредна ?

Линк към клипа няма да дам но и нещо не виждам и думата тук

Публикувано изображение

Съвсем не виждам вече !

защото програмата предполага фиксиран размер на прозореца за чат. Което я прави още по-ненужна според мен

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Ще дам един съвет на всички: не се подлъгвайте по чужди думи, имате глави на раменете си, използвайте ги

И защо ли толкова много различни антижирусни програми докладват проблем? http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7976974778eafb608e5dd2c3502d726d2e16adad5ed6dad30e9da93c71d22442-1310042735

Пък и думите нещо не се получават но както и да е !

Стига че се вдетиних и аз !

• Автор

Пък и думите нещо не се получават но както и да е !

Стига че се вдетиних и аз !

Защото пишеш твърде дълги думи. Напиши примерно "water"!

Защото пишеш твърде дълги думи. Напиши примерно "water"!

Ти ли си я писал тази програма ?

Щях да ти дам един съвет, но щом не искаш добре !

Ти ли си я писал тази програма ?

Щях да ти дам един съвет, но щом не искаш добре !

Да наистина пишете твърде дълги думи!Трябва да са по-кисички ка примерно hi и с български букви не-може.

Не знам ама ,който е написал програмата да хване и да почне по списък от Virus Total да я докладва като грешно засичане !

Три от лабораториите на които аз се доверявам я намират чиста .

Ето отговорите им :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

За ЕСЕТ също е чиста .

След като оправите това направете програмата да може да изписва по дълги думи и тогава ти гарантирам че ще я оставят тук, за да може да се ползва от този който желае !

Това е моя съвет иначе просто винаги ще има съмнения и винаги ще има недоволни ! И я качи някъде другаде ,а не там в този сайт защото там има доста зловредни файлове !

Успех !

Какво толкова ви пука че има вирус в програмата?Като толкова много искате да я подкарате без да ви порази машините-инсталирате аваст и я подкарвате в sandbox-a.

Какво толкова ви пука че има вирус в програмата?Като толкова много искате да я подкарате без да ви порази машините-инсталирате аваст и я подкарвате в sandbox-a.

На един троянски кон хич не му пука къде е стартиран, че да ти изнесе данните така че леко се въздържай от такива съвети !

А програмата се определя като такава от някои и и като червей от други !

Вирус не е правилното определение в случая !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.