Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покупка на лаптоп!

Featured Replies

Здравейте, на всички форумници.! Значи, решил съм да си купя едно лаптоп-че. Бюджета за лаптоп-а е г/д 650-750 лв. Лаптоп-а ще, се използва само за сърфиране из нета,скайп,музика и филми, (за игри даже не си и помислям пак да играя на лаптоп. Защото си купих едно лаптоп-че преди 1 година и половина и играх на него някаде към 5-6 месеца и ми се развали пък за ремонт му искаха към 300 лева .... така че реших да ги спестя и да си купя нов.... Та не си купувайте лаптопи за игри ... от порядака на 600-1600 лева лаптопи ..... ако, искате лаптоп за игри отделете към 2000 лева и си купете). :yanim: Чакъм вашите предложения, благодаря, предварително :ph34r:

Научил си го по трудният начин... Ние тука го повтаряме във всяка тема.

Аз лично бих заложил на това: ASUS A52F-SX628D - 779 лв. с ддс Причината да се спра на него- в този ценови диапазон само на него попаднах с процесор i3. Вярно, по-старото поколение i3, но пак е по-добре от алтернативите. Със вградено видео Intel е, което е минус, но за филми и музика ще ти свърши добра работа. Успех!

• Автор

Извинявам се за пореден път !!! бюджета, е 750-850 лева Съжалявам !!!

Тогава моето предложение става ASUS X52JE-EX167D - 839 лв. с ддс, който е с външно видео и е с малко по-добър. Но малко и то заради видеото.

Ако можеш да отделиш още малко пари- HP G62-B95ЕQ - 899 лв. с ддс. Също с външна карта, с мн малко по-добър процесор, но с по-голям хард и по-бърза памет.

• Автор

Благодаря, ти мисля да зема 2-рия! щото параметрите са му по-добри! но ще, видя още едно,две мнения и ще реша! Кой да купя :)

Можеш да погледнеш и този Samsung, който не е лош , със външно видео от нисък клас, но за теб е по-добре, че няма да ти грее.

• Автор

Значи, спрях се на тези 2-та лаптоп-а! 1-вия е: http://laptop.bg/laptops-hp-G62-hp_g62b95еq_LB393EA 2-рия е: http://pcstore.bg/laptopi/SAMSUNG-15/SAMSUNG-NP-RV509-S01BG-3GB-Silver-С-ПОДАРЪК-РАНИЦА-SAMSUNG-1928 Значи за HP съм чувал че са доста добри "негрее ли много" нз до колко, е вярно де! Но се чудя за SAMSUNG-A,ако може някой да каже как се държи ще, съм му задължен.!

Относно марката Samsung наскоро излезе инфо , че слагат някакъв шпионски софтуер от самата компания и не ти го препоръчвам от гледна точка , че не обичам някой да ме следи какво правя пък дори били и тези които са произвели лаптопа !

• Автор

Благодаря,ти много ще, вземе HP-то :) :) Благодаря, на всички отзовали се темата може да се заключи!

Здравейте, на всички форумници.!

Значи, решил съм да си купя едно лаптоп-че. Бюджета за лаптоп-а е г/д 650-750 лв. Лаптоп-а ще, се използва само за сърфиране из нета,скайп,музика и филми, (за игри даже не си и помислям пак да играя на лаптоп. Защото си купих едно лаптоп-че преди 1 година и половина и играх на него някаде към 5-6 месеца и ми се развали пък за ремонт му искаха към 300 лева .... така че реших да ги спестя и да си купя нов.... Та не си купувайте лаптопи за игри ... от порядака на 600-1600 лева лаптопи ..... ако, искате лаптоп за игри отделете към 2000 лева и си купете). :) Чакъм вашите предложения, благодаря, предварително :)

Препоричвам ви asus f5gl- за всичко става

Препоричвам ви asus f5gl- за всичко става

Който е с DDR2, а не с DDR3. С процесори от серията Intel Core 2 Duo и Intel Pentium Dual Core според модификацията, които са порядъчно стари и енергоемки... Справка Асус. Че и като гледам по магазините на всякъде е изчерпан като стар модел...

колега в БГ продават ли се dell inspirion duo. това за мен е най-якото решение и лично аз съм си го кръстил "убиецът на таблети". дисплея му се върти на 180 градуса и става таблет, като същевременно има 320гб диск и слот за сим-карта, т.е можеш да си го ползваш с мобилен интернет навсякъде. отделно има музикално-док-станция с колонки JBL, което е супер. цената на това чудо на техниката е около 550$ с колконките или 650-700лева. щом ти трябва само за джиткане - това е твоя комп.

Относно марката Samsung наскоро излезе инфо , че слагат някакъв шпионски софтуер от самата компания и не ти го препоръчвам от гледна точка , че не обичам някой да ме следи какво правя пък дори били и тези които са произвели лаптопа !

Дай някакъв линк към тази "информация", че за първи път чувам такова нещо.
  • Автор

Имам време да реша при избора на лаптоп до утре, сутринта. Та казвай те какво да зимам не искам си блъскам главата втори път!!!!

• 2 седмици по-късно...

Който е с DDR2, а не с DDR3. С процесори от серията Intel Core 2 Duo и Intel Pentium Dual Core според модификацията, които са порядъчно стари и енергоемки... Справка Асус. Че и като гледам по магазините на всякъде е изчерпан като стар модел...

Имам го от 2 години - нормално е, дори на него играя игри

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.