Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покани за Google+

Featured Replies

Здравейте

Ето създадох тема за да раздаваме покани за Google+.Надявам се да няма против никой

За да не сканират после спамерите и да намерят вашия майл Ви моля да го пишете от рода на moiamail (ченгелче) gmail (точка) com

Публикувано изображение

• Отговори 224
  • Прегледи 18,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

А да попитам, какво представлява google+, защото за пръв път чувам за него?

• Автор

А да попитам, какво представлява google+, защото за пръв път чувам за него?

Това е новата социална мрежа на Google.Като Facebook ама на Google :).И понеже е пробна може да попаднеш само с покана и трябва да имаш маил в GMail

Спамери удрят Google+ с фалшиви покани

5 юли 2011

Публикувано изображение

Главният технологичен консултант на Sophos Греъм Клули предупреди онлайн потребителите да не се доверяват на факшиви имейли, които имат за цел да имитират истински съобщения, с които вече регистрирали се потребители на новата услуга Google+ канят нови такива да се присъединят към социалната мрежа.

"Кликването върху фалшивите линкове няма да отведe потребителя към формата за регистрация в социалката, а вместо това ще гo препрати към сайтовете продаващи продукти като Виагра, Циалис и Левитра", се казва в блог постинг на компанията.

Хакерите са заложили на очакването, че ще има огромен интерес към новата услуга на Google и че потребителите ще са изкушени да разгледат час по-скоро нейните визия и функционалности, забравяйки за евентуалните рискове, които се крият зад такъв тип имейли.

Google+ беше пусната официално миналата седмица. Услугата представлява трети пореден опит на технологичния гигант да пусне на пазара успешен конкурент на лидера в социалните мрежи Facebook.

i.notrial.info

Който иска покана , може да остави имейл и ще му пратя ,може и на ЛС.

• Автор

А ако искате да разберете поканата дали е за Google+

1. слагате мишленцето отгоре

2. Тук вече ви пише линка :) който води към Google+

Публикувано изображение

Може ли на мен покана ***********@abv.bg - Благодаря:speak:

Хора, не си давайте толкова лекомислено email-ите !

Поне ги пишете така, че да не ги откриват веднага ботовете : Tasheva60(at)abv(dot)bg

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Хора, не си давайте толкова лекомислено email-ите !

Поне ги пишете така, че да не ги откриват веднага ботовете : Tasheva60(at)abv(dot)bg

Е по-горе съм дала предупреждението-

пък който иска да го оспамят или хакнат-негов проблем-

да си дава всичките мейли публично ако ще.

После такива отиват да пишат у раздел Сигурност и антивирусна защита ъхъм.

Е по-горе съм дала предупреждението-

пък който иска да го оспамят или хакнат-негов проблем-

да си дава всичките мейли публично ако ще.

После такива отиват да пишат у раздел Сигурност и антивирусна защита ъхъм.

Не че и ти не си плакала там за "компчето".

Не че и ти не си плакала там за "компчето".

Мдам,но не защото съм си дала мейла наляво и надясно!

Ние няма как да знаем, какво си си давала.

Е вече знаеш.

Заразиха ми компчето с гадния VIRUT от магнитен линк на Замунда.

За това предложих да ми се изпращат имейли в съобщенията , за да няма проблеми :)

Получих покана за google+, но имам един проблем излизе ми това съобщение. Какво мога да направя? Търся из профила да си сменя годините, ама нещо не намирам. Колко години трябва да имам, за да използвам google+, защото ограничението за facebook мисля, че е 13 години, но тук явно е по-различно. Та аз сам на 14.

Получих покана за google+, но имам един проблем излизе ми това съобщение. Какво мога да направя? Търся из профила да си сменя годините, ама нещо не намирам. Колко години трябва да имам, за да използвам google+, защото ограничението за facebook мисля, че е 13 години, но тук явно е по-различно. Та аз сам на 14.

Трябва да си над 18..... ,но силно ме съмнява някой да го спазва , май ще трябва от друг имейл да се регистрираш :)

Трябва да си над 18..... ,но силно ме съмнява някой да го спазва , май ще трябва от друг имейл да се регистрираш :)

Това според мен е много глупво и безмислено. Странно защо google са решили да го направят така. Дали след официалното пускане ще се промени това?

Това според мен е много глупво и безмислено. Странно защо google са решили да го направят така. Дали след официалното пускане ще се промени това?

Това все още е бета тест

Аз доколкото разбрах,ще е така попринцип , не само при бета версията.

Редактирано от Jokerface (преглед на промените)

Който иска покана да пише:ph34r:

gp(at)ditomov.cjb.net- готов

Никак не е глупаво и безСмислено , само жалкото е, че може да се регистрираш въпреки това, защото на практика няма как да те проверят и ограничат. А доколкото знам, за Facebook важи същото ограничение.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.