Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телевизор и дали е правилен?

Featured Replies

Здравейте! Доста време ми отне да си избера подходящ телевизор за стаята и се спрях на Philips. http://download.p4c.philips.com/files/3/32pfl9606h_12/32pfl9606h_12_pss_aen.pdf В началото държах да е 37 инча, но впоследствие разбрах, че няма особено голямо значение дали е 32 или 37 - ще се гледа от 2 метра и половина долу-горе и мисля, че е достатъчно и ще заспи в стаята ми. Исках да е бял, но така и не успях да намеря Philips с ambilight spectra 3, който да е бял, за това се спрях на този, който е сив и алуминиев. Ходих и до технополис в Бургас и си го харесах доста.. Единственото, което искам от вас е искреното ви мнение за телевизора, марката и въобще каквото се сетите.. линка е горе в pdf формат. И между другото цената на телевизора е 2060 лева.

Здравейте! Доста време ми отне да си избера подходящ телевизор за стаята и се спрях на Philips. http://download.p4c...._12_pss_aen.pdf

В началото държах да е 37 инча, но впоследствие разбрах, че няма особено голямо значение дали е 32 или 37 - ще се гледа от 2 метра и половина долу-горе и мисля, че е достатъчно и ще заспи в стаята ми. Исках да е бял, но така и не успях да намеря Philips с ambilight spectra 3, който да е бял, за това се спрях на този, който е сив и алуминиев. Ходих и до технополис в Бургас и си го харесах доста.. Единственото, което искам от вас е искреното ви мнение за телевизора, марката и въобще каквото се сетите.. линка е горе в pdf формат. И между другото цената на телевизора е 2060 лева.

Гледах го този модел и доста ми хареса. Тя и цената му за 32 инчов е добра.Удобдството е многото и най различни входове. Единственото, което не възприемам е дистанционното - прилича на цвички за балет. От мен - честито.Това е лично мнение и не ангажиран никого с него.И аз бих го купил.А е и...."PHILIPS"

:blink: Странна работа - започнаха да правят GSM-и които приличат на дистанционни и дистанционни които приличат на цвички :blink:

А е и...."PHILIPS"

Какво означава това - те ли са в момента водещи в областа? Защото по принцип аз имам стари впечатления за добри марки - SONY, Panasonic. Сега малко съм изостанал от иновациите в областа и ми е интересно кои са "по-сабилните" производители в момента.

Едно време преди тридесетина години марката Филипс си беше на ниво , те винаги си запазваха качественото радио , както на УКВ така и на средни вълни . Имам радио касетофон от 1982 година за тогава - чудо на техниката - механиката е с три електромотора :blink: и с перфектно радио . Работи и до днес . Другите тогава по известни марки почнаха да занемаряват доброто старо радио . Телевизор нямам Филипс но от познат съм чул че винаги нещо няма да е като хората ще е по техен измислен стандарт и убеждение . Ето и във съвременните телевизори - не поддържат субтитри на кирилица а и не мислят да поддържат - тяхно решение . Но тоя модел който е избрал е от високата серия и струва колкото четири телевизора с тази големина - надявам се да е перфектен и който аз никога няма да си го позволя :baby:

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Добре изглежда телевизорът поне на теория. Доколкото знам Филипс наскоро продадоха телевизионното си подразделение на някаква китайска компания и може би телевизорите с тази мака ще продължат да западат, а може и обратното да се случи, човек никога не знае. Относно това, дали си направил правилен избор, само ти можеш да си отговориш на въпроса. В случай, че телевизорът удовлетворява твоите потребности и покрива напълно очакванията, които имаш към него, то тогава си направил правилния избор. Всеки човек има различни критерии- аз харесвам плазми, друг телевизори с LED подсветка, за трети ambilight-а може да е водеща екстра и тн.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.