Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ, трябва ми програма!

Featured Replies

Здравейте, аз съм нова тук и не знам дали това е правилното място, но трябва да попитам - някой знае ли как се работи с TS файлове? Защото ми трябва някакъв конвектор (от TS да става AVI; или FLV ако е възможно) изпробван ако може, защото изтеглих няколко но не ставаха за нищо :) Дано някой ми помогне, защотото имам 3 клипа в TS формат, а ми трябват супер много...

• Автор

На страницата е посочено : Windows 2000, XP, Vista, 7

Аз съм я използвал на XP и на Windows 7.

Да благодаря, аз вече я изтеглих и конвектирах видеото, обаче качеството е много лошо, знаеш ли как мога да го оправя? Самите настройки ли ...?

Да благодаря, аз вече я изтеглих и конвектирах видеото, обаче качеството е много лошо, знаеш ли как мога да го оправя? Самите настройки ли ...?

Да. Явно използваш неподходящи настройки.

Горе вдясно има предварително настроени формати за конвертиране, а ти можеш да си ги променяш.

• Автор
post-304795-0-98891700-1310713018_thumb. Така изглеждат настройките ми, какво трябва да променя?
  • Автор

Променяй битрейта на видеото

Към най-високото или най-ниското?

Към най-високото или най-ниското?

Не знам какво конвертираш, с каква резолюция е, на какво устройство искаш да го гледаш ?

Ако е за телефон, избери резолюция, отговаряща на тази на дисплея му.

Повишаването на битрейта означава по-добро качество, но по-голям размер на файла. Ако намаляваш битрейта - обратно.

Все пак не можеш от лошокачествен запис да направиш нещо добро.

• Автор

Значи конвектирам едно видео на Кристина Агилера (ts format) трябва ми в flv, за да го гледам през KMPlayer и да направя кадри, които ще използвам за правенето на GIF във фотошоп, затова общо взето ми трябва много високо качество... Edit; Резолюцията на ts файла е 1920x800

Редактирано от xtinafreak (преглед на промените)

Значи конвектирам едно видео на Кристина Агилера (ts format) трябва ми в flv, за да го гледам през KMPlayer и да направя кадри, които ще използвам за правенето на GIF във фотошоп, затова общо взето ми трябва много високо качество...

Защо трябва да се правят всички тези гимнастики ? KMPPlayer не може ли да плейва диреkтно TS файлове ?

Конвертиране в FLV ? Защо точно в този формат ? Избери някой MPEG без компресия и оригинална резолюция, като на клипа.

• Автор

Ами трябваше да го конвектирам, защото KMPLAYER ми прави проблеми при правенето на кадри с файлове в TS, MPEG - всеки път като пусна видеото и се опитам да направя кадрите от него ми изписва "Работа в режим "Супер скорост" е невъзможна, защото липсва филтъра за трансформация на KMP." и това ми става само като опитвам с тези формати, с flv & mp4 и др. никога не съм имала проблем, затова мислех че като ги конвектирам няма да има такъв проблем повече?

Ами честно казано не, защото нямам идея за какво говориш http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Виж там в настройките. Освен Customized MP4 има и за AVI. Вдигни битрейта, ако качеството е по-лошо от на оригинала.

Добре ще опитам

ако резолтатът не ти хареса,предлагам програмката Format Factory.

работи бързо и лесно.изходен формат е hd качество.

това са настройките.

http://prikachi.com/images/190/3572190l.jpg

а това е резортата.

:beer11::wors:

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

• Автор

ако резолтатът не ти хареса,предлагам програмката Format Factory.

работи бързо и лесно.изходен формат е hd качество.

това са настройките.

http://prikachi.com/images/190/3572190l.jpg

а това е резортата.

:ph34r::blink:

Много ти благодаря! Защото опитах и резултата отново е много зле... някакви линии се получиха в/у самият клип. Сега ще пробвам с тази програма, дано стане вече... само може ли да ми препоръчаш някоя версия? Защото в замунда има доста

Много ти благодаря! Защото опитах и резултата отново е много зле... някакви линии се получиха в/у самият клип. Сега ще пробвам с тази програма, дано стане вече... само може ли да ми препоръчаш някоя версия? Защото в замунда има доста

малко закъснявам с отговора.моята версия е Format Factory2.60.на бг.език.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.