Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатен хостинг

Featured Replies

Здрвейте на всички..Искам да попитам за някой безплатен хостинг който не е български и да могат да влизат хора от цял свят.Защо ли :? Защото си направих регистрация в всички български безплатни хостове и никой който не е в България неможе да влезне..Моля ви за помощ знам че тук ще ми помогнете Мерси предварително

Редактирано от capnemo
заглавието (преглед на промените)

Този хостинг да поддържа ли MySQL и PHP? Какъв обем пространство да има и какъв е очакваният трафик? Каква грешка дава, когато се опита да се отвори от чужбина в български хост? До колкото знам да достъпни от чужбина повечето хостове и силно ме учудва това.

• Автор

Играя World of Warcraft и имам много добър гилд с много добри играчи вътре и не са от България..единия от Румъния,другия от незнам си къде и като им дадох например на 1гб.бг и неиска да им зарежда сайтовете...и така си зарежда с часове...затова не искам български хостинг...мисля да слагам готова система... Хоста да е като 1гб.бг с същите статистики.. :blink: Ще го кача чрез FileZilla и искам всичко да е наред :speak:.. База данни MySqL както при 1гб.бг :) Мерси предварително.. абе поне 100 мб да има :) Само форум и сайт друго няма да качвам :)

В този хост могат ли да влизат хора от цял свят :?

Във всеки хостинг би трябвало да може да се влиза от цял свят... Това, че си уцелил точно 1gb.bg е по-скоро частен случай. Целият хост дори е под забрана за влизане от ClearCloud DNS до колкото си спомням. Май и Norton DNS го е отбелязал като зловреден.

Ех ,хората не се научиха да спрат да използват 000 ... Както и да е.

може ли някой да помогне, направих си сайт и реших да използвам freehosting.bg, качих файловете чрез filezilla, но не мога да намеря къде ми е сайта, по принцип трябва да излзиза на име.freehosting.bg а като цъкна ми излиза вие се регистрирахте успешно, освен чрез ftp, трябва ли да използвам друго, сайта ми е иззяло html.благодаря предварително.

Махни или преименувай index.html-a, който по default е сложен в home директорията.

благодаря , аз се справих вчера, просто трябва да се сложат файловете в специалната папка, която я има в ftp мениджъра!папката е нещо от рода на ht....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.