Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Symantec Endpoint Protection-проблеми,дискусии,отзиви

Featured Replies

Вчера инсталирах SEP 12 и първите ми впечатления са , че малко повече ми натоварва машинката от SEP 11 . Другото което ми направи впечатление е това http://prikachi.com/...42/3625242c.jpg другите всички са блокирани а това не, не е веднъж в лога доста пъти дори . Имам ли основания да се притеснявам . Поздрави

Не няма нужда да се притеснявате . В моят лог е пълно също с приети връзки. Програмата си знае работата . Нямам оплаквания от нея .

• Отговори 397
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В момента свалям неуправляемите клиенти EN и RU Първо отваряте този адрес в браузъра :http://www.symantec.com/offer?a_id=48182 И след това в нов таб зареждате това, което искате да изтеглите: S

• Моля, придържайте се към темата и не използвайте обиди към съфорумците си! Темата беше поразчистена.

• Аз великолепно разбирам за какво точно иде реч, но май ти се правиш на ударен и не желаеш да осмислиш какво казвам. Моите уважения към URIEL но той има ли права да редистрибутира този софтуер? По-г

Публикувани изображения

....... а си е безплатна!

http://www65.zippysh...74976/file.html

Благодаря на градския !

Каква е уловката,че нещо не ме свърта?! Имам на в предвид Symantec "Free ",корпоративна версия безплатна,аз само за една се сещам и тя е Fortinet

Каква е уловката,че нещо не ме свърта?! Имам на в предвид Symantec "Free ",корпоративна версия безплатна,аз само за една се сещам и тя е Fortinet

FREE ама не точно . Само тази клиентската неуправляема версия е безплатна . За другите се иска лиценз .

За уловката питай конспиратора на форума . Градският е в час с лицензирането :(

За уловката питай конспиратора на форума .

Ама ти сериозно ли? ! И не си разбрал още къде е уловката?

FREE ама не точно . Само тази клиентската неуправляема версия е безплатна . За другите се иска лиценз .

За уловката питай конспиратора на форума . Градският е в час с лицензирането :D

"Ща та изплющя да знайш" :P

Ама ти сериозно ли? ! И не си разбрал още къде е уловката?

Чакаме да минат 60 дни и да видим,дали ще получава ъпдейти на дефинициите или пресни,пресни бацили от сайта на Symantec ;)

Що се отнася до това дали е безплатна. При версия 12 вече се иска лицензиране,но това доколкото ми стана ясно се отнася до сърварната версия. За неуправляемата клиентска версия казват,че няма нужда от лиценз. Ама нали се сещаш,че няма безплатен корпоративен продукт.

Да не цъфнат ония от FBI после :D

пп. Не знам кой е конспиратора и ми е интересно кой е!!!

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

:P

пп. Не знам кой е конспиратора и ми е интересно кой е!!!

Ти кой с тия теории :D

Да ,зад рутер съм!Аз нямам отворени портове така че ,да не се притеснявам така ли?

Да не се притеснявай тогава .

:help: в крайна сметка безплатна ли е програмата или не!

Само тази клиентската неуправляема версия е безплатна . Ако се притесняваш ще ти дам версията която аз съм си инсталирал .

Е не, и аз инсталирах клиентската, но ако ще е за 60 дни не си струва да се занимавам, има толкова безплатни АВ .Искам АВ-на която след като инсталирам и настроя да забравя за нея

Редактирано от dominov (преглед на промените)

Е не, и аз инсталирах клиентската, но ако ще е за 60 дни не си струва да се занимавам, има толкова безплатни АВ .Искам АВ-на която след като инсталирам и настроя да забравя за нея :ph34r:

Има индикации,че няма да ти иска лиценз.

Има леко бъгче, но не е болка за умиране. Когато реша да добавя нещо под карантина и за момент програмата не отговаря. Леко се води . Другото което ми направи впечатление,че можеш да изтриеш заключен файл,като първо го добавиш в карантината и после го забършиш от там. Желязна ми изглежда на пръв поглед,само дето регистрите не пази.

Има леко бъгче, но не е болка за умиране.

Когато реша да добавя нещо под карантина и за момент програмата не отговаря.

Леко се води . Другото което ми направи впечатление,че можеш да изтриеш заключен файл,като първо го добавиш в карантината и после го забършиш от там. Желязна ми изглежда на пръв поглед,само дето регистрите не пази.

Е тя няма класически HIPS . Иначе леко забива да . Сега я пробвах . На динамичен тест ако я пробиеш на 9 -то ниво ще те черпя !

На динамичен тест ако я пробиеш на 9 -то ниво ще те черпя !

Мисля ,че и на 7-мо ниво на плъзгача пак се справя добре,но ще я пробвам и на max. да видя как се държи

Мисля ,че и на 7-мо ниво на плъзгача пак се справя добре,но ще я пробвам и на max. да видя как се държи

Много FP дава :)

• 4 седмици по-късно...

Потвърждавам че след 60 дневно ползване програмата продължава да функционира и не иска лиценз . Честито на печелившите .

Брех, тия руснаци взеха,че ме изненадаха този път.С 4 ГБ рам и двуядрен процесор не се оплаквам. Значително намалено е гълтането на РАМ.Доволен съм Публикувано изображение

Брей американците какво правят тогава при отворен скайп и SRWare Iron с 10 таба

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Странно защо при теб заема около 13 МБ,а аз като инсталирам NAV 2011 и двата процеса си заемаха по 20-25 МБ отделно. Защо се получава така-не знам.Отделен е и въпроса,че тия quick scan-ве при NIS/NAV се извършват често-почти всеки ден и тормозят процесора..

Странно защо при теб заема около 13 МБ,а аз като инсталирам NAV 2011 и двата процеса си заемаха по 20-25 МБ отделно. Защо се получава така-не знам.Отделен е и въпроса,че тия quick scan-ве при NIS/NAV се извършват често-почти всеки ден и тормозят процесора..

Защото ползвам SEP 12 .

http://www.symantec.com/business/theme.jsp?themeid=sep-family

Ам 60 дни минаха ;) Да не ти е оптимизирало нещо компа :wub:

И да SEP товари доста по малко от NAV/NIS :P

Ми няколко вируса от базата на Symantec го направиха да хвърчи направо . Все такива да ми ги пращат :)

SEP 12 е безплатна и не съм правил никакви номера . :)

THE BEST :clap:

Ей, "The Best", нали знаеш че съм тук :clap: Кога ще организираме един тест отново - динамичен... (както желаеш и повтаряш постоянно), да видим кой е най-добрия, да живне форума малко.... Предлагам този път клипове да направим... Влизаме например в Malc0de в едно и също време и стартираме от най-новите различни 20-30 линка (може и повече), после съдии МБАМ и Хитмана. Ако имат желание от HJT Team някой да бъде арбитър... Сега съм с... виждаш подписа ми.... :D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.