Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Symantec Endpoint Protection-проблеми,дискусии,отзиви

Featured Replies

Аз и сега съм готов за подвизи :clap:

• Отговори 397
  • Прегледи 68,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В момента свалям неуправляемите клиенти EN и RU Първо отваряте този адрес в браузъра :http://www.symantec.com/offer?a_id=48182 И след това в нов таб зареждате това, което искате да изтеглите: S

• Моля, придържайте се към темата и не използвайте обиди към съфорумците си! Темата беше поразчистена.

• Аз великолепно разбирам за какво точно иде реч, но май ти се правиш на ударен и не желаеш да осмислиш какво казвам. Моите уважения към URIEL но той има ли права да редистрибутира този софтуер? По-г

Публикувани изображения

Аз знам, че си готов по всяко време, ама аз съм на няколко ракии и бири в момента, не че това би попречило на защитата ми да се справи добре, но все пак да уточним някои неща (настройки, проби - откъде, колко..., логове - какви, от кои програми) предварително... Да си създадем план така да се каже.... В коя тема?...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Аз съм готов вече просто да видиш че нямат шанс за стартиране . MBAM и Hitman Pro са достатъчни . В темата за самостоятелни видео тестове . Аз свалях от Malc0de . Там има и FP обаче ! IE9 ги отряза всички обаче . Впечатляващо за браузер !

Уникална програма е знам си го ! Благодаря за предоставения тест :clap:

Добър ден, може ли малко помощ за Symanteca? Значи, като се опитах да стартитам програмата от tray лентата ми изписа следното съобщение....post-243131-0-74054900-1316333704_thumb. версията на Symantec е 12.1. С Windows 7 съм. Благодаря!

Редактирано от forest (преглед на промените)

Може ли и аз да получа малко информация,а по-конкретно ме интересува напълно безплатна ли е програмата, ъпдейтва ли се редовно лека ли е...?

Добър ден,

може ли малко помощ за Symanteca?

Значи, като се опитах да стартитам програмата от tray лентата ми изписа следното съобщение....post-243131-0-74054900-1316333704_thumb.

версията на Symantec е 12.1. С Windows 7 съм.

Благодаря!

Рестартирай компа,в краен случай преинсталирай програмата с линковете дадени над твоя пост от Уриел

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Добър ден,

може ли малко помощ за Symanteca?

Значи, като се опитах да стартитам програмата от tray лентата ми изписа следното съобщение....post-243131-0-74054900-1316333704_thumb.

версията на Symantec е 12.1. С Windows 7 съм.

Благодаря!

Деинсталирай и пак инсталирай .

Може ли и аз да получа малко информация,а по-конкретно ме интересува напълно безплатна ли е програмата, ъпдейтва ли се редовно лека ли е...?

Ми виж да няма спрени процеси в самата програма,рестартирай компа,в краен случай преинсталирай програмата с линковете дадени над твоя пост от Уриел

Безплатна и лека е . И се ъпдейтва без проблем .

Благодаря, исках да избегна това с деинсталирай и инсталирай, но май няма да има друг начин.

ако не се лъжа, от замунда или арена, мисля че беше замунда! Защо?

Не сваляйте антивирусни от тракери,ползвай линковете на Уриел и няма да имаш проблеми.

ще го знам за в бъдеще! Да попитам има ли вариант след деинстал и инстал, настройките, exceptions, програмите които съм упълномощил да се връзват или да не се връзват към нета да се запазят?

Ако версиите не съвпадат напълно мисля че не,но тук в темата има написано доста за настойки на програмата и може да ги направиш пак или да ти се дадът готови...пиши на Уриел

може ли да получа оптималните настройки за SEP v.12.1. Благодаря!

може ли да получа оптималните настройки за SEP v.12.1.

Благодаря!

Тук и в другата тема ги има по основните неща . Но и утре мога да дам шотове наново !

Копирам връзките от поста си в темата за Norton защото тука им е мястото. Сваляне директно от сърварите на Symantec. Връзките в постове на URIEL са именно тези свалени от официалнит им сайт.

Symantec.Endpoint.Protection.12.1.671.4971.Final.Clients.EN

_http://esdownload.symantec.com/akdlm/CD/MTV/Symantec_Endpoint_Protection_12.1_Win32-bit_Client_EN.exe

_http://esdownload.symantec.com/akdlm/CD/MTV/Symantec_Endpoint_Protection_12.1_Win64-bit_Client_EN.exe

Symantec.Endpoint.Protection.12.1.671.4971.Final.Tools.and.Documents.EN

_http://esdownload.symantec.com/akdlm/CD/MTV/Symantec_Endpoint_Protection_12.1_Tools_and_Documents_EN.exe

Symantec.Endpoint.Protection.12.1.671.4971.Final.Clients.RU

_http:/esdownload.symantec.com/akdlm/CD/MTV/Symantec_Endpoint_Protection_12.1_Win32-bit_Client_RU.exe

_http://esdownload.symantec.com/akdlm/CD/MTV/Symantec_Endpoint_Protection_12.1_Win64-bit_Client_RU.exe

Symantec.Endpoint.Protection.12.1.671.4971.Final.Tools.and.Documents.RU

_http://esdownload.symantec.com/akdlm/CD/MTV/Symantec_Endpoint_Protection_12.1_Tools_and_Documents_RU.exe

Файловете са в зипнат формат и ги разхивираме първо,после стартираме setup.exe

пп. Пред адреса махайте тирето :wors:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Може ли някой,който ползва програмата да ми каже от кои дати са дефинициите му,благодаря ?

Може ли някой,който ползва програмата да ми каже от кои дати са дефинициите му,благодаря ?

И аз си инсталирах отново SEP 12x32 . Реших, че е по-добре с безплатната клиентска версия за неуправляеми компютри, вместо без защитна програма с реалновремева охрана. Доста се рових докато намеря линк за изтегляне от уж надежден източник. Ъпдейтите на дефинициите обичайно изостават с някой друг ден спрямо реалната дата. Обаче дали надеждността е 100 % не се наемам да твърдя. Времето ще покаже. Затова предпочитам да не посочвам линкове. А и знаещите да търсят ... ще ги намерят.

Редактирано от jjjj (преглед на промените)

Аз съм много доволен от програмата,не товари компютъра,пребогата е откъм настройки,мисля че си заслужава на 100%,не мисля скоро да я сменям, дано се ъпдейтва редовно и да не иска лиценз. Моите дефиниции са-Virus and Spyware Protection- 17.10 Proactive Threat Protection- 29.09 Network Threat Protection-15.10

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.