Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ще ме поздрави за националния ми празник ?

Featured Replies

Та днес е националният празник на измислената нация белгийска.

Не се срамувайте и не пестете поздрави към потребителя Белгиец.

Понеже не си казвам рождената ми дата, сега е момента да ме поздравявате да съм Белгиец още дълги години.

Може и букетчета цветя нещо да извадите, целувчици от дамите и т.н.

Аз ще излизам, че ще водя хлапето в Люксембург че тука всичко е затворено днес.

Като се върна ще ви благодаря за оказаното внимание, ДЕЙСТВАЙТЕ смело !

Жив и здрав да си човек! Но като ти гледам снимката и чета поста ти съвсем се обърках. Говориш в мъжки род пък има аватар на жена. И защо нацията да е "измислена". П.П. Изкара ли знамето на терасата? :)

Хайде честито. И с пожелание да снимаш по хубави белгийки че до сега една за пред хора не ни показа. Поне ще кажеш ли колко години вече си белгиец (имам предвид с белгийски паспорт) или си я караш емигрантската .

Тук грешиш!Белгийското племе е независимо...резултат-Белгия!

Като не си падам по мъже, няма как да сложа снимка на мъж в аватара ми, освен ако не покажа автопортрет някога. Иначе току виж ме помислили за обратен, ха ха ха ...

Айде сега! Така ли ще си говорим. Много хора слагат и аватари на любими изпълнители, актьори, животни и т.н.
  • Автор

Айде сега! Така ли ще си говорим. Много хора слагат и аватари на любими изпълнители, актьори, животни и т.н.

Да де , точно, аз преди бях сложил една глава на животно, което бях снимал. Ти тогава не се обърква дали съм бил мъж или жена.

Тоя на твоя аватар не го знам кой е. По-горния го знам, ама той сега е яко збръчкан дедко и неще да си казва годинките по телевизията.

• Автор

Не ме обичат мен българските жени и това си е, само един пресно създаден ник с неопределен пол ми честити подигравателно, иначе истинска потребителка регистрирана от доста време не се намери да се разпише. Значи правилно съм се ориентирал към чуждоземките на младини.

• 1 месец по-късно...

Поздрав за теб и твоите хора:

Без значение какъв национален празник ще отбелязваш през годините...искрено се надявам, че хора като теб променят българския геном...Бъди това, което си...и със сигурност ще удивиш още "приятели"... :eek: От мен- успешен период!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.