Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем със свързване към някои WiFi мрежи

Featured Replies

Видях темата и се надявам тук някой да ми помогне ... Проблема е такъв: Служебно ще живея в Гърция до месец Декември ... Проблема е че ако искам да сключа договор за Интернет той трябва да е за една година. Ако го наруша трябва да си платя целия договор към доставчика (в случая Forthnet) ... Един от колегите ми вече има интернет от посочената фирма и е готов да го споделим ама се намира на около 100 метра от нас в другия блок ... Хващам го слабо (толкова че да не работи добре) ... Четох доста и намерих някакво решение: има антени наречени Nanostation 2, които можело да са ефективни в този случай ... Понеже цената е висока, въпроса ми е става ли такава антена за този случай и някой правил ли го е? Парите ще ги прежаля и ще си купя една от БГ ама ако не става не знам как ще обясня на жената направения разход :offtopic_s: Моля ви ако някой е правил нещо подобно да ми даде Особено Ценни Методически Указания (ОЦМУ) Намерих и една антена на ТР-Link която е по евтина ...

Ubiquiti NanoStation Loco M2 e 82лв което не е много по евтино tp-link TL-WN722N + удължаващ кабел USB или направо TL-WN722NC

Ubiquiti NanoStation Loco M2 e 82лв което не е много

по евтино tp-link TL-WN722N + удължаващ кабел USB или направо TL-WN722NC

Това дето го гледах беше TL-WA5210G на TP-Link - антена ... Там пише, че е работи като АП ама дали става за това дето го искам ...

И друго - две антени ли са необходими - нещо като радио релейна линия или само една една която да сложа на терасата насочена към другия блок - респективно към рутера на комшията ...

Сигнала дето сега го "получавам" ту го има и го виждам рутера (рутера му е Томпсън) ту изчезва и го няма ...

Иначе мога да го убедя да сложи, ако е необходимо, антена на неговата тераса като предавател и една на моята като приемник ...

Абе аз мога някак да оцелея и без нет ама дъщерята взе да се газира вече и трябва да намеря начин да се закача ...

Благодаря на всички предварително ...

Разбира се ще купя и Наностайшън ако трябва ... Благодаря отново ...

на теб ти трябва клиент не AP е разбира се отсреща може да те улеснят, ако ти дадат пряка видимост къмустройството хубавото на наното в случая е че може да бъдемонтиран отвън стига да има как да си решиш проблема с окабеляването до това "отвън"

Наностейшън 2 има ли такъв "клиент"? Надявам се да свърши работа ... Поздрави от мнооооого топлата Лариса ... Ако имам успех ще споделя ...

и двете ми предложения ще станат наното е клиент по подразбиране

Здрасти отново ... Вече имам Nanostation Loco M2 и хваща мрежата на комшията мнооого добре ама нещо не мога да го настроя ...т.е. свързва се само локално но не и с интернета. Виждам мрежата на комшията, настройвам го като Bridge, давам му паролата на комшията но ми дава че се свързвам само локално ... Нещо бъркам ама не мога да разбера какво ... Или трябва да променя нещо на рутера на комшията ... Моля ако някой има идея да ми помогне ... В Интернет има много за настройки на Нано и аз съм изчел много ама не става и не разбирам защо :mad:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.