Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Само дето май това не е дъното а името на бизнес машина Нр по онова време 2005г.Една снимка можеш ли да направиш като отвориш капака и да я постнеш тука.

Ами да прав си за германската бизнес машинка.. До няколко часа ще имаш и снимчици на дъното.. разрових се и намерих снимки мисля че това е моята, но за по сигурно ще осигуря и собствени.

post-312555-0-49699600-1321711273_thumb.

Ами да прав си за германската бизнес машинка.. До няколко часа ще имаш и снимчици на дъното.. разрових се и намерих снимки мисля че това е моята, но за по сигурно ще осигуря и собствени.

Ако е това слота е PCI Express.

Ако е това слота е PCI Express.

. 2 full-height PCI slots, 1 full-height PCI Express x1 slot, 1 full-height PCI Express x16 slot, 2 additional full-height PCI slots optional

Това намерих! Това поддържа...а към какво ще ме насочиш?

365 watt custom power supply – Active PFC а това е захранването, дали се нуждая от ново?!

. 2 full-height PCI slots, 1 full-height PCI Express x1 slot, 1 full-height PCI Express x16 slot, 2 additional full-height PCI slots optional

Това намерих! Това поддържа...а към какво ще ме насочиш?

365 watt custom power supply – Active PFC а това е захранването, дали се нуждая от ново?!

Отвори кутията и виж лепенката на захранването каква марка е.

Отвори кутията и виж лепенката на захранването каква марка е.

ами HP (made in China)

Процесора е стар и ще ограничава примерно една 6670.Може и за 80лв. да сложиме карта.

http://www.sky.bg/De...s.aspx?ID=18481

Захранването сигурно е на 5г.

Редактирано от Alex&In-Love (преглед на промените)

Процесора е стар и ще ограничава примерно една 6670.Може и за 80лв. да сложиме карта.

http://www.sky.bg/De...s.aspx?ID=18481

ATI Radeon™ HD 5670 Graphics 512MB и 1GB GDDR5 ли имаш предвид? коя от двете препоръчваш, защото мога да отделя още 20 лв отгоре?

захранването е може би 6 защото компютъра е от 2006 година според производителя. Не го ползвам първи имаше хора преди мене....

това че е старо има ли проблем то е 400вата а тя харчи само 61w, а в покой само 14w.

Да 5670 или 6670,като внимаваш да е DDR5.128bit.Но си мисля,че трябва нов комп.С тези пари може да се купи и захранване ново и карта която ще му отива на този процесор.Тази ще работи като пиле в кълчища.

както разбрах тази карта не е за мен(пиле в калчища), тогава нещо друго под 130лв защото тази е 170лв.... нямам възможност за нова конфигурация искам само малък упгреид.... за малко игрички не искам нещо сериозно свикнал съм с старата(малка и слаба)

Аз просто обяснявам.Може да я вземете и ще я ползвате и в следваща конфигурация.За момента обаче се получава,че плащате повече отколкото ще получите.

Аз просто обяснявам.Може да я вземете и ще я ползвате и в следваща конфигурация.За момента обаче се получава,че плащате повече отколкото ще получите.

мерси много вече ми стана ясно. благодаря за мненията

Захранването е пет годишно.Може и да бастиса системата. http://www.multirama.bg/product/10329/zahranvane-corsair-430w.html Тука корсара 430 вата е най-евтин. http://www.jmt.bg/видео-карти-cID=657/nvidia-evga-geforce-9500gt-1gb-gddr2-128-bit-pci-e-20-dvi-i-dvi-i-hdtv-7-01g-p3-n959-tr-pID=17141/ Evga 9500GT,която ще му приляга на процесора.

Захранването е пет годишно.Може и да бастиса системата.

http://www.multirama...rsair-430w.html

Тука корсара 430 вата е най-евтин.

http://www.jmt.bg/ви...9-tr-pID=17141/

Evga 9500GT,която ще му приляга на процесора.

За видеото съм доволен. разбирам че захранването е слабо но в момента нямам излишни за ново... имам едно старо

LINKWORLD LPK12-23 ATX-CE Захранване за компютър, 420W, Low Noise with 12cm cooler, bulk

Ако си взема сега видеото а лятото си взема и захранване ще има ли проблем?

За видеото съм доволен. разбирам че захранването е слабо но в момента нямам излишни за ново... имам едно старо

LINKWORLD LPK12-23 ATX-CE Захранване за компютър, 420W, Low Noise with 12cm cooler, bulk

Ако си взема сега видеото а лятото си взема и захранване ще има ли проблем?

Забелязвам че има само 2 DVI изхода това означава ли че трябва да си търся и VGA преходник?

Захранване Linkworld си е менте.Твоето НР е на 5г.,аз лично незнам тази фирма да прави захранвания.Дадох варианти просто. Ти решаваш на кой вариант се спираш.В комплекта може да има преходник,но може да търсиме и карта,която има VGA. P4 си е ламя за ток.

Добре мерси мн. Вземам тази карта, а лятото вземам захранване... мс :shock11:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.