Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

1.Извинявам се ако съм объркал мястото на темата Ето какъв ми е въпросът.Според вас някой от тези пц-та ще подържа ли игри като "WOW" "DOTA2" "DOTA1" "Counter strike" http://www.evarna.com/office-2.htm Разгледайте пц-тата и споделете според вас дали си заслужава да си взимам такова пц И кое от 2 те е по добро за игри ? Благодаря предварително А ако знаете по добър сайт за пц-та моля споделете :)

1.Извинявам се ако съм объркал мястото на темата

Ето какъв ми е въпросът.Според вас някой от тези пц-та ще подържа ли игри като "WOW" "DOTA2" "DOTA1" "Counter strike"

http://www.evarna.com/office-2.htm

Разгледайте пц-тата и споделете според вас дали си заслужава да си взимам такова пц

И кое от 2 те е по добро за игри ?

Благодаря предварително

А ако знаете по добър сайт за пц-та моля споделете :)

1. заглавието е безсмислено

2. каква е връзката на хардуер с раздел "- Програми - Проблеми и Дискусии"

От игрите поддържат разните пасианси - какво повече искаш от типични офис компютри.

• Автор

Извинявам се за объркването на темата

Процесор Sempron 2700MHz Новата серия!

Уау... коя ли е тая нова серия.. сигурно от AMD така ги водят.. "Sempron новата серия.."

Цитат от сайта:

"Компютрите са подбрани с най-новата и бърза DDR3 памет. При работа с компютъра се усеща по-бързата памет с драстично увеличаване на бързината на компютъра, поне с 30 процента!(спрямо какво? Правец 8 ?) Още при самата инсталация се забелязва изключително бързото зареждане на операционната система.(5 мин.? 10 мин?) След това, при стартирането на много тежки програми(колко тежки? 10 кг.?, 50 кг?) ще забележите, че не се чака както до сега,(че аз и сега не чакам) а програмата тръгва веднага. Тест при нас с 2 идентични конфигураци с четириядрени процесори (за разлика от по-горе предложените "нови серии" и последна мода процесори")и разлика само в паметта в 1 случай: памет 8гб ддр2!(от мен още !!!!!!!!!) и 2 случай памет 4гб, но ддр3, показа: втората конфигурация се оказа неочаквано(интересно какво ли са очаквали, щом показаните резултати са били за тях "неочаквани") много по-бърза заради ддр3 паметта! Друго много важно е - КОМПЮТРИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОБНОВЯВАНИ,(тея се бъзикат) тъй като са направени с едни от най-новите компоненти!(хммм "Sempron Новата серия" ?)

Авторе.. забрави ги тея и кажи с какъв бюджет разполагаш, за да измислим с колегите нещо смислено. Нещо от тези изброените ако си решил да взимаш.. по-добре си хвърли парите на боклука.

Редактирано от The_Reaver (преглед на промените)

Видео Геймърска GТ450 2048Mb!!! DDR3 HDMI

Имам усещането че описанието е писано от 10-12 годишен. Отдавна го знам този сайт повечето оферти седят от месеци и най вероятно не са актуални.

Подновяване Предложените от нас конфигурации са актуални и поддържат обновяване. След време можем да изкупим част и да я заменим с по-нова по желание.? Така ще имате винаги актуален компютър!

Брейй изкупуват старите части и какво ли ги правят?

Какво е гарантирано В ситуация на криза много фирми предлагат техника втора употреба. Доста често се взимат части от нея и се вграждат като нови. При нас се продават само нови компютри. Не предлагаме стоки втора употреба. Няма никаква опасност да получите втора употреба част продадена като нова! Предлагаме информация за програми, с които можете на всеки компютър да проверите кога е изработена всяка една отделна част!

Изкупените части от горния цитат сигурно ги изхвърлят.

Хахаха успях да се разсмея! Тази фирма има голяма слава, поне такава опитва да направи във Варна едва ли не, че само те продават хубави компютри, а всичко останало съкс. Бяха се заяждали с някаква фирма за лаптопи. Абе големи гиганти са!!!

• Автор

Разполагам с 300-350 лв Но предпочитам да го взема на лизинг Не разбрах само темата я взехте за личен дебат Не ме интересува какво мислите за самата фирма Интересуваме какво мислите за пц-тата стават ли за някакви игри и по точно тези който съм изброил>?

299лв. в брой. Лизинг 24 х 20 = 480 лв. Правилно ли го смятам? Иначе по темата не не мисля че стават за игри. Предвид сумата която се търси не смятам че си заслужават и за офис.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Абсолютно не стават, както и нито една от останалите боклуци наречени конфигурации, които предлага тази фирма. Предполагах, че от септември 2009г. до сега все си научил да ползваш търсачката, но явно не си бил редовен участник във форума, нито си чел правилата, та викам хайде да ти помогна малко:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=181494&hl=%2B%E3%EE%F2%EE%E2%E0+%2B%EA%EE%ED%F4%E8%E3%F3%F0%E0%F6%E8%FF&fromsearch=1

WoW след последният експанжън стана доста тежка игра и на компютър за 350лв. ще върви доста зле CS става и на доста стара машина, за Warcraft III също нещо с отделна видеокарта или вградена, но от по-висок клас. Като абсолютен минимум за нормално играене(поне средни детайли и поне30 fps) на WoW препоръчвам нещо такова:

Публикувано изображение

Веднага се аргументирам. Ето как върви WoW на GT440 и HD5670:

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GT_440/20.html

За нормална игра ти трябват поне 30FPS и дори сравнително хубава карта като HD5670 се затруднява на по-висока резолюция, a с вградено видео от нисък клас ще гледаш картинки. Съветът ми е да събираш пари за по-добър компютър или ако имаш възможност го купи на изплащане, но не се прецаквай с кочина с вградено видео и незнайни компоненти.

Вече знам от къде ще си купя следващият компютър!!!!!!!!! ТИя ми взеха очите, поласкан съм от ниските цени и нещата които предлагат! Просто се влюбих!!!! Ако автора на темата случайно не е схванал сърказма ми- това са най-големите боклуци!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.